نظرسنجی: آیا با مسابقات رقابتی برای مقام نویسندگی موافقید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
✔?
66.67%
24 66.67%
❎❌
33.33%
12 33.33%
در کل 36 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ

بچه ها جدی بیاید یفکری بحال این کولر ما بکنید دریچشو مستقیم گذاشتم رو خودم دارم سینوزیت میکنم دیگه قشنگ قندیلم

(29-06-2017، 23:05)elmira.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 23:04)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 23:03)elmira.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا نکنین ^_^
grou

ng2
آفلــیـــن ^_^
بوسم کن من اینظوری راضی نمیشم
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، IM JUST TIRED ، _Lσѕт_
آگهی
(29-06-2017، 23:01)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا ببین میگم بحث مثبت هجده نکنید میگید ازادی نمیدی 4fvf

ممه های گاو چش بود بحث به اون خوشمزگی
یکی باید خودتو ارشاد کنه ک شیوا D‎:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، IM JUST TIRED ، _Lσѕт_
در حال ارسال پیام خصوصی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Amir-al
0:37
در حال ارسال پیام خصوصی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
elmira.a
در حال استفاده از سیستم پیام خصوصی
αℓι
0:36

(29-06-2017، 23:08)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 23:01)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن واقعا تاحالا تو چشاش زل زدی بپرسی سختته اینا با این وزنو جا بجا میکنی ایا 
بنظر من خیلی سخته تازه بین پاهاشم گیر میکنه ممکنه زخم بشهT_T
(29-06-2017، 23:05)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها جدی بیاید یفکری بحال این کولر ما بکنید دریچشو مستقیم گذاشتم رو خودم دارم سینوزیت میکنم دیگه قشنگ قندیلم

(29-06-2017، 23:05)elmira.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 23:04)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 23:03)elmira.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا نکنین ^_^
grou

ng2
آفلــیـــن ^_^
بوسم کن من اینظوری راضی نمیشم
خخخخ
14k
بوووووس
دلتنگی چه حس بدی است...

تنهایی چه حس بدی است

کاش...

پاره ای ابر میشدم

دلم مهربانی می بارید

کاش نگاهم شرار نور میشد

اشتی میدادش

و

که دوست داشتن چه کلام کاملی است

و

من...

چقدر دلم تنگ دوست داشتن است!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ÆMÆշЇÑζ ، IM JUST TIRED
(29-06-2017، 23:08)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در حال ارسال پیام خصوصی
Amir-al
در حال ارسال پیام خصوصی
elmira.a
αℓι
0:36

(29-06-2017، 23:08)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن واقعا تاحالا تو چشاش زل زدی بپرسی سختته اینا با این وزنو جا بجا میکنی ایا 
بنظر من خیلی سخته تازه بین پاهاشم گیر میکنه ممکنه زخم بشهT_T

خخخخ خوب نسبت به وزن خودش اونم کمه دیگ...
اصن از ممه بکش بیرون شیوا :|

بیا راجب اینک چرا پنگوعن زانو نداره فکر کنیم O__o
 سپاس شده توسط elmira.a ، Mïņ̃†êR ، IM JUST TIRED ، _Lσѕт_
(29-06-2017، 23:13)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه کم نیستا!!!!
خ ب باشه ولی ممه هاش گناه دارن فک کن ممه هات زخم بشنT_T
+
بیا راجع ب اینکه دوساعت دیگه میاد یا نه فکر.کنیم بنظرت میاد؟
(29-06-2017، 23:20)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 23:13)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه کم نیستا!!!!
خ ب باشه ولی ممه هاش گناه دارن فک کن ممه هات زخم بشنT_T
+
بیا راجع ب اینکه دوساعت دیگه میاد یا نه فکر.کنیم بنظرت میاد؟
هیــــــــع!
زخمــی Undecided Sad
دلتنگی چه حس بدی است...

تنهایی چه حس بدی است

کاش...

پاره ای ابر میشدم

دلم مهربانی می بارید

کاش نگاهم شرار نور میشد

اشتی میدادش

و

که دوست داشتن چه کلام کاملی است

و

من...

چقدر دلم تنگ دوست داشتن است!
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، IM JUST TIRED
(29-06-2017، 23:05)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها جدی بیاید یفکری بحال این کولر ما بکنید دریچشو مستقیم گذاشتم رو خودم دارم سینوزیت میکنم دیگه قشنگ
یه تیک مقوا پهن بردار...
با میخ یا چسب خیلی زیاد بچسبون بش...
حداقل بدرد امشب میخوره...
 سپاس شده توسط elmira.a ، IM JUST TIRED ، _Lσѕт_
کی پاکش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(30-06-2017، 0:01)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 23:51)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 23:44)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 23:35)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 23:29)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ... من رو بدنم خیلی حساسم...
+
بعدا یادت باش در مورد پنگوعنه با هم صحبت کنیم...ذهنمو مشغول کرده...
+
احتمالش کمه ک نیاد..
۹۸٪ احتمال میدم بیاد..
چون بلاخره باید تکلیف خیلی چیزا رو معلوم کنه امشب..
شما اون پروژه ای ک ادرس دادم رد مطالعه کن...
فراموش نکنی ک استاد کم نمره بده :|

داداش چرا اشتباه میزنی؟؟ نه داش با شما نبودم...
بگیر چی میگم...

آره داش حق با توعه...
درست نبود کل کل کرده با ی نوجوون مث اون...
چی میگی مشتی ..... هشت ماه نبودیم زدن نویسنده شدی مبارکتم باشه Exclamation
دلیل نمیشه که به دختره بگی یه پا الکسیس تگزاسی رسما داری بهش میگی ج..ه ای چه توقعی داری؟ داری از یه طرف میگی با تو نبودم اصن شوخی بینه منو مهرداد بود ازاون طرف میگی باتو نبودم یعنی چی داداش من؟

حالا جالب میشه بگی که همون که تو پ.خ گفتم هستی Exclamation

اشتباه میزنی مهرداد جان..
ببین..من اگ بک سال هم نباشم...برگردم ببینم تو مدیر شدی افتخار میکنم ک رفیقم مدیر شده...نه این وضع..
داشی شما اگ ناراحتی ما رو نویسنده کردن...من همین الان به هیمن ناظم عزیز پ.خ میدم ما رو برداره...
سرت سلامت باشه رفیق..
+
داداش شما ک خوندی ادبیات فاحشش رو...!!
شما ک نبودی تو همین ۸ ماه ما با این فنچ عزیز سر و کله میزدیم...
میومدیم تاپیک حصین میزدیم با کلی کیفیت تهش مث ع نا نظر میداد سلطان رپ فقط علی بابا و این چیزشرا...
باهاش راجب موسقی بحث هم ک میکردی فحش خوانوادگی میداد ..
شما نبودی مهرداد جان...پ قضاوت هم نکن مرسی...
تاپیک مزاشت سلطان دیس لاو فقط میلاد راستاد وقتی ک من و پوتیتو با دلایل منطقی از رسانه ها بهش میگفتم دایان و وانتونز بهتره بازم فحاشی میکردن ایشون..!!

شما در جریان نیسی افا مهرداد...
بعله کار من اشتباه بوده شکی نیس...
فقط دفعه بعد خواستی اون حرکت پ.خ رو بزنی سعی کن با توانایی های خودت به این جا برسی نه با خثآثار تخریب بقیه سنگر بسازی...
ارزش نداره رفیق...
#شبخیر
داداش دست پیش میگیری پس نیوفتی الان میخوای بگی ناراحتم مدیر شدی به برکتی که سره سفره بابام میخورم برام فرقی نداره 

اگه فحش میداد گزارش میدادی که بن بشه نه که اینجا این چیزارو بگی رفیق 

حاجی دمت گرم  ما نیومدیم اینجا به کسی برسیم یا به چیزی برسیم خودت میدونی خوب که میام اینجا از شره دنیای لعنتی رها بشیم داداش ادمی که بامدیرا رفیقه سوع استفاده نمیکنه یادت باشه یه زمانی روی امضام بود فاک هرچی دختره  حالا تو اومدی توی پ.خ درس میدی به ما داداش ؟ 
نمیدونم چیکار باشیوا کردی که بااون حرفی که زدی حتی اخطارت نداد شاید گردن کلفتی داداش چون ما بودیم سریع بن میشدیم اینم میتونی بذاری روی حساب حسودیه ما هه

داداش کارایی که شما میکردی رو ناموسا به ما ربط نده  یادت رفته واتساپو؟ 

داداش مجازی ارزشه اینهمه کارا رو نداره Exclamation
داداش یبار دیگ بخون حرفا خودت رو برا خودت...
هرچی خودت گفتی منم میگم همون...

ما یه شوخی با شما کردیم...خرف انداختیم زمین... صاحبش پیدا میشه برش میداره..

داداش...من نه با مدیرا رفیقم...حتی دوست هم نیستم...واسه اونا فقط یه کاربر ساده ام مث تو و بقیه..!!
شیوا نه با من صنمی داره نه من بش حرفی زدم...
تو پ.خ هم اقا مهرداد خان از چوب و صنعت چوب سوال داشتن...
بنده هم تا اونجایی ک اطلاعات داشتم جواب دادم...
شیوا اگ حایی هم ساسنور کرده مختص من نبوده بلکه همه رو با هم ساسنور زده...
یاد اوری..
این طرز فکرا برا تو خیلی بده مهرداد جان..انتظار نمیره...

پووف...آره رفیق...ما بده...ما کف لیس...همینو میخواستی دیگ..؟؟!
اون واتس هم نگه دار یه روز لازم میشه حتما...

شما امضات و رفتارت  فرق میکنه مهرداد جان ...
از وقتی که یهشوخی عادی بین ما رو اینطوری بک میدی به نفع یه دختربچه ک توضیح دادم سابقه درخشانش رو ...

الانم شاید به جفتمون اخطار میدن..

ولی خوب ماجرا باید روشن میشد ...!!

یا حق..
نه داداش چرا الکی حرفمو قبول کنی؟
شوخی تو پ. خ یا گفتگو ازاد مشتی اگه پ.خ رومیگی که مشخصه بامنی اگه گفتگو ازاد معلوم بود با سودا بودی داداش نگو اینو رفاقت رد شده مسلما جایگاهت خیلی بامن متفاوته
حاجی طرزه فکره ماها نباشه جامعه به... مییره ک  

دوباره ک دست پیش گرفتی که پس نیوفتی......
اره داداش فرق میکنه یادت رفته وقتی باشیوا بحث میکردم چه محکم گفتی اره فلانه مثه خواهره همه ماس اینطوری درست نیس صحبت کنیم خب این پس چیه داداش هی ماخودمونو به اون راه میزنیم خر نیستیم که حاجی جدیدا گفتن ...ه به دختر عادیه لابد فحشه خار و مادرم نقل و نباته  Exclamation
ببین به جونه کوروش نه به جون خودم نه من این دخترو میشناسم نه صنمی باهاش دارم فقط تعجب کردم از اون حرفت فکر نمیکردم میشه اینقدر واضح صحبت کرد

مهم اخطار نیست مهم اینه که فاصله بینه رفاقتمون نیوفته مشتی  یا میگی داداش تا ته داداش گری وایستا یانه مثه بقیه پسرا باش 

اره خوب ششد نمیدونم این بحث چی داره که باید پاک بشه
حق به همراهت
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ 129

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ 129
و طبق معمول من بازم خوشحالم از اینک یکی هس که همیشه عدالت رو برقرار کنه ‎(:‎
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، _Lσѕт_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان