02-03-2012، 12:54
(02-03-2012، 12:47)nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما چرا به آقای ذبیح الله منصوری تهمت می زنید شما اصلاایشون رو می ناسید ایشون عین کتاب رابرت مارسی راترجمه کردن اتهام شما به ایشان بی پایه اساس است.درضمن مگر می شود هم جانب لنین را داشت هم نیکلای دوم .حرف شما در مورد جنایات نیکلای دومدروغ محضه واتهامی بی پایه اساسه اگر نیست کدام جنایات نیکلای دوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان كي داره طفره ميره؟
بله من كتابهاي زيادي از ذبيح الله منصوري خوانده ام كه بسياري از آن با واقعيت تناقض دارد
حسینقلی مستعان در مصاحبه با سیروس آموزگار درباره ذبیح الله منصوری میگوید: «همه ما میدانیم که نیمی از آنچه ذبیحالله منصوری به اسم ترجمه مینوشت، نوشته خود او بود. حتی به نظر من «نیم» هم برآورد کمی است. خود شما یکبار برای من تعریف کردید که امیرانی یک جزوه سی چهل صفحهای را برای ترجمه به وی داد و او آن را در سی چهل شماره خواندنیها ترجمه کرد و بعداً هم به صورت یک کتاب قطور در ایران چاپ شد.»
ذبيح الله منصوري عادت داشت كه چنين كارهايي بكند
اين كتاب هم خالي از ارزش است از نظر تاريخي
تكرار مي كنم براي بار چندم:
از همان هزاران مورخ كه ادعا داريد اين كتاب را تاييد كرده و از آن به عنوان منبع ياد كرده اند ده نفرشان را نام ببريد!
يا حداقل منابع اين كتاب را بنويسيد