امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اعتراف شبکه فرانس ۲۴ از حمله به تهران با شلوار های تنگ ساپورت

عااااااااالی بود
ولی اینم بگید که آزادی لازمه از دیدگاه من اینا مشکلی نیست مگه ما آزادی نمیخوایم همه ی ما محاصره شدیم توی گناه ولی حداقلش دلمون خوشه این دنیا آزادی داشتیم اون دنیا هر بلایی میخواد سرمون بیاد بهش میگن اون دنیا هیچکس راحت عبور نمیکنه
اعتراف شبکه فرانس ۲۴ از حمله به تهران با شلوار های تنگ ساپورت 3
پاسخ
 سپاس شده توسط farhad74
آگهی
(11-09-2013، 18:48)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی تازه و جدید بود!
ولی اگه دولت ایران میخواد بعضی از چیزها توی جامعه کم بشه و یه سری چیزها تو جامعه ترویج پیدا کنه ، باید از خود رسانه ها شروع کنن!
مثلا بازیگرای زن رو تو جشنواره ها نگاه کنید ، ببینید با چه وضعی هستن!
اونا با این وضع خیلی راحت و آسوده میگردن تازه طرفدام دارن ، بعد گشت ارشاد میاد دخترای مردمو دست گیر میکنه!

این سینمای یک جامعه ی اسلامی نیست!
.
.
ولی خدایی چادر خیلی بهشون میاد نه؟

بهتره اشتباه نکنی...این افراد ملاک و معیار جامعه ی اسلامی نیستن.و بهتره بدونید که اینارو هم معیار ها و ملاک و مدهای غربی به این وضع کشونده.حالا شاید توی سینما یه کاره ای شدن و شاید توی این دنیا تونستن به جایگاهی برسن.من از شما میپرسم که به قیامت اعتقاد دارید،ایا این افراد توی اون دنیا هم ثروتمند هستن؟! اینا چه جایگاهی میتونن توی قیامت داشته باشن؟! باز هم میگم،اگه دختران ما این افراد رو به عنوان الگو انتخاب کردند،اشتباه بزرگی انجام دادن و کم کاری خانواده ها و مسئولینه و ضمن اینکه باید خودشونو اماده کنن تا اون دنیا هم جایی برن که معیارها و ملاک هاشون هستن!
من خدا نیستم ولی ادم خودش که میفهمه بهشتیه یا جهنمی،خودش که میدونه چه اعمال درست یا نادرستی انجام داده! خواتشخ
بهتون پیشنهاد میکنم :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=89483
پاسخ
 سپاس شده توسط **MOHAMMAD**
(13-09-2013، 10:00)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: وختی تو جامعه ما ا پژوهش برخوردنمیشه فک میکنم زور بهتره تا افراط

نخست این که جملتون اشتباه هست از دید معنایی. زور بهتره از افراط؟! افراط چی!؟ کدوم افراط رو شما میگی!؟

من درباره ی  جامعه شناسی و روان شناسی می خونم. می دونم که چیزی که میگی اشتباه هست. زور و اجبار برای  ابعاد خاصی از زندگی ما ادم ها به وجود اومده نه برای همش.
شما کافیه بری حرف بزنی با کسایی که برای نمونه مانتوی کوتاه با ساپورت می پوشن. ببینی واقعا چه میزان از اسلام می دونن و واقعا چقدر خوششون میاد از اسلام. مطمین باش میبینی بیشترشون با زور و اجبار بد تر شدن و میگن اگه این دین ما هست ما این دین رو نمی خواهیم.

منم میدونم ولی اینا باید از بچگی تو دبستانا کار بشه ک نمیشه...
نسل مایم نسل سوختس ب نظرم حالام بهتره اون عده ای ک مایه ی آبروریزیه جامعه و فرهنگمونن و بااین ماهواره ها انس گرفدن ب شدت باهاشون برخورد شه....
ترجيح ميدهم با كفشهايم در خيابان راه بروم و به خدا فكركنم
تا اين كه در مسجد بشينم و به كفشهايم فكر كنم
دکتر شريعتي

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
نقل قول: منم میدونم ولی اینا باید از بچگی تو دبستانا کار بشه ک نمیشه...
نسل مایم نسل سوختس ب نظرم حالام بهتره اون عده ای ک مایه ی آبروریزیه جامعه و فرهنگمونن و بااین ماهواره ها انس گرفدن ب شدت باهاشون برخورد شه....

