09-03-2014، 14:54
(14-09-2013، 16:08)farhad74 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2013، 18:48)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی تازه و جدید بود!
ولی اگه دولت ایران میخواد بعضی از چیزها توی جامعه کم بشه و یه سری چیزها تو جامعه ترویج پیدا کنه ، باید از خود رسانه ها شروع کنن!
مثلا بازیگرای زن رو تو جشنواره ها نگاه کنید ، ببینید با چه وضعی هستن!
اونا با این وضع خیلی راحت و آسوده میگردن تازه طرفدام دارن ، بعد گشت ارشاد میاد دخترای مردمو دست گیر میکنه!
این سینمای یک جامعه ی اسلامی نیست!
.
.
ولی خدایی چادر خیلی بهشون میاد نه؟
بهتره اشتباه نکنی...این افراد ملاک و معیار جامعه ی اسلامی نیستن.و بهتره بدونید که اینارو هم معیار ها و ملاک و مدهای غربی به این وضع کشونده.حالا شاید توی سینما یه کاره ای شدن و شاید توی این دنیا تونستن به جایگاهی برسن.من از شما میپرسم که به قیامت اعتقاد دارید،ایا این افراد توی اون دنیا هم ثروتمند هستن؟! اینا چه جایگاهی میتونن توی قیامت داشته باشن؟! باز هم میگم،اگه دختران ما این افراد رو به عنوان الگو انتخاب کردند،اشتباه بزرگی انجام دادن و کم کاری خانواده ها و مسئولینه و ضمن اینکه باید خودشونو اماده کنن تا اون دنیا هم جایی برن که معیارها و ملاک هاشون هستن!
من خدا نیستم ولی ادم خودش که میفهمه بهشتیه یا جهنمی،خودش که میدونه چه اعمال درست یا نادرستی انجام داده! خواتشخ
من با این کارا کاری ندارم عیزم!
خیلی از جوونا هستن که اینا الگوشونن!
خودتو فقط نیگا نکن!
بالاخرع باید یکی باشه که اول خود اینارو سرو سامون بدع!