(29-05-2014، 11:36)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
1. الان کاملا واضحه کی داره توهین میکنه!
2. بحث سیاسی نکردم! ( شما لازم نکرده قوانین رو به من آموزش بدی ، که دم به دیقه اسپم میدی)
3.یه کسایی مثه شما براش شایعه سازی کردن که فراماسونیه :|
4.اگه براتون بی اهمیت بود این قدر دربارش تاییپک مزخرف نمیزدین :|
5.با دین تو بازی نکرده فقط داره ازت انتقاد میکنه :| (که شما هم خیلی انتقاد پذیری )
6.منظورم از خوار کردن ( کوچیک کردنه) که بدون فقط با این کارا و تاپیک ها خودتو کوچیک میکنی چون همه میدونن این تاپیک مزخرفی بیش نیس!
و وقتی مدیر این بخش انتخاب شد بدون شک این تاپیکو میندازه توی زباله دان موضوع ها !
7. توی مقدساتتون بهتون یاد ندادن که با یه نامحرم نباید خندید و شوخی کرد!؟ شما که خیلی معتقد بودی؟!
1- درسته کاملا واضحه کی داره توهین میکنه حتما این من بودن که تو رو جاهل خطاب کردن رو نیست که سنگ پاست!!!!!!!!!
2- چرا گریزی به سیاست هم زدی من اسپم نمیدم اوایل هم اگه چند مورد بوده به خاطر این بوده که تازه وارد بودم نمیدونستم تشکر کردن هم اسپم محسوب میشه....
3- کسایی مثل من چیزی جز حقیقت رو نمیگن خودش هم به این موضوع اعتراف کرده نماد فراماسونری رو هم خودش داره تو عکس نشون میده چه مدرکی بالاتر از این
نکنه تو معنی علائم رو بلد نیستی!!!!!
4- حرفای ما مزخرف نیست برامون هم مهمه چون به دین ما اهمیت داره چطور تو نت و فیس بوک و .... این همه بی حرمتی میشه به ساحت ائمه بعد از اون کار نحسش(که کوچکترین اهمیتی براتون نداره و تازه کیف هم میکنید) اما ما نمیتونم از عقایدمون دفاع کنیم؟!
5- هه انتقاد اولا اون در حدی نیست که بخواد انتقاد کنه یکی باید از کارهای خودش انتقاد کنه چقدر کوتاه فکر بوده که گرایش پیدا کرده به فراماسونری!!! در ثانی شما حتما معنی توهین و انقاد رو برعکس فهمیدی!!!! اگه جلوی روی شما به خدا هم کفر بگن تشویق میکنید طرف رو مدال افتخار میزنید به یقش میگین به به حرف تازه گفت!!!! (ترانه ی شر اعظم)
6- توهین نشانه ی شخصیت افراده!!!!
اگه حرف حق رو زدن کوچیک کردن خودمه من دوست دارم خودمون کوچیک کنم!!!
برام کوچکترین اهمیتی نداره که این تایپک چی بشه و اصلا حذف بشه اینجا نشد یه جای دیگه توی انجمن هایی که عضو هستم هم همین ها رو نوشتم و هزاران نفر مثل من هم تو این زمینه فعال هستن.
تازه همین که تا الان این تایپک فعال بوده و این همه بازدید داشته خودش خیلیه
7- بنده با کسی شوخی نکردم حرف خودت رو بزن بهانه ای بهتر از این گیرت نیومد!!!!:4chs:
(29-05-2014، 11:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2014، 11:34)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2014، 11:27)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سفسطه ای بیشتر نیست خودت هم بهتر میدونی
بهانه جویی برای پوشاندن حقیقت!!!!!!!!!(بهانه های بنی اسرائیلی)
میخوای چهره ی منو خراب کنی!!!!!!!!
با این کارا چیزی عایدت نمیشه
من به هیچ کدوم از کسایی که اینجا هستن هیچ توهینی نکردم حتی وقتی اونا به من توهین کردن...
اما حق اون شیطان بیشتر از اینه....
هر چی هم گفتم عین واقعیته.....
خوبه سفسطه رو یادگرفتی:| وگرنه چی داشتی بگی:| والا خودش میگه بعد خودش حرفشو نقض می کنه! اگه قرار به سفسطس که امثال شما توش استادید. سریع همه چی رو به شیطان پرستیو همجنس بازی ارتباط میدید:|
وقتی کار شما فقط سفسطه است مگه حرف دیگه ای هم میشه گفت
نیمدونم چرا خودت رو میزنی به اون راه!!!!!!
من به کسی اینجا توهین کردم حرف بدی زدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا متوجه نیستی!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما یه عده بی ادب حرفایی میزنن که در شان شخصیت خودشونه.....
چیزی هم که عیان است چه حاجت به بیان است..... همه چیز راجع بهش ثابت شده....
(29-05-2014، 11:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جواب تمام مخالفان شاهین نجفی:
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند / گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را
بسم رب النور
بسم رب العشق
بسم رب الهادی المهدی
آن که شعر و هرچه موسیقی ست
نذر درگاهش
آن که پاکان هنر در پای او سجاده افکندند
بسم رب العشق
آن که حافظ ها و سعدی ها
عشق او و آل او را بر زبان دارند
بسم رب الهادی المهدی