امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

(02-10-2014، 15:36)♥ ᕼαρρу ᘐιяℓ ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 15:35)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 15:32)♥ ᕼαρρу ᘐιяℓ ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 15:31)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عنوآن کــآربریم تو حلق همـــه مردم شیلــــی .. :|

چرا شیلی؟؟ ! :|||

همینجــوری .-.

اوکی .-.*

امضـآشو ^_-
 سپاس شده توسط -Nᴇɢᴀʀ- ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(02-10-2014، 15:36)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحا به فکرتون رسید وختی کاری رو نمیتونی بکنی بری کارد بیاری بگی میزنم تو شکمم?! D:
من حتی آوردم که بزنم تو شکمم -_-
:|

؟! :||||
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 42
 سپاس شده توسط CTG ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~
مثلا من بازم باهات قهرم مرضی ._. ..

::|
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 42
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، -Nᴇɢᴀʀ- ، ~Mahnaz~ ، CTG
(02-10-2014، 15:36)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحا به فکرتون رسید وختی کاری رو نمیتونی بکنی بری کارد بیاری بگی میزنم تو شکمم?! D:

تو روحت ینی .. :|

من با تیغ ._.

میاوردم هی میگفتم بزنم ؟ :| نزنم ؟ :|

آخرشم نمیزدم -_-

(02-10-2014، 15:38)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بات قر کنم ؟ -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، _PαяαиÐ_ ، -Nᴇɢᴀʀ- ، ~Mahnaz~ ، CTG
(02-10-2014، 15:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مای لایففففففففف ._.*

بوس بوس .. (; :|

لایف چندُم ؟ .___.

ماچ ماچ قلب قلب سو ماچ :|

▬▬▬

من بچه بودم کلاس سوم یا دوم معلم زبانمون گُفت تنکیو ینی ممنونم حالا کی میدونه تنکیو سو ماچ چی میشه ؟ :|

منم برگشتم گُفتم میشه ممنونم ماچ ماچ :||||||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 42
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، -Nᴇɢᴀʀ- ، _PαяαиÐ_ ، CTG
(02-10-2014، 15:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با تیغ ._.

آخرشم نمیزدم -_-

(02-10-2014، 15:38)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بات قر کنم ؟ -_-

خُ چرا جوابمو نمیدی |cry girl|

بـُز ._. ..

[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 42
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، CTG ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~
(02-10-2014، 15:37)♥ ᕼαρρу ᘐιяℓ ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

؟! :||||
آره من نترسم D:
خو بعضی وختا آدم عصبی میشه-_-
مثلا نتونستم یه گره رو باز کنم رفتم کارد آوردم VV:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~ ، -Nᴇɢᴀʀ-
(02-10-2014، 15:39)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 15:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با تیغ ._.

آخرشم نمیزدم -_-

منم بات قر کنم ؟ -_-

خُ چرا جوابمو نمیدی |cry girl|

بـُز ._. ..

10 *** سرعت ندارم ._.
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG ، ~Mahnaz~
سینا خوب داری واسه خودت سپاس دریافت میکنی ._.

:||

تُ مجازی اَم شانس ناریم -_-
[ !! .. αηd ]
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 42
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG ، Brooklyn Baby
دیروز برآی نمـآز برده بودنمون .. امـآم جمـآعته گف یه پسر بچهه بوده که اذیتمی کرده .. بهش گفدن برو نمـآز بخون .. بعد یه مـآه از این رو به وان رو شده ..

بعد پرسید حـآلـآ چعه تنیجه ایمیگیریم .. ؟!

منم گفدم: نتیجــه میگیریم تــآ یه مـآه میتونیم بدی کنیم .. بعد بـآید بآز نمـآز بخونیم :||||

-----

آبروم رف به معنـآی وآقعی .. .ـــــــــــــــــ.
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان