امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حتی گوگل هم میداند آقا کیست .

دوستان چرا پست ها برای من نمایش داده نمیشن؟

پاسخ
 سپاس شده توسط لرد سیاه ، saeedrajabzade ، Mr.Unnamed
آگهی
(27-03-2015، 12:34)لرد سیاه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو تو گوگل سرچ کن خر عکس تمام سران نظام رو میاره.خخخخخخخخخخخ
واقعا چه ربطی داره. خودتون رو به خریت میزنید یا مارو خر فرض کردی
من که عکس سران نظام رو ندیدم Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Capture_d6fe3.png
در ضمن ببین بهت گفته بودم توهین نکن فحش نده.
خر خودتی.

(27-03-2015، 11:45)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا اگه نتیجه سرچ آقا میشد مثلن میرحسین نشونه پشتیبانی آشکار صهیونیستها از نیروهای ضدانقلاب بود
حالا که نتیجه شده این. معنیش 180 درجه فرق فوکوله  Wink
عزیز من گوگل نتایج رو براساس هدف سرچ کاربراش مرتب میکنه. خب هدف از سرچ این کلمه تو ایران بیشتر برای این منظور بوده
اگه به منظور دیگه یی این کلمه جست و جو میشد سایتای دیگه یی بالاتر قرار میگرفتن
این مثل همون تاپیک حقیقت نام گوگل میمونه. 
اون استدلال سست همچین برداشت مسخره ای م دنبالش میاد  

شما بگید حقیقت نام گوگل چیه؟
حتی گوگل هم میداند آقا کیست . 3
پاسخ
(28-03-2015، 8:17)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 12:34)لرد سیاه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو تو گوگل سرچ کن خر عکس تمام سران نظام رو میاره.خخخخخخخخخخخ
واقعا چه ربطی داره. خودتون رو به خریت میزنید یا مارو خر فرض کردی
من که عکس سران نظام رو ندیدم Big Grin (شما نیاز به یک فیلتر شکن پیش و پا افتاده اید)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Capture_d6fe3.png
در ضمن ببین بهت گفته بودم توهین نکن فحش نده.
خر خودتی.

این یک حرف قدیمی بین ما یزدیاست و به هیچ وجه فحش نیست.
باز هم میگم واقعا منظورتون مسخره کردن ما بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(27-03-2015، 11:45)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا اگه نتیجه سرچ آقا میشد مثلن میرحسین نشونه پشتیبانی آشکار صهیونیستها از نیروهای ضدانقلاب بود
عزیز من گوگل نتایج رو براساس هدف سرچ کاربراش مرتب میکنه. خب هدف از سرچ این کلمه تو ایران بیشتر برای این منظور بوده

میتونم بپرسم حقیقت نام شما چیست؟؟
مثل این هست که بگویییدwoman=wo+man====زن=وسیله+مرد
اگر این حرفی که من زدم درست هست پس نام گوگل هم همونی هست که شما میگید
انسان دشمن ان چیزی است که نمی فهمد Sleepy
پاسخ
به هر حال نام گوگل که همینجوری به وجود نیومده
از یه چیزی بهره گرفتن
اسم من خودش معنی داره
پرنیان به معنی حریر
حالا گوگل به چه معنیه؟
حتما یه معنی خاصی رو میده.
پاسخ
 سپاس شده توسط ɪᴄᴇ
بله صد البته 
ولی بزرگ ترین موتور جستجوی جهان دیوونه نیست که اسمش رو بزاره چشم چرانی
پاسخ
 سپاس شده توسط ارش خان
پرنیان☻♥

