نظرسنجی: آیا با مسابقات رقابتی برای مقام نویسندگی موافقید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
✔?
66.67%
24 66.67%
❎❌
33.33%
12 33.33%
در کل 36 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ

(25-06-2017، 17:05)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2017، 16:57)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جفتش جفتشو بگیر :|
پدریه قشنگم 
دلم برات یذره بود ک
اتفاقا تو همین چندروزه خیلی دلم واس انجمن و مخصوصا دخملم تنگ شده بود ;-)

عواطف پدرانم فوران کرد (:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
آگهی
(25-06-2017، 17:12)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2017، 17:05)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2017، 16:57)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدریه قشنگم 
دلم برات یذره بود ک

خیلی کم میای نوموخوام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، _Lσѕт_
(25-06-2017، 17:25)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2017، 17:12)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدریه قشنگم 
دلم برات یذره بود ک

خیلی کم میای نوموخوام

نبینم دختر بابا ناراحت باشه : )
ایشالا فردا مشهدم دیگ..
دوباره انجمنو از مقالات موسقی پر میکنم (:
+
اون دوستمون چی شده؟
آشتی کرده دخترم یا نه..؟!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
(25-06-2017، 17:30)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2017، 17:25)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدریه قشنگم 
دلم برات یذره بود ک

خیلی کم میای نوموخوام

ایشالا فردا مشهدم دیگ..
+
اون دوستمون چی شده؟

بیا دیگه زود من تنهام 
+
نه اشتی نکرده نمیدونم چی قراره بشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، _Lσѕт_
(25-06-2017، 17:49)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2017، 17:30)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدریه قشنگم 
دلم برات یذره بود ک

خیلی کم میای نوموخوام

ایشالا فردا مشهدم دیگ..
+
اون دوستمون چی شده؟

بیا دیگه زود من تنهام 
+
نه اشتی نکرده نمیدونم چی قراره بشه

چشم :-)
+
عیب نداره حرص نخور..صبور بآش..

میخوای من باش حرف بزنم.. ؟!
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، Mïņ̃†êR
از این رفتارتون ی لبخند. رو لب آدم میاد (: 
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED
(25-06-2017، 16:11)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 17:45)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 17:43)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیا که با وجود تو و امثال تو به فنا رفته
توهین نکن که نکنم
به جان جدم نیستی درحدم
پس بای
اسکی ممنوع 

این شعرایی که واسه ی من میگی من انشا اونو مینوشتم دختر جون یه چی تو مجازی یاد میگیری اول مزه مزه کن بعد بگو 

دوش یادت نره Exclamation

دخترای دهه هشتادی تو دعواهاشون تکست میگن Confused
اولااگه فرق یه دهه هشتادی با هفتادی 2سالع کع میخوام صدسال سیاه نباشه و 2سالم ارزش اینو نداره که بخوای ازش به عنوان تحقیر استفاده کنی
دوما درحدی نمیبینمت ک بخوام باهات دهن ب دهن شم
سوما اگ من اسکی برم تو شناوری پس انشاهایی ک مینوشتی رو بزار دم کوزه آبشو بخور چون خیلی همهگانیه
چهارما اون تکستا رو واسه توی عقده ای باید به کار برد که بیشتر از اونا رو لیاقت ندارین
وگرنه هر کسی لیاقت اینو نداره که بخوام ب خاطرش ذهنمو درگیر کنم که ی شعری بارش کنم
پنجما تویی که بلد نیستی چطور با یه خانوم محترم صحبت کنی انتظار نداشته باش همینطوری واستم نگات کنم و جوابتو ندم که هوا برت داره
شیشما وقتی که خودتو تو گفت و گوی 2تا دیگه پرت میکنی که هیشکدوم بات کاری ندارن و تو فقط ی عقده ای هستی که میخوای خودتو شاخ نشون بدی در حالی که د. شاخ هم نیستی .آقای مهردادی که عقل نداری خداداد245245
سه سال فرق بینه منو توعه که کاملا محسوسه

