امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

درباره ی چنگیز خان

البته خوب است در صورتی که این طرفداری بدون قید و شرط از ترک ها رو کنار بگذاری.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
پاسخ
آگهی
من هیچ وقت مسائل علمی رو با تعصب قاطی نمیکنم چون نتیجه عکس میده
ولی صابر خان شما خیلی تعصبی به مساله نگاه میکنی من از آدمایی خوشم میاد که بتونن بی طرفانه مسائلو بررسی کنن
همیشه هم دوست دارم از یک زاویه متفاوت با مردم به مسائل نگاه کنم فرقی نمیکنه همسو با اعتقاداتم باشه یا برعکس
پاسخ
 سپاس شده توسط sanaz_jojo
(25-02-2012، 21:44)اورمان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: متاسفانه بحث با این چنین ادمایی که مغولارو از خودشون سرتر میدونن بی فایدس و دلیل کم اطلاعاتیشونه
ایران گذشته با جوانانش کجا ایران الان با جوانانش کجا!
من مغولهارو سرتر از خودم نمیدونم
مطمئن باش تعصب و اطلاعات من در مورد تاریخ ایران خیلی بیشتر از تو هستش
همونطور که تو پیامم گفتم من روی سخنم با شما نبود
فکر کنم چن صفحه قبل یه حرف مضحکی رو شنیدم جواب اون بود
پاسخ
 سپاس شده توسط اورمان ، FARID.SHOMPET
نقل قول: من هیچ وقت مسائل علمی رو با تعصب قاطی نمیکنم چون نتیجه عکس میده
این که فقط حرف بزنیم که نشد!
باید عمل کنیم.

این کلمه هیچ وقت رو یه جای دیگه از شما شنیدیم که گفتید
"من هیچ وقت بدون دلیل و مدرک حرف نمی زنم"
ان وقت وقتی دیدید هیچ دلیلی برای ارائه ندارید تمام سند ها و دلایل تاریخی رو پوچ و دروغ خواندید و خودتان شدید تاریخ نویس و حرف های من در اوردی تحویل دادید.

بهتر است غیر تعصبی عمل کنبم و نه این که فقط حرفش رو بزنیم و خودمان رو گول بزنیم که اره منطقی هستیم(مثل همین طرفداری بدون دلیل و مدرک از یک شخص بی فرهنگ فقط به خاطر ترک بودنش!!!

نقل قول: ولی صابر خان شما خیلی تعصبی به مساله نگاه میکنی من از آدمایی خوشم میاد که بتونن بی طرفانه مسائلو بررسی کنن
همیشه هم دوست دارم از یک زاویه متفاوت با مردم به مسائل نگاه کنم فرقی نمیکنه همسو با اعتقاداتم باشه یا برعکس
باز هم حرف های بی دلیل و رو هوا.
خوب بنده کجا تعصبی حرف زدم بگویید اصلاح کنیم.

این عقاید تعصبی شماست که چشم و گوشتان را بسته و باعث شده تمام تاریخ را پوچ و دروغ بخوانید بخاطر این که دوست دارید یه چیزی درست باشه.
اخرش هم که بدون دلیل و مدرک بر حرف خود ماندید این هم به خاطر همان عقاید تعصبی است.

در عمل تعصبی حرف می زنید و تمام مدارک تاریخی رو دروغ می پندارید ولی در حرف کسی هستید که تعصبی نیست و بدون سند و مدرک حرف نمی زند!!!
مثل همان مرد بزرگی بودن چنگیز که فقط در توهمات شماست و همه سند های تاریخی بر وحشی و بی فرهنگ بودن مغولان اشاره دارند ولی شما دنبال مدرک نیستید فقط به دنبال عقاید ..... خود هستید و نکته جالبش این است که خود را شخصی تاریخ دان می دانید!!!

حرف های بدون سند داستان است و بخش تاریخ جای داستان سرایی نیست.

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط .ali. ، FARID.SHOMPET ، 1939
(25-02-2012، 20:49)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ببینید اینا همش سیاسته یکیرو بیشتر وحشی جلوه میدن یکی رو زیادی متمدن جلوه میدن میخوان به اون اهدافشون برسن قضیه اینجوری نیست که ما میبینیم
پس تاریخ رو کلا بریزیم دور.
می خواهید شما نظریه و تئوری بدهید بنویسند در ان ها...

آقا شما چرا قانع نمیشین؟

تاریخ سالهاست که توسط یهود و صهیونیست ها تحریف میشه و نوشته میشه تا که اونها به اهدافشون برسند.

حرف من اینه که تاریخی که با منطق جور در نمیاد توش شبهه وجود داره!

آخه مگه تحریف تاریخ واسه کسانی که 90 درصد داراییهای جهان در دستشون هست کار مشکلیه؟

عزیزان بیاید تا تو افکارمون ذره ای تجدید نظر کنیم و هر کتابی رو که میخونیم و یا هر حرفی رو که میشنویم به سادگی باور نکنیم و قبل از باور کردنش کمی درباره اون فکر کنیم.
درباره ی چنگیز خان 16
پاسخ
نقل قول: تاریخ به ما گفته مغولها 100 سال اینجا حکومت کردند در این 100 سال ایران به اوج شکوفایی رسیده بوده از هر نظری که بگی
پس تو میګی ما در دوره مغول ها به بیشترین شکوفاییمون رسیدیة عجب.
میشه توضیح بدی؟؟ بګو. همه شکوفایی ها رو نام ببر. و منبع رو هم ګبو. یعنی بګو از کجا این رو خوندی.
یک چیز جالب که توی ګفته های شما میشه دید می دونی چیه؟؟؟ این هست که شما ګفته تاریخ نویسان و دست نوشته ها رو رد میکنی و تاریخ طراحی میکنی.
نقل قول: تاریخ سالهاست که توسط یهود و صهیونیست ها تحریف میشه و نوشته میشه تا که اونها به اهدافشون برسند.
قانع نمیشیم چون:
۱ـ کسی نتونسته تاکنون خلاف این رو که تاریخ میګه مغول ها بی فرهنګ بودن و وحشی ګری می کردند را ثابت کنه.
۲ـ شما خودتان تاریخ طراحی می کنید.
۳ـ هر جور که دوست دارید تاریخ رو تعریف می کنید
۴ـ دست نوشته های قرن های پیش رو رد می کنید.
۵ـ هیچ مدرک بزرګی ارایه نکردید که مغول ها با فرهنګ بودن و دانش داشتن و ...

تاپيک به دلیل داستان سرایی و مسخره و دروغ دانستن تاریخ به دست افرادی نا معتبر بسته شد.
حقیقت ان است که در تاریخ نوشته شده. دسته ساخت غربی ها نیست(البته نه در هر مورد). تاریخنویسان قرن ها پیش و کتیبه های چند صد ساله به ما می ګویند مغول ها نماد وحشی ګری و بی فرهنګی بودن پس جای بحث نیست. مګر این که سند های جدیدی از قرن ها پیش پيدا بشه.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط ~SoLTaN~ ، a beautiful lie ، ps3000 ، 1939 ، SABER
از این پس کسی در بخش تاریخ بدون سند تاریخی بحث کند اخطار خواهد گرفت.

دلیلش هم اینه که بدون سند تاریخی حرف زدن مطالبی بی ارزش و بی محتواست که تحریف و دروغ پردازی می باشد و سطح کیفی بخش تاریخ را پایین می اورد.

کسی که سند های تاریخی را قبول ندارد یک بار می تواند نظرش را بگوید ولی ادامه و تکرار حرف های بی پایه اساس در این بخش ممنوع می باشد چون باید بحث علمی باشد و نه تخیلی و بی پایه و اساس.

در صورت ادامه حرف های بی پایه اساس و بدن سند تاریخی اخطار دریافت خواهد کرد.

پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، serpico

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  حقایقی درباره زندگی در قرون وسطی
  نظرتون درباره اسکندر مقدونی چیه؟؟
  دانستنی​هایی درباره پرچم ایران؛ از باستان تا امروز..
  همه چیز درباره عید نوروز باستانی ایران...
  حقایقی درباره اسکندر مقدونی!
  درباره کوروش
  نظرتون درباره ی داریوش سوم چیه؟؟
  درباره زئوس خدای خدایان یونان
  همه چیز درباره ی چین باستان
  مطالبی جالب و خواندنی درباره " اژدها " و جایگاه آن در ایران باستان...!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان