21-10-2011، 7:36
اشتباهات نظامی رو قبول دارم به جز تصرف فرانسه چون نیاز به توضیح دارد
یهودیان در روزنامه هاشون چیزی نمونده بود به دولت فحش بدهند که طبیعتا این کار سیاستهای دولت رو با مشکل مواجه می کرد
البته این که من میگم مربوط به سرزمین هایی است که آلمانی بودند و معدود شهرهایی از شوروی
مثلا توی شهر کلن یه نفر این کار رو کرد و اعدام شد
ضمنا شما نازی های امروزی رو با اونا مقایسه نکن همینا باعث شدند که اسم نازیسم بد در بره
خوب کجا به جای مذاکره از زور استفاده شده؟؟؟
نقل قول: ۱ـ تک حزبی بودن حکومت : هیتلر و دیګر قدرت های المان نمی ګذاشتن تا حزب های دیګر به قدرت برسند(الته جز حزب کمنیست که خیلی حزب خراب کنی است) و تنهایی نظر می داد که کشور چه طوری اداره شوداین رو قبلا توضیح دادم علتش رو
نقل قول: ۲ـ نداشتن ازادی بیان: حکومت هیتلر اجازه نمی داد که ازادی بیانی در کار باشد . اګر در ان زمان کسی از هیتلر انتقاد می کرد می کشتنش یا زندانیش می کردن.انتقاد سازنده با انتقاد غیر سازنده خیلی متفاوت است
یهودیان در روزنامه هاشون چیزی نمونده بود به دولت فحش بدهند که طبیعتا این کار سیاستهای دولت رو با مشکل مواجه می کرد
نقل قول: ۳ـ سرکوب بزرګان و دانشمندان المانی که از حکومت هیتلر انتقاد می کردن.نمونه بیار
نقل قول: ۴ـ تندی در رفتار هیتلر با موضوعات اجتماعی و خارجی(البته همیشه ګی نبود) که باعث دشمن شدن بعضی کشور ها با المان شد.کدوم کشور؟؟؟ توضیح بده
نقل قول: 12_ دستور سم خوروندن به رومل که رومل یک نابغه نظامی بود.رومل هیتلر را ترور کرده بود انتظار داشتی بهش مدال درجه صلیب شوالیه بدهند؟؟؟
نقل قول: ۲ـ بد رفتاری با مردم کشور های مختلف که شهر هایشان به تصرف در میامد که باعث می شد پارتیزان ها به وجود بیان و تلاش کنن تا سحمی در کشتار المان ها داشته باشنملت برای پیش آمدن ارتش نازی ثانیه شماری می کردند شما چی میگی؟؟؟
البته این که من میگم مربوط به سرزمین هایی است که آلمانی بودند و معدود شهرهایی از شوروی
نقل قول: ۳ـ به دلیل وسعت قلمرو المان ها در نیمه های جنګ کنترل نظامی ها از دست خارج می شدتقصیر هیتلر چیه؟؟؟ اگه به ایران هم از همه جهات حمله کنند با اون وضع کنترل از دستش خارج میشه
نقل قول: ۵ـ اعدام مردم بی ګناه و تعداد نسبتن زیادی یهودی که البته ګفته می شه ۶ ملیون یهودی نمردن بلکه نزدیک ۱۰۰ هزار نفر مردن. برای اطلاعات بیشتر به کتاب مرګ کسب و کار من است بروید.به چه علت؟؟؟
نقل قول: ۶ـ سوء استفاده از اعتماد مردم : مانند وقتی که اس اس ها به شهری می رفتن بعضی وقت ها پنهانی دست به غارت می زدن.تقریبا همه سربازهای ج ج 2 این کار رو بدون اطلاع مافوق انجام دادند ولی اگه مافوق خبر دار می شد وضعیت غیر از این بود
مثلا توی شهر کلن یه نفر این کار رو کرد و اعدام شد
نقل قول: ۱ـ انتقاد نا بذیری این حزبیه بند داری از دیروز همینو میگی ولی هیچ دلیلی نمیاری
۲ـ جنګ طلبی این حزب
ضمنا شما نازی های امروزی رو با اونا مقایسه نکن همینا باعث شدند که اسم نازیسم بد در بره
نقل قول: ۳ـ دست به زور بودن این حزب به جای مذاکرهبرای پس گرفتن سودت لند-اتریش-سار-چکسلواکی از مذاکره استفاده شده
خوب کجا به جای مذاکره از زور استفاده شده؟؟؟