30-10-2014، 17:28
ایشالا که خدا رحیمه
من خداروخیلی دوست دارم ولی بازم گناه کارم

|
کدومتون ادعا داره از این پل رد میشه و پایین پرت نمیشه؟؟!! |
||||||||||||||
30-10-2014، 17:28
ایشالا که خدا رحیمه
![]()
30-10-2014، 17:43
یعنی این قدر از خودتون مطمئید؟
خدا اون دنیا با کسی شوخی نداره اولین چیزی که ازت سوال میشه نمازه فکر کردی خدا به راحتی ازت میگذره؟ باید فرقی بین ادم های نمازخون و قران خون باشه... در ضمن از خودت این قدر تعریف نکن
30-10-2014، 17:52
تعریف نکردم گفنتم ان شاالله یعنی اگه خدا خواست
30-10-2014، 18:05
رد می شم یا نمی شم فرقی نمی کنه فقط ممنون
![]()
کیف کن با حرفم چند تا سپاس میگیرم این حرفم از خودم نوشتم و بههههش کاملا اعتقاد دارم
من از نظر خودم بنده ی خدا نیستم رنده ی خدام ![]() ![]()
31-10-2014، 9:26
(29-10-2014، 14:46)دختری از جنس یخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چی بگم والا حق با تو عه دیه لااایک درحد ایران
31-10-2014، 17:51
(30-10-2014، 17:05)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آفرین دقیقا حرف منو زدی...اینطوری نیس هرکاری بخوای کنی بعد بگی خدا کریمه...این سو استفاده است....بهتره تا یه جاهایی هم خودمون رو با الگوی اصلی زندگیمون یعنی حضرت فاطمه مقایسه کنیم...اون موقع میبینیم چقدر از رفتارامون شرمگین میشیم
31-10-2014، 18:52
نترس شرمگین نیستم اگه حرفمو خوب بخونی گفتم
قران نمی خونم مسیحی نیستم بی حجابم عقده ای نیستم و.................... بعدا اون قدر بی شعور نیستم سو استفاده کنم حرف سو استفاده نزدم ولی از خدا جلاد نسازین
31-10-2014، 18:55
(آخرین ویرایش در این ارسال: 31-10-2014، 19:02، توسط [χσℓσνєѕтєя].)
(29-10-2014، 14:46)دختری از جنس یخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله خدا گفته حجابتونو رعایت نکنید چون عقده ای نیستید؟؟؟؟ خدا نماز نخونید چون ادم خوبی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (31-10-2014، 18:52)دختری از جنس یخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سر کیو قول میالی؟؟؟؟ خوب بودن شرط داره! تا خوب رو چی معنی کنی اگه خوب بودن از نظر تو اینه پس همه تو بهشتن تازه ناراحت نشیا ولی نماز نمیخونی،قران نمیخونی،حجابت هم که رعایت نمی کنی یعنی کافری دیگه:||||| در ضمن خوب بودن فقط این نیست که بگی من خدا ایمان دارم باید به حرفاشم گوش کنی فهمیدی یا از خوب بودن بازم بگم؟؟؟؟
31-10-2014، 19:04
این دختر خانوم اگه چن تا سپاسگرفته برا اینه که راحت طلبه
ایشون فک کردن دین فقط بهشت رفتن داره انگار نه انگار جهنم هم هست بهشت هفت طبقه است شما انتظار داری با رعایت نکردن حجاب و نخوندن نماز بری بهترین جا به خدا قسم نماز و حجاب ملاکیه برای پیدا کردن فرد خالص از نا خالص پس نگو رد میشم اونی که نماز خونده نو اولویته
| ||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|