24-07-2012، 10:55
استامبول!
|
ایا تا به حال به به مکان تاریخی سفر کرده اید؟؟ کجا؟؟ |
||||||||||||||||||||||||||
24-07-2012، 10:55
استامبول!
24-07-2012، 11:03
(24-07-2012، 10:53)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مقبره لنین و استالین رو دیدم هر دو کنار هم دفن شدند نیکلای دوم رو هم 1 بیشتر ندیدم
غالب آثار باستانی استانبول متعلق به بیش ازنیم قرن پیش هست یعنی زمان روم شرقی.
ترکان مسلمان فقط چند تا علامت ماه وعلامت مسلمین به جای صلیب وعلائم ارتدکسی در این شهر گذاشتند. یا کلیسا هارو تبدیل به مسجد کردند و... شهر استانبول از زمان روم شرقی سنگ فرش شده وزیبا بودش. تازه مکان هایی نیز داشت که طی اون حمله مسلمانان ویران شد. کلیساهایی زیبا وبسیار بزرگ. نقل قول: مقبره لنین و استالین رو دیدم هر دو کنار هم دفن شدندمگر لنین مومیایی نشده؟ استالین هم در دیوار کرملین دفن شده از کنتار لنین خروشچف اوردش بیرون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سنگ قبر استالین نیز بسیار قطور است وخروشچف دستور داد با بتن چند لایه پوشانده شده تا در آینده طرفداران استالین اونو نیارن بیرون ومومیایی کننش وبپرستنش!
البته سنگ قبر اصلی استالین کاملا معمولیه انگار یه انسان ساده رو خاک کردند نه عکس - نه گلی
اصلا در شکوه استالین نیست
24-07-2012، 11:17
درسته درحالی که استالین باید شکوهمند تر از لنین باشه یا اینکه لنین رو مثل بقیه آدم ها خاک کنن.
ولی استالین همان گونه که ذاتش همانند یک رفیق ویک فرد معموملی زندگی کرد همان گونه نیز قبرش است. ولی ذات لنین از جسد مومیایی اش معلومه که ذاتی تجمل گر و قدرت طلب وحریص داشته.
24-07-2012، 11:18
خیــــــــــــــــر به زودی مطلبی در این بابت خواهم نوشت
24-07-2012، 11:19
در مورد چی ؟
24-07-2012، 11:21
درمورد عثمانی وآثارش
24-07-2012، 11:39
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-08-2012، 16:26، توسط مرواريد سرخ.)
استامبول - شيراز-اصفهان-مشهد و قراره امسال به كشور تايلند سفر كنيم
24-07-2012، 12:41
من خیلی دوست دارم به مصر برم انجا خیلی تاریخ باستانی داره از جمله اهرام مصر که فکر کنم از همه مهم تر هست
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|