موضوعها: 17
سپاس ها 265
سپاس شده 175 بار در 103 ارسال
حالت من:
خوناشام با قدرت های عجیب الخلقه وجود نداره مدل خاصیم نیستن ولی خوناشام وجود داره این افراد انسان هایین که مریضن به مصرف خون البته عمر طولانی ندارن بلکه خوردن زیادی خون عمر رو کوتاه می کنه و چون انسانن ن سردن ن آفتاب و چوب و ... برا کشتنشون نیازه راحت قابل کشتن هستن قدرت زیادیم در واقعیت ندارن کلا معمولین
انگار رفتم تو کما
می بینم
راه میرم
می شنوم
ولی هیچ حسی ندارم
موضوعها: 0
سپاس ها 5
سپاس شده 9 بار در 8 ارسال
حالت من: هیچ کدام
22-07-2018، 8:46
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-07-2018، 8:52، توسط 7380rania.)
بیشترشون غلط بود به جز نوشته هایی درباره بت پایرز کسی که به اینجور پیزا علاقه داره میتونه رمان های خون اشام ایرانی اتش افزار گمشده اتحاد گرگینه ها عناصر موروثی ویلای وحشت اتاق کاهگلی دوره گرد و ...... بخونه
و یک اشتباه دیگع گروه بت پایرز از نور متنفر نیستن
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
سلام.من یک خوناشم هستم .شاید همه چیزایی که گفتین در موردشون درست نباشه .اما بعضیاشون درست هست . یکیش خیلی مهمه اینکه اگه خون نخوریم بشدت ضعیف میشیم. نور خورشید اذیت میکنه ولی نه اینکه بسوریم .چشما تو نور درد میگیره. قدرت پیشگویی و جادویی داریم. فرینده و اغوا گر البته اینجور که شما گفت باید گونه من متفاوت و بت پایرز باشه . ولی ترسناک نیستیم عادی هستیم . کسی متوجه نمیشه از ظاهر ولی اگه خیلی یک نفر بهت نزدیک بشه کم کم تفاوت هاتو متوجه میشه. رنگ چشما تغیر میکنه . یجور قابلیت هیپنوتیزم هست که اگه تو چشمای یک نفر نگاه کنی اگه درست بلد باشی انجام بدی کارتو میتونی حرکاتشو تحت کنترل دربیاری.
سپاس ها 39
سپاس شده 16 بار در 14 ارسال
یعنی منم یه خون اشامم چون موهایه من مشککیه مشکیه ودندونایه نیشه بلندی دارم
موضوعها: 462
سپاس ها 5034
سپاس شده 9893 بار در 5299 ارسال
اینا افسانن دیگه؟مگه نه؟
نههه؟