کامنتای تاپیکاتو بخونی متوجه حقیقت گوگل میشید
یکی از دوستاتونم چند وقت پیش میگفت اسم اصلی فیلم میلیونر زاغه نشین "سگ مسلمانه" (slumdog millionaire)   Smile
اینم از همون جنسه 
درد من تنهایی نیست بلکه
درد من مرگ مردمی است که
گدایی را قناعت
بی عرضه گی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت ها را
حکمت خدا می نامند!
پاسخ
 سپاس شده توسط saeedrajabzade ، Nυмв ، armin van buuren ، لرد سیاه
کليه افکار، رفتار، و تجربياتي که از طريق ذهن خوآگاه درک مي گردند، در ضمير ناخودآگاه شما ثبت و ضبط مي شوند، اما نکته جالبي که بايد در اين زمينه به خاطر داشت آن است که ضمير ناخوآگاه هيچ گونه تفاوتي ميان واقعيت ها و تصورات ذهني فرد قائل نمي شود. براي ضمير ناخودآگاه فرد محدوديتي در زمينه زمان و مکان وجود ندارد. Rolleyes
پاسخ
وا منم سرچ کردم همین اومد مرســـــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــ یـــــــــــــــــــ
پاسخ
(28-03-2015، 10:22)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از یه چیزی بهره گرفتن
اسم من خودش معنی داره
پرنیان به معنی حریر
حالا گوگل به چه معنیه؟

یه بار گفتم خانوم محترم 
گوگل نامش رو از اسم googol گرفته یعنی ده به توان 100 
100^10 ینی عدد یک و صد تا صفر جلوش 
این هم بخاطر این که روزانه جستجو های زیادی توش میشه و نتایج زیادی نشون میده 

انگلیسی بلدید ؟ 
The word 'Google' which is the name of a famous search engine, is a play on the number 'googol'. A googol is equivalent to a 1 followed by 100 zeros and is indeed an extremely large number. This term reflects the infinite and ever-increasing volume of information which is currently available on the Internet. 

The word 'googol' was introduced by Milton Sirotta, who was the nephew of the famous American mathematician Edward Kasner. It was made popular through the launch of the book 'Mathematics and the Imagination' which was written by Kasner and James Newman. 

The company Google was founded in 1995 by Larry Page and Sergey Brin who met as computer science graduates from Stanford University. They originally collaborated together on a search engine called 'BackRub'. Following some experimentation with this project they bought some cheap computer equipment and set up Google's first data center in a dorm room. 
Google is now widely regarded as the best search engine available.
حتی گوگل هم میداند آقا کیست . 3
پاسخ
 سپاس شده توسط لرد سیاه ، Nυмв ، saeedrajabzade ، Mr.Unnamed ، Hitchcock
(29-03-2015، 10:21)ᕈᗩᖇᔕᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2015، 10:22)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از یه چیزی بهره گرفتن
اسم من خودش معنی داره
پرنیان به معنی حریر
حالا گوگل به چه معنیه؟

یه بار گفتم خانوم محترم 
گوگل نامش رو از اسم googol گرفته یعنی ده به توان 100 
100^10 ینی عدد یک و صد تا صفر جلوش 
این هم بخاطر این که روزانه جستجو های زیادی توش میشه و نتایج زیادی نشون میده 

انگلیسی بلدید ؟ 
The word 'Google' which is the name of a famous search engine, is a play on the number 'googol'. A googol is equivalent to a 1 followed by 100 zeros and is indeed an extremely large number. This term reflects the infinite and ever-increasing volume of information which is currently available on the Internet. 

The word 'googol' was introduced by Milton Sirotta, who was the nephew of the famous American mathematician Edward Kasner. It was made popular through the launch of the book 'Mathematics and the Imagination' which was written by Kasner and James Newman. 

The company Google was founded in 1995 by Larry Page and Sergey Brin who met as computer science graduates from Stanford University. They originally collaborated together on a search engine called 'BackRub'. Following some experimentation with this project they bought some cheap computer equipment and set up Google's first data center in a dorm room. 
Google is now widely regarded as the best search engine available.

شما هرچی بگی
از قدیم میگن چه به خر گو چه به در گو چه به دیوار گچی
من شغال لج برم هر چی بگی لج مبرم
انسان دشمن ان چیزی است که نمی فهمد Sleepy
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان