امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري

همش دورغه شایعه رو از کجا اوردی هاHuhHuhHuhHuhHuhHuhrdinginrv:306:290TongueTongueTongueTongue
به بعضیـــــــا باســــ گفت: عزیزم

توکه به یکی دست میدی

به یکی پا

به یکی هم دل

کلا  کارت اهداء عضو داری

هــــــــع

آگهی
(30-11-2013، 22:40)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-11-2013، 14:52){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزيزه من مگه فراماسونا شيطان پرستن؟فراماسونا از نظره شما مسلمونا كافرن و هركي كه كافره دليل بر اين نميشه كه شيطان پرست باشه.ماسوني يك تفكره روشن فكرانست كه داخلشم يك قسمت از شيطان پرستان هستند

اگر میخواین مطمئن شید بایــــــــــد برید مستند ببینید Undecided
تازشم خودتون دارید میگیذ ماسون مگه ماسون باشیطان پرستی فرقی داره من همه ی اطلاعات در مورد شیطان پرستی میدونم ماسون اسم دیگه ی شیطان پرستیه تازشم یه تفکر روشنفکرانه نیست یه راهیه برای دور کردن من و شما از خدا و پیامبرانش!!!!
امید وارم حرف اونا رو باور نکنید!

اینا دروغ هایست که در ذهن شما ریختن ماسونری با شیطان پرستی فرق داره من امیدوارم آن دروغ ها رو باور نکنید.
(30-11-2013، 22:40)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-11-2013، 14:52){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزيزه من مگه فراماسونا شيطان پرستن؟فراماسونا از نظره شما مسلمونا كافرن و هركي كه كافره دليل بر اين نميشه كه شيطان پرست باشه.ماسوني يك تفكره روشن فكرانست كه داخلشم يك قسمت از شيطان پرستان هستند

اگر میخواین مطمئن شید بایــــــــــد برید مستند ببینید Undecided
تازشم خودتون دارید میگیذ ماسون مگه ماسون باشیطان پرستی فرقی داره من همه ی اطلاعات در مورد شیطان پرستی میدونم ماسون اسم دیگه ی شیطان پرستیه تازشم یه تفکر روشنفکرانه نیست یه راهیه برای دور کردن من و شما از خدا و پیامبرانش!!!!
امید وارم حرف اونا رو باور نکنید!
عزيزم مستندايي كه ايرانيا در مورده شيطان پرستي يا ماسوني درست ميكنن هيچ كدوم واقعيت نداره.ماسوني شيطان پرستي نيست اين تفكر اشتباست و يكي از دوستام هم يك مثالي برام زد كه برام واضح شد مثل اینکه بگوییم در فلشخور چون مسلمان زیاد است پس همه اعضایش مسلمانند آیا این حرف درست است؟ماسون ها هم تعداديشون شيطان پرستن نه همشون 
واقعاًراسته؟0:
هـــــــــه
از این ـــبــــ بعد
طعم شیرین زندگیو
تنهایی حسش میکنم
☻برو ـــــــبـــــــ درکـــ☻
اینو ساختن که روی کعبه سایه بندازه اما هیچ غلطی نمی تونن بکنن!
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري 3
 سپاس شده توسط saeid
خیلی مسخره بودوکاملا شایعه
ولی خوب ممنون
جل الخالقWink
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
آره منم همه اینا رو شنیدم آدم میمونه حرف کیو باور کنهHuhHuhHuh
[خدایا؟........ کمی بیا جلوتر....... میخواهم درگوشت چیزی بگویم....... این یک اعتراف است من بی او دوام نمیاورم
چرته بابا...شایدم واقعی باشه ووووووووییییییییییییییییییییییییییییییییییییConfusedUndecided
خسته ام اززندگی...متنفرم از ماه زمستون...p336خسته ام...

شاخ در نیاوردم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گریم هلووین در خانه
  سرگذشت دختری که فکر میکند در خانه تنها است
  سیستم صوتی خانه های هوشمند و مدرن
  9 کاربرد دانه های برنج در خانه داری
  خانه ای تماشایی آویزان از صخره + عکس
  تخريب بزرگ‌ترین خانه تهران+ عكس
  خانه این ستاره های جوان چه شکلی است؟
  موهاشون چقد بلنده!!!!حتما ببينيد...ادم تعجب ميکنه!!!
  #آموزش هنرهای دستی در خانه+تصویر
  خانه ی جدید سلنا جونممممممممممم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان