امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چرا بد قضیه رو میبینید؟ چشاتونو باز کنید انتی جاستینی بیا!خواهش میکنم بیا

(06-03-2014، 16:56)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 16:48)noosha joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 16:43)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین تف کرده به طرفدارهاش هم کارخوبی کرده -___-
یا توی یه سطل رستوران ...کرده ادم خوبیه -___-
خودت بگو -__-
 و قبول داره که اشتباه کرده ، میگه که سعی داره بهتر بشه ، و نیاز به یادگیری برای زندگی بهتر داره و این بدون کمک بیلبرها و دوستان ، خانوادش و حمایت اونا امکان پذیر نیس.
+در آخرین مصاحبه خودش گفته که قصد داره به کلیسا بره و امیدواره خدا اونو ببخشه
دوستاش که از خودش بدترن -___-

میگن جاستین از دنیای پاپ خداحافظی کرده میخواد بره رپ بخونه -__-

یعنی خدا بخیر کنه !!
نخیر این شایعه ست همچین چیزی نیست من مطمئنم!SleepyUndecided

(06-03-2014، 17:00)hastam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین اونور دنیا داره عشق میکنه شما ارزشتون بیشتر از این حرفاست ک یخواید باش کامنت بزاری....اون خوب یا بد باشه چ طوفیری ب حال ما داره....؟؟؟؟؟
حق باتوئه فرق خاصی به حال ما نداره!
من این موضوعو برا اونایی گذاشتم که فقط بلدن شایعه پشت سرش درست کنن و حرفهای الکی بزنن که اینجا مناسب نیست بگم!AngelDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا بد قضیه رو میبینید؟ چشاتونو باز کنید انتی جاستینی بیا!خواهش میکنم بیا 2

................::::::::::::;LoVe Heart YoU::::::::::::::...............
پاسخ
 سپاس شده توسط "♥sadaf♥"
آگهی
(06-03-2014، 17:03)noosha joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 16:56)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 16:48)noosha joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 16:43)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین تف کرده به طرفدارهاش هم کارخوبی کرده -___-
یا توی یه سطل رستوران ...کرده ادم خوبیه -___-
خودت بگو -__-
 و قبول داره که اشتباه کرده ، میگه که سعی داره بهتر بشه ، و نیاز به یادگیری برای زندگی بهتر داره و این بدون کمک بیلبرها و دوستان ، خانوادش و حمایت اونا امکان پذیر نیس.
+در آخرین مصاحبه خودش گفته که قصد داره به کلیسا بره و امیدواره خدا اونو ببخشه
دوستاش که از خودش بدترن -___-

میگن جاستین از دنیای پاپ خداحافظی کرده میخواد بره رپ بخونه -__-

یعنی خدا بخیر کنه !!
نخیر این شایعه ست همچین چیزی نیست من مطمئنم!SleepyUndecided

(06-03-2014، 17:00)hastam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین اونور دنیا داره عشق میکنه شما ارزشتون بیشتر از این حرفاست ک یخواید باش کامنت بزاری....اون خوب یا بد باشه چ طوفیری ب حال ما داره....؟؟؟؟؟
حق باتوئه فرق خاصی به حال ما نداره!
من این موضوعو برا اونایی گذاشتم که فقط بلدن شایعه پشت سرش درست کنن و حرفهای الکی بزنن که اینجا مناسب نیست بگم!AngelDodgy
چی بگم ...
من این مطلب رو از یه سایت معتبر امریکایی خوندم -___-

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط noosha joon ، "♥sadaf♥"
واقعا افرینUndecidedUndecidedUndecided
پاسخ
 سپاس شده توسط "♥sadaf♥"
ما که همچنان بدمون میاد
همیشه دیگران را ببخش نه به این خاطر که انان سزاوار ببخشیدن هستند به این دلیل که تو سزاوار ارامشیHeart

پاسخ
(22-03-2014، 20:10)Erika22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما که همچنان بدمون میاد
ملیکا من که خودمو جرم بدم تو از اون بدت میاد!Angel

پاسخ
 سپاس شده توسط "♥sadaf♥"
این با دختر 8 ساله ازدواج  کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایشششششششششششششششههههههههههههه ولی اینم آدم خوبیه من میدونستم بالاخره یه چیز خوب ازش میبینم
من فرشته ام Angel
پاسخ
 سپاس شده توسط noosha joon
خیلی چیزهای خوب دیگه هم هستIdeaSleepyHeartUndecided

پاسخ
 سپاس شده توسط "♥sadaf♥"
جاستین که خوبه
حسود زیاده
پاسخ
ممنون

(12-04-2014، 21:14)ریحانا 001 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین که خوبه
حسود زیاده

خوبه؟؟
پاسخ
آغا اصـــــن به ما چه ؟؟
پســـــر خالشیــــــــم مگـه؟
یک ساعت واس تمام کارای ریز و درشتشـــــ بحث میکنن...
شما رو سننه ...
>_<
Unknown
پاسخ
 سپاس شده توسط noosha joon ، ᖇᗩᖺᗩ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بهترین سایتی که در زمینه خدمات اینستاگرام می شناسید معرفی کنید
  اگر قرار بود بین باهوش تر بودن و خوش قیافه تر بودن یکی را انتخاب کنید، کدام راانتخاب
  فرض کنید تویه اتوبوسید و نفر قبلیتون.......
Heart این اتفاقی که برای من افتاد سعی کنید برای شما نیافته{این داستان واقعیه و دردناک}
Thumbsup عکس غم ناک آپلود کنید
  جای خالی را پر کنید !
  شما بیشتر پولتان را خرج می کنید یا پس انداز می کنید ؟؟
  اگر کشوری به ایران حمله کند شما چیکار می کنید ؟؟
  کامل کنید ای کاش.....
  اگه قرار باشه فقط یک در روانتخاب کنید.........

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان