امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

داستانی ازمردانگی وسخاوت کوروش کبیر

نقل قول: این که سند نیست که حرف مسخره ای است(در مجامع علمی)
بالاخره هر چی باشه اونم ایرانیه دیگه طبیعیه که به نفع کشورش بنویسه

نقل قول: شما باید می گفتید من کلا هیچ منبعی رو قبول ندارم
هیچ حرفی رو نمیپذیرید

بزارین بگم چه چیزایی رو قبول نمیکنم
کلیه کتابهایی که بعد از سال 1300 نوشته شده باشه و منبع دقیقی برای آن نیاورده شده رو بنده قبول نمیکنم
حالا دهخدا که اصلا و ابدا
هر ادعایی باید منبع مشخصی داشته باشه اگه نداشته باشه من کلا از بیخ ردش میکنم
حتی در موردش فکر هم نمیکنم
تاریخ نویس باید بدونه که حرفش باید با منبع و مدارک وسند معتبر بیاد

پاسخ
آگهی
نقل قول: بالاخره هر چی باشه اونم ایرانیه دیگه طبیعیه که به نفع کشورش بنویسه
پسر جان پس شما اعتقاد داری تاریخ دانان بزرگ و معتبر ایران تاریخ را به نفع خود تغییر می دهند؟

واقعا مضحک است.
شما که اصلا دانشی نداری رو هوا دانش تاریخ دانان ایران را زیر سوال می بری. اصولا حرف من دراوردی راحت است.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
پاسخ
نقل قول: نکته دوم هم دلیل واضح نیست که بنده یا شما سعس کنیم با مرجه بیابیم
نه بیشتر حرفای همو قبول داریم انصافا
فقط در مورد اون نکات ریز مشکل داریم که اونم طبیعیه تاریخه دیگه چیکار میشه کرد
پاسخ
اگه این طوره آریایی ها از دست من فرار کردن وکوچ کردنBig Grinمعلومه که اون وحشی ها مدام کرم می ریختن وآریایی ها مظلوم بودند ومدام تحت فشار آنها بودند آریایی ها اون اول اصلا مردمان جنگجویی نبودن ودامداری می کردن تا این که یک سری وحشی ریختند وحمله کردند واونا هم به نقاط مختلف کوچ کردن در ضمن بازبه حمله های خود درزمان مادها وکوروش ادامه می دادند وصحبت ومذاکره سرشان نبود من نمی دونم چرا جناب اورمان از یک سری وحشی به تمام عیار خونخوار(واقعا خون می خوردن)دفاع می کنن وتوقع دارن کوروش بشینه وببینه ماساژت ها ایرانیها رو تیکه تیکه می کنن واقعا که بی شرمیهAngry
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

داستانی ازمردانگی وسخاوت کوروش کبیر 10
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
اورمان جان کتاب ها و سخن های تاریخدان ها و انسان های فهمیده و .....قابل قبول تر از سخن های شما است. شما جلوی این مراجع هیچ نیستید. سخن شما نسبت به سخن این ها هیچ ارزشی ندارد. پس لطف کن شک و این عقیده ات رو در این جا بیان نکن. چند بار در مورد شک هایت در مورد تاریخ ایران ګفتی و همه هم می دونن که شما منظورتون چیست. ولی دلیل نمیشه بر یک چیزی انقدر پافشاری کنید و انقدر سخن ها و ګفته های منابع و کتاب ها و تاریخ دان ها و... نا دیده بګیری. رفتار شما از حد ګذشته و موجب تشنج در انجمن میشه. دفعه بعد هشداری در کار نیست.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط .ali.
نقل قول: پسر جان پس شما اعتقاد داری تاریخ دانان بزرگ و معتبر ایران تاریخ را به نفع خود تغییر می دهند؟
اصلا بعید نیست خیلی همچین مساله ای پیش میاد
بنابر این احتیاط شرط عقل است
به خاطر همینه که اغلب در بحثامون از دوستان میخوام منبع معرفی کنن که ببینم منبع معتبره یا نه

نقل قول: اگه این طوره آریایی ها از دست من فرار کردن وکوچ کردنمعلومه که اون وحشی ها مدام کرم می ریختن وآریایی ها مظلوم بودند ومدام تحت فشار آنها بودند آریایی ها اون اول اصلا مردمان جنگجویی نبودن ودامداری می کردن تا این که یک سری وحشی ریختند وحمله کردند واونا هم به نقاط مختلف کوچ کردن در ضمن بازبه حمله های خود درزمان مادها وکوروش ادامه می دادند وصحبت ومذاکره سرشان نبود من نمی دونم چرا جناب اورمان از یک سری وحشی به تمام عیار خونخوار(واقعا خون می خوردن)دفاع می کنن وتوقع دارن کوروش بشینه وببینه ماساژت ها ایرانیها رو تیکه تیکه می کنن واقعا که بی شرمیه
اینارو شما در خواب دیدی
پاسخ
اگه هم فارس ها بعد کوروش وحشی شدن به خاطر کارهای اون ماساژت های وحشی وحمله های داریوش بود.وگرنه فارس ها تا حمله اعراب

متمدن بودند ومتمدن از بین رفتن درحالی که ماساژت ها بویی از تمدن نبردند ونمونه تمدن ایران را درتخت جمشیدو هزار الگوی باستانی چند

هزار ساله می بینید درحالی که ماساژت ها یک اثر باستانی نداشتند وفقط تو چادر زندگی می کردند مثل انسانهای نخستین درحالی که ایرانیها

با سنگ وخشت خونه می ساختن.آتشکده می ساختن وماساژت ها خدایان طبیعت را می پرستیدند ومشاهده زندگی ماساژت ها سراسر

وحشیگری است درحالی که مردمان ایران با شخصیت بودند وبا مرام(گفتار نیک پندار نیک کردار نیک شعار آنها بود)وشعار ماساژت ها این بود که لخت شوند وجیغ بزنند وحمله کنند
"دختر و افسر مرزی"

داستانی ازمردانگی وسخاوت کوروش کبیر 10
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط .ali. ، FARID.SHOMPET
نقل قول: اصلا بعید نیست خیلی همچین مساله ای پیش میاد
بنابر این احتیاط شرط عقل است
به خاطر همینه که اغلب در بحثامون از دوستان میخوام منبع معرفی کنن که ببینم منبع معتبره یا نه
شما که هنوز یک مدرک درب و داغون تاریخ هم نداری من نمی دونم چطور حرف متخصصان تاریخ که تمام عمر خودشون به دانش تاریخ پرداخته اند رد می کند.

این نشان عدم درک فرایند تولید دانش از سوی شماست.

ان ها هر حرفی می زنند مرجع می اورند و همین طور بدون مرجع حرف نمی زنند.

این حرف شما اتهام است و باید ثابت کنید.

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
نقل قول: اورمان جان کتاب ها و سخن های تاریخدان ها و انسان های فهمیده و .....قابل قبول تر از سخن های شما است. شما جلوی این مراجع هیچ نیستید. سخن شما نسبت به سخن این ها هیچ ارزشی ندارد. پس لطف کن شک و این عقیده ات رو در این جا بیان نکن. چند بار در مورد شک هایت در مورد تاریخ ایران ګفتی و همه هم می دونن که شما منظورتون چیست. ولی دلیل نمیشه بر یک چیزی انقدر پافشاری کنید و انقدر سخن ها و ګفته های منابع و کتاب ها و تاریخ دان ها و... نا دیده بګیری. رفتار شما از حد ګذشته و موجب تشنج در انجمن میشه. دفعه بعد هشداری در کار نیست
واقعیت تلخ است
یک مطلب توی این تاپیک از بنده بیار که غیر علمیه
پاسخ
نقل قول: واقعیت تلخ است
یک مطلب توی این تاپیک از بنده بیار که غیر علمیه
به هر حال این حرف های بدون مدرک شما در شمار دروغ پردازی و تحریف تاریخ است.

و بیش از این فرصت دادن به شما باعث تولید مطالب من در اوردی گمراه کننده می شود و دانستنی های این بخش را الوده به دروغ.

لطفا با مرجع حرف یزنید وگرنه اخراج در انتظار شماست(به دلیل دروغ پردازی).

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان