10-03-2012، 23:01
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-03-2012، 23:03، توسط ♥ Sky Princess♥.)
(10-03-2012، 21:33)p_boy22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصلا طنز نیست همش واقعیته من با اینکه آدم خیلی مغروریم قبول کردم همین مطلبو من تو قسمت حقوق زن در اسلام خوندم و مطمئنن در اونجا مطلب طنز نمیذارن
(10-03-2012، 19:05)اما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره زنا ی قدیمی و بیشتر زنای حالا اینطورین اما من گفتم یه کاری میکنم که اینطوری نباشه زنا تو تموم سالهای که بودن فقط یه وسیله برای مردا بودن و مردا هرجور دلشون خواست از اونا سواستفاده کردن اینگار خدا فقط مارو برای این آفریده که زجر بکشیم
به خاطر همینه که من دوست دارم پسرا رو له کنم شخصیتشونو تموم زندگیشونو تا انتقام تموم زنای که تو تموم این سالها بدی دیدنو بگیرم ومطمئنم که میگیرم
اگه آدم بخوادازمردم کینه داشته باشه من سه صفحه ازکینه های مردااززن هامی نویسم
هرکس آزادی هاومحدودیت هایی داره واگه قراربودزندگی اونطورکه شمامیخوایدباشه دیگه دنیایی وجودنداشت دنیابهشت میشد
این مطلب جنبه ی طنزداره ومن میتونم مشابهشوبرای مردهابنویسم
درسته عنوان اصلی مطلب توش پیام داره ولی بیشتزطنزه
(10-03-2012، 21:34)alireza_1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بهتر نیست درمورد کارتون یه مقدار فک کنین و بیشتر از روی عقل منطق رفتار کنین نه احساسات ممنونم
من دختر احساسی نیستم ولی وقتی دارم میبینم دین اسلام داره در حقم ظلم میکنه چه امیدی باید به خدا وپیامبر داشته باشم همش توی جامعه ی ما صحبت از پسراست
پسرا در برابر ما دخترا هیچ محدودیتی ندارن و منم لجم گرفته و تموم این محرومیت ها رو زیر پام له میکنم