یه معمای فوق العاده از سلطان اختراعات(اگه واقعا سرت واسه چیزا علمی درد میکنه بیا) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33) +--- موضوع: یه معمای فوق العاده از سلطان اختراعات(اگه واقعا سرت واسه چیزا علمی درد میکنه بیا) (/showthread.php?tid=36403) |
یه معمای فوق العاده از سلطان اختراعات(اگه واقعا سرت واسه چیزا علمی درد میکنه بیا) - شئهقشسانشدرا - 22-05-2013 معمای انیشتین تست هوش | معمای انیشتین گفتنی است آلبرت انیشتین این معما را در قرن نوزدهم میلادی نوشت. به گفته وی تنها 2 درصد از مردم جهان می توانند این معما را حل کنند و 98 درصد بقیه از عهده ی حل این مسئله بر نمی آیند. اگر شما خود را جزو همان 2 درصد افراد باهوش دنیا میدانید، پس این گوی و این میدان! توضیح اینکه هیچگونه کلک و حقه ای در معما وجود ندارد و تنها منطق محض میتواند شما را به جواب برساند. مسئله: در خیابانی 5 خانه در 5 رنگ متفاوت وجود دارد. در هر یک از این خانه ها یک نفر با ملیتی متفاوت زندگی میکند. این 5 صاحبخانه هر کدام نوشیدنی متفاوت مینوشند، سیگار متفاوت میکشند و حیوان خانگی متفاوت نگهداری میکنند. جزئیات مسئله: مرد انگلیسی در خانه قرمز زندگی میکند. مرد سوئدی، یک سگ دارد. مرد دانمارکی چای می نوشد. خانه سبز رنگ در سمت چپ خانه ی سفید قرار دارد. صاحب خانه سبز قهوه می نوشد. شخصی که سیگار Pall Mall می کشد، پرنده پرورش می دهد. صاحب خانه زرد سیگار Dunhill می کشد. مردی که در خانه وسطی زندگی میکند، شیر می نوشد. مرد نروژی در اولین خانه زندگی میکند. مردی که سیگار Blends می کشد، در کنار مردی که گربه نگه میدارد زندگی میکند. مردی که اسب نگهداری میکند، کنار مردی که سیگار Dunhill میکشد زندگی میکند. مردی که سیگار Blue Master می کشد، آبجو می نوشد. مرد آلمانی سیگار Prince می کشد. مرد نروژی کنار خانه آبی زندگی می کند. مردی که سیگار Blends می کشد، همسایه ای دارد که آب می نوشد. سوال: کدام یک در خانه خود ماهی نگهداری میکند؟ جواب رو طی 5 روز آینده اعلام میکنم! RE: یه معمای فوق العاده از سلطان اختراعات(اگه واقعا سرت واسه چیزا علمی درد میکنه بیا) - شئهقشسانشدرا - 22-05-2013 واقعا فلش خوریا نمونه بارز از یک جامع ایرانین! نو تو هیچ بحث علمی شرکت میکنن نه حوصله فکر کردن دارن! الا دلم می خواست این تاپیک راجبه چیزا +18 بود یا راجعبه دوست دختر دوست پسر بود اونوقت همتون نظر میدادین و گورو گور میومدین ببنید چه خبر این معمارو تو هر سایتی من دیدم اینقد ملت روش نظر گذاشتن که هرچی پایین میرفتی به آخر نظراش نمیرسیدی RE: یه معمای فوق العاده از سلطان اختراعات(اگه واقعا سرت واسه چیزا علمی درد میکنه بیا) - Azarbayjanliam - 22-05-2013 (22-05-2013، 11:17)شئهقشسانشدرا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بخدا موضوع های من هم دچار همین مشکلن؛ موضوعات علمی و تاریخی بسیار با ارزش که خیلی هم روشون کار می کنم، می تونی تو پروفایلم ببینیشون، ولی متأسفانه جامعه مغزش از خزئبلات پر شده و هیچ چیزی رو جز شهوت و لذت قبول نمیکنه ...! RE: یه معمای فوق العاده از سلطان اختراعات(اگه واقعا سرت واسه چیزا علمی درد میکنه بیا) - شئهقشسانشدرا - 22-05-2013 ای بابا!یه راهنمایی : فقط با منطق حل میشه یه جدول بکشیده یکی یکی خصوصیات اینایی که مسئله گفته رو به هم ربط بدید (22-05-2013، 12:24)ایزابل777 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چرا از همه انتظار دارم حل کنن (22-05-2013، 12:20)♥انی♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. راه حلتو بگو یعنی اینکه کدوم مرئ ئو کدو خونست چی مینوشه سیگارش چیه چه حروانی نگه دار میکنه؟ مطمئنم اگه یه خورده وقت گذاشته بودی میفهمیدی نروژی نیست چون وقتی بخای حل کنی اولین چیزی که متوجه میشی راجبه مرد نروژیست (22-05-2013، 12:13)mسm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب بسم الله راه حلو بگو مام بدونیم RE: یه معمای فوق العاده از سلطان اختراعات(اگه واقعا سرت واسه چیزا علمی درد میکنه بیا) - شئهقشسانشدرا - 22-05-2013 دوستان خواهشا راه حلاتونو بگید!فقط در این حد بگم که مرد نروژی غلط ترین جواب ممکنه تو سایتای خارجی از بین کار برا هرچی نگاه کردم هیچکی نگفته بود مرد نروژی تورو خدا فقط بگید رو چه حسابی مرد نرووژی! هنوز منتظر اون 2% ام ها!!!!!!!!!!! RE: یه معمای فوق العاده از سلطان اختراعات(اگه واقعا سرت واسه چیزا علمی درد میکنه بیا) - عاشق دیونه - 22-05-2013 فک کنم مرد انگیلیسی نمیدونم در هر حال کسی هست که نگفته چه حیوانی دارد چون اونایی که حیوان دارند اسمه ماهی تو شون نبود RE: یه معمای فوق العاده از سلطان اختراعات(اگه واقعا سرت واسه چیزا علمی درد میکنه بیا) - شئهقشسانشدرا - 22-05-2013 (22-05-2013، 17:12)عاشق دیونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ,واقعا فکر کردیو این جوابو دادی؟!!!! من به هوش تو قبطه می خورم به خدا |