22-05-2013، 15:06
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-05-2013، 15:09، توسط شئهقشسانشدرا.)
ای بابا!یه راهنمایی :
فقط با منطق حل میشه یه جدول بکشیده یکی یکی خصوصیات اینایی که مسئله گفته رو به هم ربط بدید
چرا از همه انتظار دارم حل کنن
راه حلتو بگو یعنی اینکه کدوم مرئ ئو کدو خونست چی مینوشه سیگارش چیه چه حروانی نگه دار میکنه؟
مطمئنم اگه یه خورده وقت گذاشته بودی میفهمیدی نروژی نیست چون وقتی بخای حل کنی اولین چیزی که متوجه میشی راجبه مرد نروژیست
خب بسم الله راه حلو بگو مام بدونیم
فقط با منطق حل میشه یه جدول بکشیده یکی یکی خصوصیات اینایی که مسئله گفته رو به هم ربط بدید
(22-05-2013، 12:24)ایزابل777 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انتظارنداری که من اینوووووحل کنم?
چرا از همه انتظار دارم حل کنن
(22-05-2013، 12:20)♥انی♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرد نروژی
راه حلتو بگو یعنی اینکه کدوم مرئ ئو کدو خونست چی مینوشه سیگارش چیه چه حروانی نگه دار میکنه؟
مطمئنم اگه یه خورده وقت گذاشته بودی میفهمیدی نروژی نیست چون وقتی بخای حل کنی اولین چیزی که متوجه میشی راجبه مرد نروژیست
(22-05-2013، 12:13)mسm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من اول راهنمایی بودم حلش کردم
خب بسم الله راه حلو بگو مام بدونیم