14-01-2013، 16:08
هیچگاه برای بدست آوردن محبت کسی
"تنت" را به او نسپار
هیچ تضمینی نیست که فردا تورا
"فاحشه" نخواند...
"تنت" را به او نسپار
هیچ تضمینی نیست که فردا تورا
"فاحشه" نخواند...
|
اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست |
|||||||||||||||||
14-01-2013، 16:08
هیچگاه برای بدست آوردن محبت کسی
"تنت" را به او نسپار هیچ تضمینی نیست که فردا تورا "فاحشه" نخواند...
15-01-2013، 11:38
بَــد دردیـســتـــ بیـــــ کــَـسـی ...
میــ آیــیــ درد و دل کنــیـــ... کــَـسـیـــ نـیــسـتـــ ... میــ آیــیــ حــرفـــ بــزنــیـــ... کــَـسـیـــ نـیــسـتـــ ... میــ آیــیــ عـــِـشــقـــ بــــوَرزیـــ... کــَـسـیـــ نـیــسـتـــ ... خــُـدایـــا ایــن آغـــازِ هــمــانـــ داســـتـانیـــ ستـــ... کـــ ه همـــیـــشـه جــُـز تـــو کـــسیـــ نیـــسـتــــ؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
15-01-2013، 12:25
وقتی که به تو نگاه میکنم
نمیتونم وجود خدا رو منکر بشم آخه فقط خدا میتونسته موجودی رو به زیبایی و حیرت انگیزی تو خلق کرده باشه
15-01-2013، 12:53
... و چـه بـــا صـلابــت حـــکم مـی دهــی !
کـه ، حــــواســت را جــــمع کـن ...! و مــن مــی مــــانـــم ، کـه چـــگونـه جـــمعـش کـــــنـم ! وقــــتـی .. تمـامش .. پیــش ِ تــــوسـت !!
15-01-2013، 16:06
محبت زیادی ، همیشه آدمها را خراب می کند .
گاهی آدمها می روند نه برای اینکه دلایل ماندنشان کم شده ... به این دلیل که آنقدر کوچکند که تحمل حجم بالای محبت تو را ندارند ... او که رفتنی ست ، بگذار برود ................!!
18-01-2013، 9:25
مغرورانه اشك ريختيم چه مغرورانه سكوت كرديم
چه مغرورانه التماس كرديم چه مغرورانه از هم گريختيم غرور هديه شيطان بود و عشق هديه خداوند هديه شيطان را به هم تقديم كرديم هديه خداوند را از هم پنهان كرديم
07-02-2013، 10:43
میشود برگشت
میشود برگشت و در خود جستجویی کرد در کجا یک کودک دهساله در دلواپسی گم شد؟ در کجا دست من و سیمان گره خوردند؟ میشود برگشت تا دبستان راه کوتاهیست میشود از رد باران رفت میشود با سادگی آمیخت میشود کوچکتر از اینجا و اکنون شد میشود کیفی فراهم کرد دفتری را میشود پر کرد از آیینه و خورشید در کتابی میشود روییدن خود را تماشا کرد
10-02-2013، 4:08
رفتــﻣ نشسـتم کنارﺷ گفتم : براﮮ ﭽﮯ نمیرﮮ گـُلات رو بفروﺷﮯ؟
گفت : بفروشم ﻜﻬ ﭽﮯ ؟ تــا دیـــرﻮز ﻤﮯ فـــروختم ﻜﻬ بــا پولش آبﺠﮯ مو ببرم دکتر دیشب حالش بد شد و مُرد ، بــا گریه گفت : تو می خواستی گـُل بخری ؟ گفتم : بخرم که چی ؟ تا دیروز می خریدم برای عشقم امروز فهمیدم باید فراموشش کنم...! اشکاشو که پاک کرد ، یه گـل بهم داد گفت :بگیر باید از نو شروع کرد تو بدوטּ عشقت ، ﻤטּ بدوטּ خواهرم ..
01-03-2013، 16:35
می دونستی اشک گاهی از لبخند با ارزش تره؟
چون لبخند رو به هر کسی می تونی هدیه کنی اما اشک رو فقط برای کسی می ریزی که نمی خوای از دستش بدی .ولنتاین مبارک…
05-03-2013، 17:21
اجازه خدا ؟ میشه ورقمو بدم ؟
میدونم وقت امتحان تموم نشده! ولی من دیگه خسته شدم… | |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|