16-12-2012، 14:20
به رویت نياوردم
از همان زماني که به جاي ” تو ”
به ” من ”
گفتي ” شما ”
فهميدم پاي ” او ” در ميان است ..
از همان زماني که به جاي ” تو ”
به ” من ”
گفتي ” شما ”
فهميدم پاي ” او ” در ميان است ..
|
دلنوشته هایی عمیق و تکان دهنده |
||||||||||||||||||||
16-12-2012، 14:20
به رویت نياوردم
از همان زماني که به جاي ” تو ” به ” من ” گفتي ” شما ” فهميدم پاي ” او ” در ميان است ..
17-12-2012، 11:11
در صفحه شطرنج زندگی همه ی مهره های من مات مهربانی تو شدند و من قلبم را به تو باختم
17-12-2012، 12:51
گور بابای اوني كه ما رو تــــنـها گذاشت
تـــــــــــا يكي ديگرو از تــــنـهايي دربياره...!
17-12-2012، 18:02
ميانِ آدمک هايِ هزار رنگ
دلباخته يک رنگي او شدم افسوس...گذر زمان بيرنگش کرد کم رنگ...وکم رنگ تر وآخر....محو......
17-12-2012، 18:47
ممنون
17-12-2012، 19:56
دنبال وجهی می گردم
که تمثیل تو باشد زلالی چشم هات بی پایانی آسمان مهربانی دست هات ... نوازش گندمزار و همین چیزهای بی پایان. نمی دانستم دلتنگیت قلبم را مچاله می کند نمی دانستم وگرنه از راه دیگری جلو راهت سبز می شدم تمهیدی، تولد دوباره ای، فکری تا دوباره در شمایلی دیگر عاشقت شوم. گفته بودم دوستت دارم؟
25-12-2012، 15:33
این روزها بارانیم...
پر از تنـــهایی! خیره میشوم به َمــــن چه واژه غریبی... آه ای خدا گم شده ام میان این همه فاصله میم تا نون...
25-12-2012، 17:42
لذتي كه در فراغ هست در وصال نيست
چون در فراغ شوق وصال هست و در وصال بيم فراغ.
26-12-2012، 0:37
هنوز هم که هنوز است عاشق ماهم
ولی بدون تو مهتاب را نمی خواهم برای آمدنت گرچه راه کوتاه است هنوز هم که هنوز است چشم در راهم "سلام ..روز قشنگی است..دوستت دارم.." چقدر عاشق این جمله های کوتاهم هوای بودن یک عمر با تو را دارم منی که دلخوش دیدارهای گهگاهم برای گفتن یک حرف عاشقانه فقط اسیر سخت ترین زخم های جانکاهم بدون تو همه ی لحظه ها به این فکرند که تیغ را بگذارند بر گلوگاهم....
28-12-2012، 13:37
یه روز تو زندگیم بودی...همینجا رو به روم بودی
اما آرزوم نبودی... فکرمیکردم از آسمون....باید بیاد یه روزی اون... تاآرزوم بشه تموم... یه اشتباهیکردمو...دل تو رو شکستمو نمیبخشم خودمو... حالا پشیمون شدمو...میخوام توباشی پیشمو... حق داری نبخشیم... شرمنده اتم که ستاره داشتمو...دنبال اون میگشتمو *شاکی ازین بودم که من ستاره ای ندارم* | ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|