نخست که ماهواره چیز بدی نیست. چیزای خوب توش هست چیزای بد هم هست. ادم حق انتخاب باید داشته باشه. اختیار و قدرت انتخاب رو که خداوند به ما الکی نداده! ماهواره هم مانند اینترنته.

کلا این روش غلطه. وگرنه انقد فرهنگمون عقب نبود. شما توی کشوری مانند المان با شلوارک و یا دامن کوتاه و یه تیشرت استین حلقه ای بری بیرون کسی بهت نگاه هم نمیکنه.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط *Armila*
(14-09-2013، 23:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: منم میدونم ولی اینا باید از بچگی تو دبستانا کار بشه ک نمیشه...

نخست که ماهواره چیز بدی نیست. چیزای خوب توش هست چیزای بد هم هست. ادم حق انتخاب باید داشته باشه. اختیار و قدرت انتخاب رو که خداوند به ما الکی نداده! ماهواره هم مانند اینترنته.

کلا این روش غلطه. وگرنه انقد فرهنگمون عقب نبود. شما توی کشوری مانند المان با شلوارک و یا دامن کوتاه و یه تیشرت استین حلقه ای بری بیرون کسی بهت نگاه هم نمیکنه.

بعله متاسفانه ایرانیا بس توی ایران ب خودشون ننگ عقده ایی بودن رو میزنن ک بدو از ورود ب یک کشور خارجی میخوان تمام عقده هاشون خالی شه .چون چهره ی واقعیه اسلام از کودکی بهشون نشون داده نشده یااگه هم شده کاملا اشتباه...
من خودم خانوادم روی حجابم اصلا سخت گیر نبودن و خانواده مذهبی خشک دین هم نداشتم ولی حق رو دادن تا خودم تحقیق کنم و بفهمم والان هم باافتخار میگم چادری هستم...
شما دقت کنین آقا فرید تو پروفایل هرکدوم از دخترای انجمن یا سایتای دیگه ک برین از پوششون ک گفدن افتخار میکنن ب مانتو کوتاهه تنشون چون مضرات اجتماعی وحتی جسمیه این پوشش هارو نمیدونن ساپورت هم همینجور.
دکتر شريعتي

پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: بعله متاسفانه ایرانیا بس توی ایران ب خودشون ننگ عقده ایی بودن رو میزنن ک بدو از ورود ب یک کشور خارجی میخوان تمام عقده هاشون خالی شه .چون چهره ی واقعیه اسلام از کودکی بهشون نشون داده نشده یااگه هم شده کاملا اشتباه...
من خودم خانوادم روی حجابم اصلا سخت گیر نبودن و خانواده مذهبی خشک دین هم نداشتم ولی حق رو دادن تا خودم تحقیق کنم و بفهمم والان هم باافتخار میگم چادری هستم...
شما دقت کنین آقا فرید تو پروفایل هرکدوم از دخترای انجمن یا سایتای دیگه ک برین از پوششون ک گفدن افتخار میکنن ب مانتو کوتاهه تنشون چون مضرات اجتماعی وحتی جسمیه این پوشش هارو نمیدونن ساپورت هم همینجور.

از دید من ملت سکولار و لیبرال جایگاه بالاتری دارن. این که توی مدرسه ها اگاه سازی بشه روش داره. اگه کتاب دینی باشه و هی از یه دین برای کودکان و دانش اموز ها گفته بشه مطمین باشید زده میشن. به ویژه اگه اون کتاب یک جانبه و با اهداف مشخصی نوشته شده باشه.

پس آگاه سازی باید به صورت عمومی و خیلی ملایم باشه. افراطی عمل بشه بازم به جایی نمی رسیم.

