19-10-2018، 13:03
اگه خارج بشه دیگه برنگرده چی :| ؟ یوقت دیدی قهر کرد
|
آموزش خارج کردن روح از بدن(برون فکنی) |
|||||
19-10-2018، 13:03
اگه خارج بشه دیگه برنگرده چی :| ؟ یوقت دیدی قهر کرد
19-10-2018، 13:22
من کاملا باروشی که شما گفتید مخالفم من روش اسان تری بلدم که اولین برونفکنیم اینجوری بوده??
روش سنگین و سبک: اول باید بری تو حالت خلسه(به هر صورت که خودت خواستی) بعد چند نفس عمیق،۱،۲،۳،۴بعد باید به خودت تلقین کنی که خیلی سنگین شدی طوری که از تمام جهان سنگین تری سنگین،سنگین،سنگین تر . بعدش تلقین کن که یدفه خیلی سبک شدی انقد که روی هوایی چندبار این کارو انجام بدین بستگی به نوع خلستون داره باید در تمام مراحل چشچتون بسته باشه بعدش امکان داره ی احساس تنش کنین (احساس من):انگار خودم داستم توی خودم بالا و پاینن میرفتم میخوردم به درو دیوار جسم فیزیکیم. و یصدای خیلی نا هنجار مثل جیر جیر میشنیدم بره عولین بار اگه ترسی دین چشاتونو باز نکنین اگرم باز کردین احساس میکنین فلجید ولی بعد۱دقیقه از بین میره
19-10-2018، 22:16
جسمت میوفته اون گوشه چجوری باید روحتو برگدونی ؟
18-09-2019، 12:39
عزیزان این روح نیست که از بدن خارج میشهاین انرژی هستش که تو بدن ادمه
02-02-2020، 18:06
@
اینو بخون...اخه مگه میشه وقتی روح از بدن خارج میشه دوباره برگرده؟؟!!!!
من کاملا باور دارم بهش
ولی اون همه هم شگفت انگیز نیست مثل خواب دیدنه من اینکارو با یک روان شناس انجام دادم و کاملا جواب داد بعدش سر درد میگیری کلا انگار از خواب بلند شدی (19-10-2018، 13:03)Mr. Potato Head نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگه طرف ناشی باشه امکان داره ولی باید با یه ادم حرفیه ای اینکارو بکنید | |||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|