امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حمله اعراب به ایران و آثار آن

(25-09-2014، 17:36)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احترام خودتو نگه دار.ب قران بی احترامی نکن.
پیامبر در حال خطبه ب خانه عایشه اشاره کردند و گفتند:
این جایگاه فتنه است.این جایگاه فتنه است.این جایگاه فتنه است.از اینجا شاخ شیطان بیرون میاید.(منبع:صحیح! بخاری،باب فرض الخمس،باب4 ما جاء فی بیوت النبی، جلد4،صفحه100)
از صحیح بخاری گفتم.از سنی هایی ک ب عایشه احترام میذارن.!!!

در جواب این حرفت:
(اصلن این طور نیس خود پیامبر باید میفهمید که نباید با دختر 7 ساله ازدواج کنه)

مسعله سن اون دختر نبوده.درزمان قدیم ازدواج ها زود انجام میشده.مسعله این بود ک پیامبر مجبور شد ازدواج کنه باهاش.

درضمن اگه میخای مث بچه ها هرجا کم آوردی،بحثو عوض کنی؛ من دیگه جوابتو نمیدم.ی مسعله رو ب نتیجه برسون بعد برو بعدی.

چرا مجبور شده
ما تا میایم به یه بحث برسیم تو یه حرف شاخ دار دیگه میزنی
ازدواج زود انجام میشده که بشه
دختر 7 ساله تازه اول زندگیشه این حرفو مثه بقیه حرفات قبول ندارم
این همه زن به سن پیامبر بوده چرا با اون ازدواج نکرده
پاسخ
آگهی
شما مطالعتو بیشتر کن.میفهمی پیامبر تو اون زمان ب عایشه هیچ نیازی نداشته.
اونوقت همه میخاستن دخترشونو زن پیامبر کنن.من جواب حرفای قبلیمو نگرفتم آقای محترم.

آپدیت شد. ورژن10 (آذر 93):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=174411&page=8
پاسخ
(25-09-2014، 17:47)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونوقت همه میخاستن دخترشونو زن پیامبر کنن.من جواب حرفای قبلیمو نگرفتم آقای محترم.

شما نه جواب میدی نه جواب میگیری

این همه ادم میخاستن دخترشونو به پیامبر بدن پیامبر نمیتونست با بزرگ ترش ازدواج کنه
پاسخ
من اگه جواب نداده بودم،شما بحثو انقد باز نمیکردی و از شاخه ای ب شاخه ی دیگه نمیپریدی.تعصب شما نسبت ب حرفاتون باعث شده نتونید قبول کنید و هی ی چیز دیگه بگید و از جواب دادن فرار کنید.براتون متاسفم.فک نمیکردم انقد زود جا بزنید.شما ی سوال منم درست جواب ندادید.واقعا ک.

(25-09-2014، 17:51)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 17:47)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما نه جواب میدی نه جواب میگیری

این همه ادم میخاستن دخترشونو به پیامبر بدن پیامبر نمیتونست با بزرگ ترش ازدواج کنه

يكى از اهداف ازدواجهاى پيامبر(صلي الله عليه وآله وسلم) جهت سياسى - تبليغى بود ؛ يعنى با ازدواج موقعيتش در بين قبايل مستحكم گردد و بر نفوذ سياسى و اجتماعيش افزوده شود و از اين راه براى رشد و گسترش اسلام استفاده نمايد.

حضرت به خاطر دست يابى بر موقعيتهاى بهتر اجتماعى و سياسى ، در تبليغ دين خدا و استحكام آن و پيوند با قبايل بزرگ عرب و جلوگيرى از كارشكني هاى آنان و حفظ سياست داخلي و ايجاد زمينه مساعد براى مسلمان شدن قبايل عرب ، به برخى ازدواج ها رو آورد .

در راستاى اين اهداف پيامبر (صلي الله عليه وآله وسلم) با زنان ذيل ازدواج کردند :

عايشه دختر ابوبكر از قبيله «تيم».

حفصه دختر عمر از قبيله بزرگ «عدى».

ام حبيبه دختر ابوسفيان از قبيله نامدار بنى اميه.

ام سلمه از قبيله بنى مخزوم .

سوده از قبيله بنى اسد.

ميمونه از قبيله بنى هلال.

صفيه از بنى اسرائيل .

ازدواج مهمترين پيوند و ميثاق اجتماعى است، به ويژه در آن فرهنگ تأثير بسيارى از خود به جا ميگذارد.

در آن محيطى كه جنگ و خونريزى و غارتگرى رواج داشت، بلكه به تعبير "ابن خلدون" جنگ و خونريزى و غارتگرى جزو خصلت ثانوى آنان شده بود، ( مقدمه ابن خلدون (ترجمه)، ج 1، ص 286) بهترين عامل بازدارنده از جنگها و عامل وحدت و اُلفت ، پيوند زناشويى بود.

از اين روي، پيامبر(صلي الله عليه وآله وسلم) با قبايل بزرگ قريش ، به ويژه با قبايلى كه بيش از ديگران با پيامبر (صلي الله عليه وآله وسلم) دشمن بودند ، مانند بنى اميه و بنى اسرائيل ، ازدواج نمود . اما با قبايل انصار كه از سوى آنان هيچ خطرى احساس نميشد و آنان نسبت به پيامبر(ص) دشمنى نداشتند، ازدواج نكرد.

اینم برا محکم کاری.
پيامبر اسلام (ص) در سال دهم بعثت و دوم هجرت عايشه را به همسري گرفت. وى، دختر ابوبكر است و در اواخر سال دوم هجرت به خانه رسول‏اللَّه‏صلى الله عليه وآله آمد ؛ هرچند كه در ماه‏هاى پايانى پيش از هجرت، به عقد درآمده بود(سير اعلام النبلاء، ج 3، ص 435 ). دو مسئله‏اى كه در بين مردم مشهور است، از نظر تاريخى ثابت نيست ؛ يكى 9 ساله بودن عايشه هنگام ازدواج و ديگرى حسن جمال او! بسيارى از مورخان، سن عايشه را در هنگام ازدواج، 17 يا 18 سال ثبت كرده‏اند و از نظر كمالات و زيبايى نيز او را ضعيف شمرده‏اند. ازدواج با عايشه، يك حركت سياسى محسوب مى‏شد ؛ چون پيامبر پس از درگذشت ابوطالب و خديجه، زير فشار فراوان از طرف دشمنانى سرسخت چون ابولهب و ابوجهل بود و به شدّت به حمايت قبايل مختلف ديگر نياز داشت. ابوبكر نيز نفوذ قبيله‏اى بسيارى داشت و نيز خودش از پيامبر تقاضاى ازدواج با عايشه كرد ؛ از اين رو، رد تقاضاى او به مصلحت نبود ؛ زيرا محكم‏ترين رابطه در ميان عرب جاهلى، رابطه خويشاوندى بود و پيامبر، براى شكستن اتحاد دشمنان و جلب حمايت قبايل، به اين كار اقدام نمود. تفاوت سن ميان مرد و زنى كه با هم ازدواج مى‏كنند، در جوامع بدوى، قابل قبول بوده، هيچ قباحت و زشتى نداشته است و آن را يك عمل غير اخلاقى نمى‏دانستند. به طور كلى، رسوم و قواعد اجتماعات قبيله‏اى آن دوران را نبايد با جوامع مدنى و پيشرفته امروز مقايسه كرد. در اين باره بايد دانست با توجه به فرهنگ آن روزگار، گاهي براي اداي احترام به يك شخصيت و يا براي ابراز علاقه يك قبيله به قبيله ديگر ازدواج هايي صورت مي پذيرفت به طوري كه اگر طرف مقابل نمي پذيرفت به عنوان رد احترام و گاهي در حد اعلام تنفر و اعلان جنگ بود.

درضمن:
«وَ مَا يَنطِقُ عَنِ الهَوى»(النجم - 3)

ترجمه: از روی هوای نفس سخن نمی‌گوید.

این آیه درمورد پیامبره.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
اون موقه پیامبر کاملا اسلامو پخش کرده بود و هیچی نیازی نبود که بخاد با دخترای قبیله دیگه ازدواج کنه اگه غیر از اینه یعنی اسلامو رواج نداده بود
الکی هم متاسفم متاسفم نکن
تو به من داری میگه رو حرفات تعصب داری؟؟؟
اگه من تعصب دارم تو چی داری؟؟؟؟
پاسخ
(25-09-2014، 18:01)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون موقه پیامبر کاملا اسلامو پخش کرده بود و هیچی نیازی نبود که بخاد با دخترای قبیله دیگه ازدواج کنه اگه غیر از اینه یعنی اسلامو رواج نداده بود

پیامبر تازه 2سال بود ک ب مدینه رفته بود.پیامبر اسلام رو رواج داده بود،اما اون فرهنگ اسلام رو قبول نمیکرد.
ی کم تو اون متن بیشتر دقت کنید.کامل بخونینش.کاملا توضیح داده.

پاسخ
اثن یه سوال براچی به ایران حمله کردن اینا؟؟؟؟؟

(25-09-2014، 18:05)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 18:01)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیامبر تازه 2سال بود ک ب مدینه رفته بود.پیامبر اسلام رو رواج داده بود،اما اون فرهنگ اسلام رو قبول نمیکرد.

اگه فرهنگو قبول نمیرکدن چطور اسلامو قبول کردن؟؟:
پاسخ
(25-09-2014، 18:05)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث قبل کامل نشد.بهتره اون کامل بشه و ب نتیجه برسه.بعد بریم بحث بعدی.

پاسخ
(25-09-2014، 18:07)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 18:05)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث قبل کامل نشد.بهتره اون کامل بشه و ب نتیجه برسه.بعد بریم بحث بعدی.

باشه
پاسخ

(25-09-2014، 18:05)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم چرا خودتو ب نفهمی میزنی.چون اسلام ی چیز تازه بود.اگه اون متنو خوندی،فک کنم فهمیدی.اگه ن،مشکل از من نیست.حواستو جمع کن.

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اهمیت صله رحم و آثار مادی ومعنوی آن در آموزه های دین اسلام
  حضور امام رضا (ع) در ایران چه تأثیری در گسترش تشیع در ایران داشته است؟
  حمله به بیت وحی، چند روز پس از رحلت پیامبر (ص) اتفاق افتاد؟
  آثار استغفار
  آثار حجاب
  آثار پزشکی نماز
  اگر داعش حمله کند...
  آثار تربيتى نماز
  توریسم و بازار فحشای اعراب در مشهد
  حمله..........

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان