امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

(01-10-2014، 21:00)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجـا هَمِه مـامـان بـابـا اَن...!

هَمِه بـاهَم فـامیـلَن..!

اینجا همه گروه گروهن پشتت بد میگن خوب تو روتن :|

چه ربطی داش :| ؟!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
خدافظ....
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Navisa. ، Interstellar
(01-10-2014، 21:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 21:00)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نورا رو دیدم ._. ..

به آرزوم رسیدم :||

(..) -_-

شبیه فرحه:|

:||

خیلی اَم خوشکله ._. ..

-_-
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 135
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، First Star
(01-10-2014، 21:00)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: لیتل فوتو بهتره >>>___<<<

البته تو نارسیسیسم داری :|

باید ی چند تا از اینا رو داشته باشی :|
رتریکا از همشون بهتره >_<

:V

بعدشم من کلا عشق عکسس دارم ._. از در و دیوار زمین و آسمون عکس میگیرم ^_^
کلا زمین تا آسمون با عکس اصلی فرق میکنه :|

دیدم ک میگم:V

اومم وقتی فلش نیستی چکار میکنی عمویی .-. ؟

ویرایش میزنی هماهنگ باش:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-10-2014، 21:00)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجـا هَمِه مـامـان بـابـا اَن...!

هَمِه بـاهَم فـامیـلَن..!

همون بهتر فکو فامیل نداری/:بدجور قاطی پاتیه!
 سپاس شده توسط Interstellar
نورا و تینا و آیسان منو دیدن :|

جدیدترین عکسمو آیسان دیده ._.
 سپاس شده توسط First Star ، _PαяαиÐ_ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs
(01-10-2014، 21:00)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نورا رو دیدم ._. ..

(..)   -_-

آرزو :| ؟

الان بازم عکس میفرستم ^_^ :|

:|

(01-10-2014، 21:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نورا رو دیدم ._. ..

(..)   -_-

-_-
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Mᴏsᴇs
(01-10-2014، 20:59)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:57)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا آواتارتم خودتی ؟ O_o

شبیه منه ؟ O_o

:|

آخه با رتریکا ک عکس بگیری اون لوگویه پایینش هست .. گفتم شایدم خوتی (.. )
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(01-10-2014، 21:02)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا و تینا و آیسان منو دیدن :|

جدیدترین عکسمو آیسان دیده ._.

خیلی بیشعوری ._. ..

[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 135
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(01-10-2014، 21:01)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نورا رو دیدم ._. ..

(..) -_-

خیلی اَم خوشکله ._. ..

-_-
مگه فرح زشته :|؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، _PαяαиÐ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان