03-10-2014، 21:23
(03-10-2014، 21:20)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نخواستم جواب سلام بدن کاری که خودشون تشریف میارن منه بنده خدا میکنم
(03-10-2014، 21:17)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حضار گرامی
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ANL، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
darya-aram ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
saba 3 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~Ģħāzāłłέħ~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~KiAηA~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مـــــــهــنــاز ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☆★NoOŠℋℓkA☆★
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من بنده خدا خیر سرم سلام کردم
چه انتظاراتی داریا دوست عزیز (:
من دو ساله اینجا عضوم (:
حتی دوستامم جواب سلاممو نمیدن (:
تازه سعی میکنن خودشونو مشغول کنن بزنن به کوچه علی چپ که مثلا ندیدن (:
تو که جای خود داری (:
حداقل لطف کنین یه سپاس بزرنین که بنده مطمئن شم مشکل بینایی ندارین کافیه
نه میبینی چه بچه قانعیم