امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

درباره ی چنگیز خان

(24-02-2012، 20:47)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد تاریخمون بهم ګفت. نام کتاب رو نمی دونم ګفت و یا نګفت ولی به هر حال اګر هم ګفته نامش رو یادم نمیاد.

ما كه از شما هرچي ميپرسيم هيچي يادت نميادConfusedConfusedConfused
ضمنا معلم تاريخ نه استاد تاريخWinkWinkWink
چون شما الان اول دبيرستاني پس اينو تو دوران راهنمايي شنيدي كه اونم ميشه معلم تاريخWink
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، Azarbayjanliam
آگهی
چیزی نمی دونی تز نده.
وقتی میګم استاد تاریخ حتما یک چیزی می دونم که میګم. طرف توی دانشګاه قزوین و تیز هوشان تدریس کرده و میکنه.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط 1939
(24-02-2012، 21:25)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی نمی دونی تز نده.
وقتی میګم استاد تاریخ حتما یک چیزی می دونم که میګم. طرف توی دانشګاه قزوین و تیز هوشان تدریس کرده و میکنه.

د نشد
د نشد
اگه توجه كني توي قزوين درس ميگه پسBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تا كي بايد من اين نكات ريز رو بهت بگم آخه فريدWinkWinkWink
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939
قزوین مگه چشه
A little thought can make all the difference
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، 1939
نقل قول: ما كه از شما هرچي ميپرسيم هيچي يادت نمياد
ګفتم که چون معمولا کتاب قرض میکنم.
شما یک عادت بد که داری این هست که میخوای همه چیز رو توی اینترنت پیدا کنی و ګیرش بیاری حالا هر جوری که باشه. در حالی که باید بری کتاب خونه و دنبال این چیز ها بګردی. شهر شما که...(شهرتون کتابخونه هاش به روز نیستBig Grin) ولی اګر بیای میدان انقلاب تهران حدود ۵۰۰ تا کتاب فروشی و نشریه پیدا میکنی که شاید یک هفته طول بکشه که همشون رو کامل بازدید کنی. هر چی هم که اندیشه اش رو بکنی پیدا میشه.
شما که خیلی دوست داری در مورد تاریخ باستان ایران بدونی دنبال کتاب هایی مانند مجموعه تاریخ را اخوانیم بګرد که توی این مجموعه کتاب های تاریخ را بخوانیم خیلی چیز ها پیدا میشه. ولی این مجموعه بیشتر در مورد شخصیت های تاریخ است. اګر چیز کامل تری میوخوای باید دنبال کتاب های نشریه ققنوس و نشریه تاریخ ما بګردی که واقعا کتاب هاش نایاب است. مګر این که بیای میدان انقلاب تهران.
مګه دانشګاه قزوین چشه؟؟؟ مګه تیز هوشان های استان تهران چشونه؟؟؟؟ چی شد؟؟؟ ضایع شدی؟؟؟ وقتی میګم استاد معنیش رو میدونم.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت ، 1939
آقا اينجا نميشه گفتWinkWinkWink
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
نقل قول: همچين چيزي كجا نوشته؟؟؟

عجيب كه من تا حالا نشنيدم
ننوشته باشه، شما خودت به نظرت بعید است؟

من می گم طرف این قدر چشم ادم در اورد کوه ساخت بعد شما از علم و دانش و فهم حرف می زنی!!!
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET

اوووووووووووووووووهوووووووووووووو
صابر جان ببین مثل این که شما لحن نوشتار رو درک نکردی:

همچین چیزی کجا نوشته؟(منبع می خوام یعنی این که کدوم کتاب چنین چیزی نوشته چون بعضی نوشته ها اصلا بی پایه و اساس اند و بر اساس شایعات آن زمان نوشته شده اند فرضا در مورد کوروش نوشته شده بود که او فردی خونخوار بود و واقعا خون می نوشید و از نوشیدن خون هم سیر نمی شد!!!!!!!!!!!!!!خب ما باید باور کنیم؟
نه!باید درخواست منبع کنیم که این نوشته آیا صحت دارد یا خیر؟آیا کتابی که چنین چیزی نوشته معتبر است یا خیر)(حدس می زنم که الان میریزید سرم میگید کوروش فرق می کنه کوروش فرق می کنهDodgyDodgyDodgyولی در مورد هر کس باشه باید منبع موثق داشته باشیم)

نقل قول: عجيب كه من تا حالا نشنيدم
خب راست میگم!به حال خودم افسوس می خورم که چرا مطلب به این اهمیت رو تا حالا ازش خبر نداشتم
نقل قول: من می گم طرف این قدر چشم ادم در اورد کوه ساخت بعد شما از علم و دانش و فهم حرف می زنی!!!
بابا من کی از علم و دانش حرف زدمConfusedConfusedConfused
اصلا به من چه!
اینم آخر و عاقبت دنبال حقیقت گشتنConfusedConfusedConfused
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
باید از این وحشی ها درس گرفتSleepy
من میمونمو سکوتم رو جار میزنم...
پاسخ
فرید باز من نبودم دور برداشتی؟
درسته که مغولها رحم نداشتند ولی چنگیز برای دوستان و فرماندهان لشگرش بسیار وفادار بوده
در تاریخ اومده یکی از دوستانش بهش خیانت میکنه و میره پیش چینیها و با راپورتهایی که به اونا میده باعث کشته شدن بسیاری از افراد چنگیز میشه
وقتی اونو دستگیر میکنن چنگیز نمیخواست اونو اعدام کنه ولی فرماندهان سپاهش قبول نمی کنن انو اعدام میکنن
میگن چنگیز 1 هفته بالای یک تپه ای نشست و هیچی نخورد و مدتها از حزن و اندوه بیرون نیامد
در مورد علمش هم باید عرض کنم قانونی که چنگیز به دست خودش نوشت (کتاب یاسا)
الان از گنجینه های یونسکو هستش
درسته که کتابخانه آتش زدند ولی کتابخانه های زیادی هم بنا کردند
به گواهی تاریخ در دوره مغولان علم و ادبیات و اقتصاد در ایران بسیار شکوفا شد
پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  حقایقی درباره زندگی در قرون وسطی
  نظرتون درباره اسکندر مقدونی چیه؟؟
  دانستنی​هایی درباره پرچم ایران؛ از باستان تا امروز..
  همه چیز درباره عید نوروز باستانی ایران...
  حقایقی درباره اسکندر مقدونی!
  درباره کوروش
  نظرتون درباره ی داریوش سوم چیه؟؟
  درباره زئوس خدای خدایان یونان
  همه چیز درباره ی چین باستان
  مطالبی جالب و خواندنی درباره " اژدها " و جایگاه آن در ایران باستان...!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان