امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

(01-10-2014، 18:54)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 18:53)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 18:52)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|

آواتارت رو خیلی دوست داشتم .-.

باش عوض میکنم -_-

چنین آدمی خوبه .-.

(01-10-2014، 18:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 18:51)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ن دلیل داره حرفم:|

یکم فک کن شما .. :|

دلیل ؟ :|

▬▬

سلامـ رزی خوبی ؟ ..

چندتا عکس امضا دارم خودم خیلی دوسشون دارم اما آواتاری ندارم ک باهاش سِت کُنم .. !

کَسی نمیخواد ؟
:|

ولش کن :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(01-10-2014، 18:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ رزی خوبی ؟ ..

خوبم .. تو خوبی ؟ (:

سواله چی شد ؟ اون ماهیه ؟ :|

از معلم مطالعات متنفرم .. >_< cry girl
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(01-10-2014، 18:57)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم .. تو خوبی ؟ (:

نمیدونم .. !

همونی ک گُفتی بود .. لامصب هر جا سرچ کردم پرسیدم همه گُفتن نمیدونیم :|

تو و اون دُختره خخخ گُفتین بهم مرسی ((: !

ولی چ فایده وقتی بهم نُمره نداد ؟ :/
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 100
 سپاس شده توسط Mason
(01-10-2014، 18:56)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 18:54)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 18:53)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 18:52)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|

آواتارت رو خیلی دوست داشتم .-.

باش عوض میکنم -_-

چنین آدمی خوبه .-.
:|

(01-10-2014، 18:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 18:57)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم .. تو خوبی ؟ (:

نمیدونم .. !

همونی ک گُفتی بود .. لامصب هر جا سرچ کردم پرسیدم همه گُفتن نمیدونیم :|

تو و اون دُختره خخخ گُفتین بهم مرسی ((: !

ولی چ فایده وقتی بهم نُمره نداد ؟ :/
چ معلم خری .-.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
از من بای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason ، Interstellar ، Wєιяɗ ، Ƒαкє ѕмιƖє
این سِت پِسَرونَس .. میخوام اینجا شُروع ب کار کُنم ..

سِت پِسَرونه این شِکلی .. میفروشَم 5 تا سپاس کی میخره ؟ :|

امضا : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.axgig.com/images/06978828923711900758.png

آواتار : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://axgig.com/images/67598609187691557684.jpg

:/
 سپاس شده توسط Mason
خدافظـ دوستان :/

ای خدا آیسان به من بده :|

دارم میمیرم از بی آواتاری :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
THE END :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/yym3npntdd5cdtf3gtnn.jpg

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason
ماهان پسرونه یا دُخترونه ؟
 سپاس شده توسط Interstellar
(01-10-2014، 19:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

THE END :|

http://8pic.ir/images/yym3npntdd5cdtf3gtnn.jpg

گیتار بیس میزنی ؟!
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان