موضوعها: 126
سپاس ها 531
سپاس شده 3583 بار در 985 ارسال
حالت من: هیچ کدام
صفحه قبل لینک دادم...
مستقیم برا خود دانشگاه هارواده...،
موضوعها: 0
سپاس ها 4408
سپاس شده 651 بار در 420 ارسال
ویکی پدیا یه سایت معتبر هست و همه هم میدونن.میتونین برین درباره خودارضایی سرچ کنین.
آدم توی این دنیا واسه شکسته شدن
دلش حق انتخابی نداره !
ولی میتونه انتخاب کنه که کی
دلش رو بشکنه ...
موضوعها: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 4 بار در 3 ارسال
سلام
جایی میخواندیم که خود ارضایی از نظر فیزیولوژی بدن همانند نزدیکی است...این عادت غلط ولی متاسفانه بی نهایت مرسوم در نظر روانشناسان و پزشکان غربی بهیچ عنوان جزو بیماری های روحی یا جسمی دسته بندی نمیشود و عوارض انجام ممتد ان همانند عوارض نزدیکی ممتد میباشد......
به هر حال ما انقلاب نکردیم که دنباله رو تفکرات از ریشه مسموم غربی باشیم ...این عادت بد اینقدر در غرب شایع شده(مثل ایران)که کاملا طبیعی است که نباید در لیست بلند بالای بیماری های روانی قرار گیرند....
اما نظر اسلام کاملا صریح و مشخص است...
این عادت بد گرچه اثرات خاصی روی بدن فردنمیگذارد و از این حیث مثل نزدیکی با زوج مخالف قلمداد میشود ولی اثرات روحی آن انچنان عمیق است که لوح پاکیزه اعمال یک نوجوان وجوان را بسرعت به نجاست می آلاید ....
پس شروع به ترک این عمل کریه بکنید تادیر نشده و 2نکته را فراموش نکنید
1:حیله بزرگ شیطان انجام گناه در جوانی به قصد توبه در ایام پیری است....
2:فریب بزرگ او لذت بخشتر نشان دادن گناه به نسبت عبادت خداست....باور بفرمایید 10-12 ثانیه لذت جنسی که حد اکثر15000بار تکرار میشود(درمجموع60 ساعت معادل2 روز ونیم)به یه عمر زندگی با آرامش و بدور از دغدغه های گناه و لذت عبادت نمی ارزد....این فقط بخش دنیوی مقایسه این دو نوع رفتار بود...حال اینکه تفاوت اصلی در اخرت است.....
امضا:رژیم صهیونیستی25 سال آینده را نخواهد دید
موضوعها: 1,093
سپاس ها 23
سپاس شده 4618 بار در 2376 ارسال
![کاربران حرفه ای](http://www.flashkhor.com/forum/images/medals/m_prou.gif)
حالت من:
با سرکه سیستم بایین تنه رو بشورید ۵دقیقه بمونه بعد آب بکشید موثراست (سرکه کارخونه ای نباشه)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584