فوتو کانسپت جیهوپ برای آلبوم BE منتشر شد ?
" #/Curated_by_BTS #/Jhope "
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/files/cxkx_img_20201108_153327_049.jpg
┄┅ •°●°• ┅┄
آپدیت سایت بیگهیت با ویدئوی فوتو کانسپت جیهوپ برای آلبوم BE?
"
? : سلام،به اتاق جیهوپ خوش اومدین.بنده سرپرست جیهوپ هستم.
این اتاق باعث آسودگی خاطر منه و دربارهی هویتم و این که من چه شخصیتی دارم حرف میزنه..
فضای اتاق مثل خود جیهوپ، روشن،رنگارنگ و پر از انرژیه.امیدوارم شما هم بتونین یکم از انرژی این اتاق رو که به دنیا نشون میده من چه جور آدمی هستم، دریافت کنین.."
? : به نظرتون کدوم یکی از اشیاء اتاق منو خیلی خوب توصیف میکنه؟
من قصد داشتم که یه نگاه دقیق روی طرز لباس پوشیدنم برای وقتهایی که میخوام جایی برم، داشته باشم.کفشهایی که وسط اتاق هستن و لباسی که الان پوشیدم،عنصرهای اصلی این اتاقن که منو خیلی خوب توصیف میکنن.کفشها ، رنگهای لباسهایی که معمولا این روزا خیلی میپوشم رو نشون میدن.."
? :نکتهی این لباس،راحت بودنشه
انگار که باهاش توی اتاقم لم دادم و دارم استراحت میکنم.راستش این استایلو از لباسی که توی اتاقم میپوشم،الهام گرفتم.. "
┄┅ •°●°• ┅┄
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فتوکانسپت کل اعضا
کدومو بیشتر دوست داشتین؟
" #/Curated_by_BTS #/Jhope "
https://uupload.ir/files/cxkx_img_20201108_153327_049.jpg
┄┅ •°●°• ┅┄
آپدیت سایت بیگهیت با ویدئوی فوتو کانسپت جیهوپ برای آلبوم BE?
"
? : سلام،به اتاق جیهوپ خوش اومدین.بنده سرپرست جیهوپ هستم.
این اتاق باعث آسودگی خاطر منه و دربارهی هویتم و این که من چه شخصیتی دارم حرف میزنه..
فضای اتاق مثل خود جیهوپ، روشن،رنگارنگ و پر از انرژیه.امیدوارم شما هم بتونین یکم از انرژی این اتاق رو که به دنیا نشون میده من چه جور آدمی هستم، دریافت کنین.."
? : به نظرتون کدوم یکی از اشیاء اتاق منو خیلی خوب توصیف میکنه؟
من قصد داشتم که یه نگاه دقیق روی طرز لباس پوشیدنم برای وقتهایی که میخوام جایی برم، داشته باشم.کفشهایی که وسط اتاق هستن و لباسی که الان پوشیدم،عنصرهای اصلی این اتاقن که منو خیلی خوب توصیف میکنن.کفشها ، رنگهای لباسهایی که معمولا این روزا خیلی میپوشم رو نشون میدن.."
? :نکتهی این لباس،راحت بودنشه
انگار که باهاش توی اتاقم لم دادم و دارم استراحت میکنم.راستش این استایلو از لباسی که توی اتاقم میپوشم،الهام گرفتم.. "
┄┅ •°●°• ┅┄
فتوکانسپت کل اعضا
کدومو بیشتر دوست داشتین؟