اگه نمیدیدی که الان دهنت وا نبود
شناوری چه ربطی به اسکی داشت دوباره یه چی یاد گرفتی مزه مزه نکردی ؟
خب حرف از خانوم محترم زدی یه خانوم محترم هیچ وقت عکس بی خحجابشو رو پروفایلش نمیذاره بقیه ببینن لطفا بفهم به خودت چی میگی اصلا محترم نیستی واسه ی من دختر کوچولو
شاخ نیستم ولی حداقل مثله تو بیجنبه نیستم 

عقل اصلا میدونی چی هست که دربارش حرف میزنی؟

حرف زدنتم مثه بچه هاست Exclamation Exclamation Exclamation

(25-06-2017، 18:11)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترجیحا لبخند ملیححح Smile
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ 30

IM JUST TIRED
_._hnw_._

ادامه ندید دیگه
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، _Lσѕт_
(25-06-2017، 18:22)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

IM JUST TIRED
_._hnw_._

ادامه ندید دیگه

سعی میکنم ولی اگه توهین بکنه بازم توهین بهش میکنم  شاهد باش 

(25-06-2017، 18:19)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2017، 16:11)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 17:45)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 17:43)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیا که با وجود تو و امثال تو به فنا رفته
توهین نکن که نکنم
به جان جدم نیستی درحدم
پس بای
اسکی ممنوع 

این شعرایی که واسه ی من میگی من انشا اونو مینوشتم دختر جون یه چی تو مجازی یاد میگیری اول مزه مزه کن بعد بگو 

دوش یادت نره Exclamation

دخترای دهه هشتادی تو دعواهاشون تکست میگن Confused
اولااگه فرق یه دهه هشتادی با هفتادی 2سالع کع میخوام صدسال سیاه نباشه و 2سالم ارزش اینو نداره که بخوای ازش به عنوان تحقیر استفاده کنی
دوما درحدی نمیبینمت ک بخوام باهات دهن ب دهن شم
سوما اگ من اسکی برم تو شناوری پس انشاهایی ک مینوشتی رو بزار دم کوزه آبشو بخور چون خیلی همهگانیه
چهارما اون تکستا رو واسه توی عقده ای باید به کار برد که بیشتر از اونا رو لیاقت ندارین
وگرنه هر کسی لیاقت اینو نداره که بخوام ب خاطرش ذهنمو درگیر کنم که ی شعری بارش کنم
پنجما تویی که بلد نیستی چطور با یه خانوم محترم صحبت کنی انتظار نداشته باش همینطوری واستم نگات کنم و جوابتو ندم که هوا برت داره
شیشما وقتی که خودتو تو گفت و گوی 2تا دیگه پرت میکنی که هیشکدوم بات کاری ندارن و تو فقط ی عقده ای هستی که میخوای خودتو شاخ نشون بدی در حالی که د. شاخ هم نیستی .آقای مهردادی که عقل نداری خداداد245245
سه سال فرق بینه منو توعه که کاملا محسوسه

اگه نمیدیدی که الان دهنت وا نبود
شناوری چه ربطی به اسکی داشت دوباره یه چی یاد گرفتی مزه مزه نکردی ؟
خب حرف از خانوم محترم زدی یه خانوم محترم هیچ وقت عکس بی خحجابشو رو پروفایلش نمیذاره بقیه ببینن لطفا بفهم به خودت چی میگی اصلا محترم نیستی واسه ی من دختر کوچولو
شاخ نیستم ولی حداقل مثله تو بیجنبه نیستم 

عقل اصلا میدونی چی هست که دربارش حرف میزنی؟

حرف زدنتم مثه بچه هاست Exclamation Exclamation Exclamation

(25-06-2017، 18:11)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترجیحا لبخند ملیححح Smile

اولا من دیگ چیزی نمیگم بت چون دیگه حوصله و حال اینو ندارم که محروم شم و ...
دوما شما هم تهمت نزن عکسش فیک بود من اونقدری بی خدا و پیغمبر نیستم ک عکس بی حجابمو بزارم
اگرم خودت شروع نمیکردی من کاریت نداشتم
سوما من 15 سال و 6 ماه و 5 روز سن دارم و تقریبا میشه گفت 2 سال
_بــ چیـ تشبیــهمـ میکنی؟؟!
+دریــــــــا...
_چــرا؟؟!
+چــون هرچیعـ غمــ داریـ تو خودت غرقـ میکنیـ((:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان