امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

معرفی کتاب های تاریخ

این حرف که سن تو تحت تاثیر کمونیسم بودم رو زیاد شنیدم واینو یک توهین می دونم یعنی که هرچی نو جوونه می ره کمونیست می شه

اتفاقا من برعکس بودم من اول تزاریسم بودم وبا کمونیست ها دشمن اما بعد که مطالع بیش تر کردم واهداف استالین برای پیشرفت را فهمیدم

اصل قضیه دستم اومد.والآن دیگه عقیده قالب ذهن من شکل گرفته وتغییر پذیر نیست اینه که من می فهمم که می خوای منو از عقیدم منحرف کنی

بهتره که دیگران این کتاب را بخوانند وببینیم که نظر اونها چیست آیا مثل شما فکر می کنن شما می خواهید همه مثل شما فکرکنند.

بهتره قضاوت با خوانندگان این اثر باشه!!!!!!!مگه نه

درضمن من به حرف دوسه کتاب اعتماد نکردم زیرا اکثر کتاب ها بورژوازی است وبرای نرخ روز وپول در آوردن می نویسند یا در رسانه ها ومطبوعات

حرف می زنن امیدوارم منظورمو بفهمی.
دوستان عزیز شما این کتابو خودتون بخونید وخودتون قضاوت کنید.درضمن اگر کتاب مفیدی در نظر دارید حتما آنرا معرفی کنید.مطالعه کار بسیار خوب ومفیدی است وکسانی مثل دکتر حسابی تا دم مرگ مطالعه می کردند.تنها چیزی که من توصیه می کنم مطالعه است وکتاب حلال وکلید همه مشکلات وسوالات شماست .
معرفی کتاب های تاریخ

سرگذشت نیكلای دوم آخرین تزار روسیه و همسرش الكساندرا كه بر یك صد و سی میلیون نفر از مردم روسیه ی آن زمان سلطنت می كردند از حیرت انگیزترین و عبرت آورترین سرنوشت های تاریخ بشر است.
رابرت ماسی نویسنده ی آمریكایی برای تألیف كتاب مذكور دست به تحقیقی كامل، جامع و دقیق زده و در شرح زندگی نیكلای دوم و همسرش و نگارش شرح حال این دو، فقط به خاطرات و یادداشت های كسانی مراجعه كرده كه تماس مستقیم با امپراتور و همسرش داشته اند. از این رو كتاب «سرگذشت آخرین تزار روسیه» نوشته ای است قابل تأمل جهت مورخین، پژوهندگان و علاقه مندان به وقایع تاریخی كه با قلمی شیوا علل سرنگونی سلسله ی تزارها در روسیه و روی كار آمدن كمونیست ها در آن كشور را شرح میدهد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

معرفی کتاب های تاریخ
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط serpico ، Interstellar

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: معرفی کتاب های تاریخ - ☭Nicola☭ - 01-03-2012، 17:19

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کتاب تاریخ تمدن مشرق زمین، گاهواره تمدن
Science بزرگترین معما‌های تاریخ که هیچ گاه حل نخواهند شد.
  برگی از تاریخ فلشخور
  دوست داشتی در تاریخ چه اتفاقی هرگز روی نمی داد ؟؟؟؟؟؟؟؟
  " تاریخ چیست "
  معرفی فریاپت شاهنشاه اشکانی
Book ☽تاثیرگذار های تاریخ☾اسحاق نیوتون Isaac Newton
Book ✍تاریخ‌نگاران✍ ابن رسته
Book ✍تاریخ‌نگاران✍ابن حوقل
Book ✍تاریخ‌نگاران✍ استرابون

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان