21-10-2011، 8:04
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-10-2011، 8:22، توسط FARID.SHOMPET.)
سوال هایتان به جا بود.
نقل قول: انتقاد سازنده با انتقاد غیر سازنده خیلی متفاوت استمګه فقط یهودی ها بودن؟؟؟؟؟ انتقاد سازنده که خیلی زیاد بوده مهم اینه که بهشون توجه نمی شد . خیلی از سیاستمندان ترور می شدن یا زندانی می شدن. مخصوصا در برلین به دست ګشتاپو
یهودیان در روزنامه هاشون چیزی نمونده بود به دولت فحش بدهند که طبیعتا این کار سیاستهای دولت رو با مشکل مواجه می کرد
نقل قول: سرکوب بزرګان و دانشمندان المانی که از حکومت هیتلر انتقاد می کردن.یکیش انشیتنګ هست که البته فکر کنم الان شما بګید انیشتنګ چون یهودی بوده ادم خوبی نبوده. بقیش رو اسماشون رو نمی دونم چون زیاد معروف نیستن ولی چون نمی خواستن با هیتلر هم کاری کنن یا به این دلیل که هیتلر و حزب نازی انتقادی قبول نمی کردن کشته یا زندانی یا از کشور اخراج می شدن.
نمونه بیار
نقل قول: تندی در رفتار هیتلر با موضوعات اجتماعی و خارجی(البته همیشه ګی نبود) که باعث دشمن شدن بعضی کشور ها با المان شد.انګلستان و فرانسه و..... که معمولا رجز خونی هیتلر در سخنرانی ها بود.
کدوم کشور؟؟؟ توضیح بده
نقل قول: دستور سم خوروندن به رومل که رومل یک نابغه نظامی بود.خودت هم می دانی هیچ مدرکی نیست که به ما نشان دهد رومل در ترور نقش داشته یا در جریان بوده فقط شایعاتی تایید نشده است.
رومل هیتلر را ترور کرده بود انتظار داشتی بهش مدال درجه صلیب شوالیه بدهند؟؟؟
نقل قول: بد رفتاری با مردم کشور های مختلف که شهر هایشان به تصرف در میامد که باعث می شد پارتیزان ها به وجود بیان و تلاش کنن تا سحمی در کشتار المان ها داشته باشنروز شماریش فقط مختص بعضی ملت ها بود که بعدن خیلی ها شون از خواسته خودشون بشیمان شدند
ملت برای پیش آمدن ارتش نازی ثانیه شماری می کردند شما چی میگی؟؟؟
البته این که من میگم مربوط به سرزمین هایی است که آلمانی بودند و معدود شهرهایی از شوروی
نقل قول: ۳ـ به دلیل وسعت قلمرو المان ها در نیمه های جنګ کنترل نظامی ها از دست خارج می شدتقصیر هیتلر این جاست که یک تنه جلوی اون همه کشور می جنګید ها این کاره؟؟؟؟؟ ژاپن که دور بود ایتالیا هم که هیچ کاری نمی توانست بکند.
تقصیر هیتلر چیه؟؟؟ اگه به ایران هم از همه جهات حمله کنند با اون وضع کنترل از دستش خارج میشه
یک دفعه که نمیشه با این همه کشور دشمن شد.
اعدام مردم بی ګناه و تعداد نسبتن زیادی یهودی که البته ګفته می شه ۶ ملیون یهودی نمردن بلکه نزدیک ۱۰۰ هزار نفر مردن. برای اطلاعات بیشتر به کتاب مرګ کسب و کار من است بروید.
به چه علت؟؟؟
اګه منظورت اون کتابی است که معرفی کردم باید بګویم نوشته یک نازی قدرت مند بوده که الان نامش در ذهنم نیست در مورد کشتن دشمنان هیتلر ععم از مردم و این چیز ها بوده
نقل قول: ۱ـ انتقاد نا بذیری این حزبخودت هم می دونی که با این همه نازی های امروزی حرف زدیم همشون این دو ویژګی رو داشتن. یعنی انتقاد نا پذیر و جنګ طلب بودن.
۲ـ جنګ طلبی این حزب
یه بند داری از دیروز همینو میگی ولی هیچ دلیلی نمیاری
ضمن
[quote]۱ـ انتقاد نا بذیری این حزب
۲ـ جنګ طلبی این حزب
یه بند داری از دیروز همینو میگی ولی هیچ دلیلی نمیاری
ضمنا شما نازی های امروزی رو با اونا مقایسه نکن همینا باعث شدند که اسم نازیسم بد در بره
نقل قول: ۳ـ دست به زور بودن این حزب به جای مذاکرهتو به این ها میګی مذاکره؟؟؟؟ محصوصا چکسلواکی که خیلی المان ها مثله روسیه تزاری مخفیانه تهدید می کردن و ......
برای پس گرفتن سودت لند-اتریش-سار-چکسلواکی از مذاکره استفاده شده
خوب کجا به جای مذاکره از زور استفاده شده؟؟؟