مثلا شما می تونی بگی از دبستان چه جوری کار می کردن درست بود!؟ باید یه معیار و مانیسفیستی داشته باشی. رو هوا که نمیشه.

اون جمله ی اخرتونم متوجه نشدم. من که پروفایل خیلی از کاربرای دختر انجمن رو توی این 3 سال دیدم چنین چیزی خییلی خیلی خیلی کم دیده شده.

پاسخ
 سپاس شده توسط Hitchcock
(11-09-2013، 18:48)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی تازه و جدید بود!
ولی اگه دولت ایران میخواد بعضی از چیزها توی جامعه کم بشه و یه سری چیزها تو جامعه ترویج پیدا کنه ، باید از خود رسانه ها شروع کنن!
مثلا بازیگرای زن رو تو جشنواره ها نگاه کنید ، ببینید با چه وضعی هستن!
اونا با این وضع خیلی راحت و آسوده میگردن تازه طرفدام دارن ، بعد گشت ارشاد میاد دخترای مردمو دست گیر میکنه!

این سینمای یک جامعه ی اسلامی نیست!
.
.
ولی خدایی چادر خیلی بهشون میاد نه؟

بند پ رو داشته باش...
کسی کاری ب کارت نداره...
پول
پارتی
پست(مقام)

هرکدوم از این 3 تا رو داشته باشی خیلی اسوده میتونی بگردی برا خودت...
بازیگرا هم ک هم پولشو دارن هم پارتیشو...

با این محرومیتا ب جایی نمیرسیم..با این محدودیتا...
مردم خودشون باید چشمشونو ب حقیقت باز کنن ببینن چقد تو جنگ نرم شکست خوردیم و فرهنگای بیگانه چقد تو ایران رواج پیدا کرده...
و اشکار ترینش هم مدل های مو و لباس پوشیدن...

عقاید خیلیا عوض شده..اونم ب اسلام..خیلیا این کشورو بخاطر جمهوری اسلامی بودنش، ی ننگ میدونن...ولی هنوز درک نکردن ک چ بزرگایی تو تاریخ اسلام بودن ک جهان در برابرشون ب زانو در میومده....
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Thyme
(17-09-2013، 9:21)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بعله متاسفانه ایرانیا بس توی ایران ب خودشون ننگ عقده ایی بودن رو میزنن ک بدو از ورود ب یک کشور خارجی میخوان تمام عقده هاشون خالی شه .چون چهره ی واقعیه اسلام از کودکی بهشون نشون داده نشده یااگه هم شده کاملا اشتباه...

از دید من ملت سکولار و لیبرال جایگاه بالاتری دارن. این که توی مدرسه ها اگاه سازی بشه روش داره. اگه کتاب دینی باشه و هی از یه دین برای کودکان و دانش اموز ها گفته بشه مطمین باشید زده میشن. به ویژه اگه اون کتاب یک جانبه و با اهداف مشخصی نوشته شده باشه.

پس آگاه سازی باید به صورت عمومی و خیلی ملایم باشه. افراطی عمل بشه بازم به جایی نمی رسیم.

مثلا شما می تونی بگی از دبستان چه جوری کار می کردن درست بود!؟ باید یه معیار و مانیسفیستی داشته باشی. رو هوا که نمیشه.

اون جمله ی اخرتونم متوجه نشدم. من که پروفایل خیلی از کاربرای دختر انجمن رو توی این 3 سال دیدم چنین چیزی خییلی خیلی خیلی کم دیده شده.

منم نمیگم بااین ملت ها مخالفم و ب نظر من هم آزادیه اندیشه و آزادیه بیان حق مسلم ماست ولی ب قول محمد جان ما دربرابر جنگ نرم کاملا شکست خوردیم شعار فرانسه هم برای دولت لیبرال میدونی ک
زندگی، آزادی و پی گیری سعادت و خوشبختیه
وماهم همین عقیده رو داریم ولی متاسفانه دیده ایرانیا کاملا اشتباهه همین اینترنت و ماهواره اکثرن جنبه های مضرخارج کشور خودمون روشون تاثیرمیزاره ک همون جنگ نرمه .....
ب نظر من از اول دبستان اید درباره تمام دین ها دولت ها اطلاعات ب چه ها داده بشه تا خودشو ن تصمیم بگیرند ولی بازم متاسفانه ماتا چشم باز کردیم دین اسلام و جمهوری اسلامی بهمون تلقین شد...
دکتر شريعتي

پاسخ
نقل قول: منم نمیگم بااین ملت ها مخالفم و ب نظر من هم آزادیه اندیشه و آزادیه بیان حق مسلم ماست ولی ب قول محمد جان ما دربرابر جنگ نرم کاملا شکست خوردیم شعار فرانسه هم برای دولت لیبرال میدونی ک
زندگی، آزادی و پی گیری سعادت و خوشبختیه
وماهم همین عقیده رو داریم ولی متاسفانه دیده ایرانیا کاملا اشتباهه همین اینترنت و ماهواره اکثرن جنبه های مضرخارج کشور خودمون روشون تاثیرمیزاره ک همون جنگ نرمه .....
ب نظر من از اول دبستان اید درباره تمام دین ها دولت ها اطلاعات ب چه ها داده بشه تا خودشو ن تصمیم بگیرند ولی بازم متاسفانه ماتا چشم باز کردیم دین اسلام و جمهوری اسلامی بهمون تلقین شد...

نخست این باید ببینیم دقیقا این که خیلی ها میگن ما در جنگ نرم هستیم منظورشون چه موضوعاتی هست!

اگه پوشش و افکار و اندیشه ها هست که اجتناب ناپذیره. دنیا شده یک دهکده. فرقی نمیکنه کجاش باشی. فرهنگ برتر بر تو چیره میشه. حالا متاسفانه ما بیشتر فرهنگ منفی رو دریافت می کنیم تا فرهنگ مثبت. کاریشم فعلا نمیشه کرد تا وقتی که کشور از این بدبختی های اقتصادی و روانی در بیاد

ماهواره و اینترنت کاملا مفیده. می تونه خیلی از مشکلات فرهنگی و اجتماعی رو حل کنه ولی تا وقتی به یکی بگی فلان شبکه نزن اون کنجکاوه که بزنه فلان شبکه رو ببینه که چرا نباید ببینه!(این  فقط یه مثال بود!)

اینم که شما میگی از اول دبستان بیایم بگیم دین و دولت چیه و دانسته به کودکان بدیم منطقی نیست! کلا این برنامه خنده داره واسه یه روان شناس. برنامه ها انقد سطحی و کوچیک نیستن. از کودکی که هنوز جدول ضرب و نوشتن رو خوب بلد نیست چه انتظاری میره!

کلا اموزش ما اشتباه هست.

پاسخ
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mrs f.a.t.e.m.e.h
اگه قرار باشه آموزشی هم داده بشه باید از اول دبیرستان صورت بگیره که طرف بفهمه که بهش هرچی میگن معنیش چیه و راه درست رو انتخاب کنه و گرنه به بچه اول دبستان که هرچی بگی همونو قبول میکنه و هیچی نمیگه. اینکه فرقی با آموزش ندادن و بچه رو از بعد از تولد مثلا مسلمون کردنش نداره.
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mrs f.a.t.e.m.e.h ، *Armila*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  حمله ایران به اسرائیل
Clocket حمله تروریستی داعش به مسکو
  بمب گذاری کرمان: جنایت دوم داعش پس از حمله تروریستی حرم شاه چراغ !
  پیج بچه پولدارا های تهران در اینستاگرام چه خبره ؟+ عکس ها
  قیمت لحظه ای سهام امروزشرکت ها دربازار بورس تهران
  دستگیری 2 دختر بخاطر پوشیدن ساپورت عجیب
  هشدار فرابورس درباره دستکاری قیمت سهام در شبکه‌های اجتماعی
  زالی: وضعیت تهران نگران کننده است/ خودداری از دورهمی شب یلدا
  جزئیات حمله وحشیانه پدر با کلنگ به هانیه 17 ساله در کوهدشت !
Heart بیانیه ارتش عراق درباره حمله راکتی ناشناس به پایگاه «الحریر» اربیل

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان