امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

(04-10-2014، 21:03)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 21:01)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 21:00)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 20:58)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 20:54)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هیچ نمیدونی الکی چرت و پرت نگو مسخره هم نکن

میخوای شرط میبندیم ؟!!

من نمیام دیگه هیچ وقت تا اون چشات از کاسه درار |:

آره آره^_^

تو هیچوقت نیا ._.

بعد از ی سال ک نیومدی من یک حرکت انقلابی میکنم ._.

بشین تا بیام اقا رضا |:
گمشو خدافظی کردی^_^

ب سلامت^_^
ای خدا مریضان را شفا بده حتی خودشون هم نمیدونن مریض هستن

بله متاسفانه :|

خب تو ک .. ای بابا :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط pink lady
آگهی
تحویل نمیگیری میگن نامرد :/

تحویل میگیری میگن آویزون :/

جریانی شده .. !
# بشكن كسي نيس جمع كنه
# بشكن كسي نيس درك كنه
# بگذر كسي نيس صبر كنه
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
این ساعت صبر کن هم قشنگه:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
خو اینم دان شد...
خداففظ همگی^.^
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: *نیوشا*14، pink lady، ~KiAηA~، ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮*، 1 مهمان

این پلنگ صورتی ک نرفت .-.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، pink lady
(04-10-2014، 21:04)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 21:03)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 21:01)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 21:00)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 20:58)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره آره^_^

تو هیچوقت نیا ._.

بعد از ی سال ک نیومدی من یک حرکت انقلابی میکنم ._.

بشین تا بیام اقا رضا |:
گمشو خدافظی کردی^_^

ب سلامت^_^

نیگا اره من مریض هستم ولی تو هم هستی میخوای باهم میریم دکتر تشخیص بده

کدوم مریض تریم اقا من حوصله کل کل با تو رو ندارم برم بهترمه

بهتر از اینکه قیافتو ببینم نمیدونم این دختره .......... خدافظ
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(04-10-2014، 21:07)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: *نیوشا*14، pink lady، ~KiAηA~، ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮*، 1 مهمان

خودتم صورتی ای/:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، pink lady
نقل قول: بشین تا بیام اقا رضا |:

O_O .. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 251
 سپاس شده توسط pink lady
(04-10-2014، 21:01)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آبجییییییییییییییییییییییییییییییییی! ^__________^
خوبم
خیلی خوبم
خیلی خیلی خوبم
خیلی خیلی خیلی خوبم
واااااااااااااااااااااااای اصلا یه حسی دارم توصیف نکردنیه!Rolleyes
وااااااااااااای بالاخره بال درآوردمAngel
آیسااااااان بیا بغلم حالم خیلی خوبه نمیدونم انرژیم رو کجا تخلیه کنم:bighug:
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ :p325:ماماااااااااااااااااااااااااان . خداااااااااااااااااااااا. ووووووووووو خیلی حالم خوبههههههههههههههه
:hje::am4:p332:492::498::500:antisirk
^____^ روانیییی چرا خُ حالا اینقد شادددد ؟ (((((:

بیا دُختر من شُ تُ چند سالته ؟ :/

نقل قول: منم سلام بدم .. ؟ (._.*)

سلامـ کُن سلامـ کُن ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 251
(04-10-2014، 21:07)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 21:04)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشین تا بیام اقا رضا |:
گمشو خدافظی کردی^_^

ب سلامت^_^

نیگا اره من مریض هستم ولی تو هم هستی میخوای باهم میریم دکتر تشخیص بده

کدوم مریض تریم اقا من حوصله کل کل با تو رو ندارم برم بهترمه

بهتر از اینکه قیافتو ببینم نمیدونم این دختره .......... خدافظ

گمشو^_^

من سرما خوردم ( ..)

تو چته .-. ؟

(04-10-2014، 21:08)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 21:07)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتم صورتی ای/:

ن من رضام ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان