امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

کاش میشد فیلم گزاش..
شبخیر!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~ ، Navisa.
آگهی
اینم منم ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.axgig.com/images/24744796639846788944.png زشت خودتونید جیغغ >_<
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 119
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby
اینم از جک امشب ^_^

همیشـه بخندین ^_^

شبـ خوشــ ^_^
 سپاس شده توسط Navisa.
(03-10-2014، 0:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُ دیگه خوش گُذشت برم بخوابم .. میدونستید من الان برم نمیخوابم میشینم فکر و خیال میکنم ؟ :|

خُ دیه برید بخوابین شبتون خوش خواب خوب خوب ببینید ._.
فکر من و رعنا و رستا:v
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(03-10-2014، 0:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلا دوره ._.

جیغغ رعنا ورستا .. عکساشون رو برات بفرستم ؟ ^_^
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
بوقلمون تو خوشگلترین دختر دنیایی..!
خدافظ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(03-10-2014، 0:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم منم ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو خیلی زشتی من دیدمته
یکی از رفیقات عکستو بهم داد
(03-10-2014، 0:50)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوقلمون تو خوشگلترین دختر دنیایی..!
خدافظ

بوقلمون خودتی :|||

هیهیهیهی (ـ_ـ*)

شب بخیر ..
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(03-10-2014، 0:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2014، 0:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلا دوره ._.

جیغغ رعنا ورستا .. عکساشون رو برات بفرستم ؟ ^_^
بفرس من برم بخوابم._.

(03-10-2014، 0:51)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2014، 0:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم منم ._.

تو خیلی زشتی من دیدمته
نصف شبی چیز نخور اعصاب ندارم!
برو عمو!
لالا
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
(03-10-2014، 0:51)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خیلی زشتی من دیدمته

یکی از رفیقام گه خورد عکس منُ ب تو داد :|||

صد بار گُفتم دم پر من نباش .. هرچی باشم از قیافه چپول تو بهترم :|||||| آ اینم بگم رفیقای من عکس منو ب کسی نمیدن ..
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان