نظرسنجی: هنوزم هستيد؟؟؟؟؟
بلييييي
خيرررررررر
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 3.48
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" مروری بر دفترچه خاطرات فلشخور "

سلام
سال ۸۹-۹۰ همین حدود بود تازه اینترنتadsl گرفته بودم ..
اوایلش کار خاصی نمیکردم،اهنگ میگرفتم یاهو مسنجر چت میکردم ، عکس‌ نگاه میکردم و...
یه روز سرچ کردم بازی،یه سایتی بالا اومد ولی زیاد بازی نداشت،چن روز بعد دوباره سرچ کردم بازی و فلشخور بالا اومد . رفتم توش دیدم کلی بازی داره .. بخش نظراتشو‌ میخوندم و نظر‌میذاشتم‌، میدیدیم بعضیا اسم هاشون قرمزه ، ولی من اسمم مشکیه و بقلش نوشته مهمان ، پرسیدم چرا اینجوریه که گفتن باید عضو سایت بشی و...
وقتی وارد شدم انگار وارد دنیای جدیدی شدم،دیگه سایت بازیو فراموش‌کردم .. ولی قبلش حدود یک‌سال تو سایت بازی ، فقط بازی میکردم !
اون موقع پور من هم انلاین بود @poorman و مدیر ارشد و صابر خودش زیاد انلاین نمیشد
بعد عضویت که سال ۲۰۱۳ بوذ اواخرش ، دوست داشتم نویسنده بشم و چون سنم پایین بود و اسپمر بودم نمیذاشتن ...
یه روز نت نداشتم بابام برام نمیخرید چون خیلی تو کامپیوتر‌بودم ، پولامو جمع کردم رفتم کافی نت ، دیدم وااای نویسنده شدم اسمم صورتی شده !
بعد مدتی کم من اخطارام داشت زیاد میشد !
این وسط یه غزل نامی بهم پیام داد گفت بیا این انجمن که مدیر نیاز داریم .
منم عشق مدیریت رفتم دیدم توی سایت تک‌بی‌بی یه انجمن ساخته و نو پاعه ! یه زمانی سایت های تک‌بی‌بی رو بورس بودن خیلی ! خلاصه رفتیم توش و مدیر شدیم ! حالب بود برام یه دختر مدیرکل یه انجمن بود ! زیادم وارد نبود ولی خب در‌حد خودش عالی بود . یکی دو سال ازم بزرگتر‌بود !
مثل اینکه وضعشم‌خیلی‌خوب‌بود چون اکثر‌امکانات های سایتو خریده بود !
اسم انجمنم‌نمیدونم چی بود ، فلش بکس یا همچین‌چیزایی.
همونجا‌نقطه عطف و‌ ورود من به این دنیای وب بود !
مدیریت رو یاد گرفتم و باهاش خیلی رفیق شدم ! یه روز دیدم رقیب داره برامون زیاد میشه و اون دوره،دوره ای بود که هر انجمن جدیدی‌ ایجاد میشد همه میرفتن‌اونجا !
خلاصه ی انجمن زده شد به اسم آریایی ها ، من رفتم گفتم مدیریت بلدم و این چیزا وقتی مدیر شدم زدم سایتشون رو بستم ! ینی نمیذاشتم برای انجمن خودمون مشکل پیش بیاد
تو فلشخور تبلیغ کردم اینا اکانتم بن شد از‌نویسندگی‌در‌اومدم و...
این وسط این رفیقمون کایمان که بالا پیام داد اشنا شدم ! @"KᏙ¥றᏙƝ" حقیقتش اینه که این نام کاربری برای من بود و این برداشت برای خودش:/ ما باهم کلی انجمن و سایت زدیم، سایت سازی رو این اول یاد گرفت ولی بعدش من به صورت معجزه آسایی مسلط شدم !
بعد ها با انجمنی به اسم فروزن گروپ و فروزن بکس اشنا شدم که توش بچهای فلشخور بودن ، نصف مدیرای اینجا بودن !
توی فروزن بکس هم نویسنده نشدم ، اما توی توی فروزن گروپ مدیر شدم ! برای فروزن گروپ هم همینکارو میکردم ، انجمن رقیب نمیذاشتم بالا بیاد ...
بعد ها با انجمنی اشنا شدم به اسم پاسارگاد ! مدیر محمد تی ام بود ! @محمد تی ام
این انجمن فوق العاده بود ! امکاناتش عالی بود،طراحی قشنگی داشت ! مدیراش عالی شبیه فلشخور بود !
اونجام مدیر شدم ! ولی بنا به دلایلی بسته شد این‌انجمن‌هم !
یه انجمن جدید به اسم‌ایرونی گروپ یا ایرونی بکس همچین چیزایی پیدا کردم که برای علی بود ، علی موزیک همون مدیری که با سلطان و محمد اینا بن شده بود ! اونجام مدیر نشدم !

بعد مدتی دوباره انجمن پاسار‌گاد پا گرفت اما اینبار من مدیر ارشدش شده بودم ، پاسارگاد اسم های‌زیادی‌داشت ، اواخرش اسمش شده بود انجمن ما جوونیم ، با مدیرکلش که محمد تی ام بود خیلی رفیق بودم، با کلی ادمای جدید اشنا شدم که الان فراموششون کردم ! سال ۲۰۱۴ اینا بود ، که جام‌جهانیم‌بود !

خلاصه این بی اعتناییا باعث شد که خودم انجمن خودمو راه بندازم و صاحب انجمن باشم !

این وسط هی منو بن میکردن ، منم تبلیغ میکردم مدیرا رو هَک میکردم خرابکاری میکردم ، یه شب نصف شب میومدم تو کل انجمنا مطلب تبلیغ میذاشتم !
یه ناظمی بود به اسم ایمان خیلی کار‌ درست بود میگن، بلده کار‌بوذ ، ایشونو و‌ چند تا از‌مدیرای دیگه رو ، دعوت دادم‌ به انجمنی که ساخته بودم ، اینام رمز اکانت فلشخورو زدن اونجا ! منم رمزاشونم داشتم وارد حساب کاربریشون شدم اینجا و به تیم مدیریت فلشخور دسترسی پیدا کردم ! همرو بن کردم خرابکاری کردم موضوعاتو‌حذف کردم اخطار دادم و... اخرش یکی از مدیرا ایمانو بن کرد تا صابر‌اومد @SABER
خیلی جالب بود یکی از شیرین ترین خاطراتم بود !

کسایی که اینا یادشه جزء قدیمیا هست ن یه تعداد که خودشونو زور جا کردن تو قدیمیا
پاسخ
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، BIG-DARK ، شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Волшебник ، KᏙ¥றᏙƝ ، Ɗєя_Mσηɗ ، ρσєѕɪ ، Medusa ، SABER ، _Strawberry_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: - ρяіηcεss~Αιοηε - 03-03-2017، 14:38
RE: - BIG-DARK - 05-10-2020، 10:56
RE: " مروری بر دفترچه خاطرات فلشخور " - امیر‌حسین - 22-11-2020، 9:29
RE: - _ƇRAƵƳ_ - 11-02-2023، 21:29

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2)
  ·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠·
Book روز نویس و خاطره نویسی روزانه فلشخور
  اگه قرار باشه یکی از کاربرای فلشخور رو از نزدیک ببینی ...
  شاید یادت نیاد ولی یه زمانی تو فلشخور...
  ○●○ امــوال شخصـی فلشخور○●○
  فلشخور جاییه که...
  نظر سنجی کاربران فلشخور ( دوره ای )
  دوران کودکـی شما و مدیران فلشخور !
  بھترین رفیقت تو فلشخور

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان