30-10-2020، 15:36
straykidz
رشد مخاطبهای استری کیدز در شبکههای اجتماعی مختلف در 24 ساعت گذشته ? :
Instagram (+22,161)
Youtube (+10,000)
Twitter (+8,289)
Facebook (+3,197)
—
—
آپدیت اسپاتیفای با بیشترین میزان استریم آهنگهای گروههای پسر نسل چهارم كيپاپ ? :
#1 CROWN (78m)
#2 Stray_Kids MIROH (68m)
#3 Run Away (53m)
#4 StrayKids God's Menu (50m)
#5 StrayKids My Pace (46m)
#6 StrayKids Hellevator (43m)
#7 Say My Name (37m)
#8 WONDERLAND (36m)
#9 Cat & Dog (35m)
—
—
آپدیت اینستاگرام استری کیدز با سونگمین :
"استی~ این سونگمینه ?
سخت بود که تا وقتی ساعت ۱۲ بشه، منتظر بمونین، درسته؟ ㅠ
من با یه کاور آهنگ جدید که این دفعه هم با سعی و تلاش آماده شده بود، برگشتم.
این آهنگ خیلی قشنگه و ساندولسونبهنیم هم اون رو به خوبی خونده. حتی از مدتها پیش هم این آهنگی بود که من خیلی خیلی به استی پیشنهاد میدادم. این آهنگی بود که میخواستم مطمئن بشم که یه روزی به خوبی کاورش کنم. این دفعه اینطوری آمادهاش کردم تا استی بهش گوش کنن. مثل ابراز احساساتی که تو یه همراهی ساده و مشخص وجود داره، من در حالی براش آماده شدم که بهش توجه کامل، با در نظر گرفتن همهی قسمتاش داشتم. این من رو هم خوشحال میکنه که میتونم استیها رو با گوش دادن بهش، خوشحال کنم.
تقریبا دور و بر سال اول راهنماییم بود؟ من اولین باری که این آهنگ رو شنیدم، عاشقش شدم. حتی الان هم وقتی دوران سختی رو دارم، من باهاش آرامش پیدا میکنم و با گوش دادن بهش، قوی میمونم. این آهنگی بود که همیشه توی پِلی لیستم جا داشت. با گذر زمان، من تونستم که به استی این توانایی رو بدم که با صدای من بهش گوش کنن، این خیلی برای من ارزشمنده. من امیدوارم علاقهام برای خوندن، برای یه مدت طولانی، بتونه خیلی خیلی انتقال پیدا کنه. "
# سونگ ـستاگرام
# همونطوری_که_هستی_بمون
#اسکیز رکورد
—
—
سریعترین ام وی های ژاپنی استری کیدز که به 6 میلیون بازدید رسیدن?️:
ALL IN - 9 days 21 hours ?
TOP - 123 days
—
—
استری کیدز پنجم نوامبر در برنامه '내친방' که از چنل یوتیوب 'ALL THE K-POP' پخش میشه، حضور خواهند داشت ?
—
—
حضور استری کیدز در '2020 The Fact Music Awards' که در دسامبر امسال برگزار میشه تایید شد ?
—
رشد مخاطبهای استری کیدز در شبکههای اجتماعی مختلف در 24 ساعت گذشته ? :
Instagram (+22,161)
Youtube (+10,000)
Twitter (+8,289)
Facebook (+3,197)
—
—
آپدیت اسپاتیفای با بیشترین میزان استریم آهنگهای گروههای پسر نسل چهارم كيپاپ ? :
#1 CROWN (78m)
#2 Stray_Kids MIROH (68m)
#3 Run Away (53m)
#4 StrayKids God's Menu (50m)
#5 StrayKids My Pace (46m)
#6 StrayKids Hellevator (43m)
#7 Say My Name (37m)
#8 WONDERLAND (36m)
#9 Cat & Dog (35m)
—
—
آپدیت اینستاگرام استری کیدز با سونگمین :
"استی~ این سونگمینه ?
سخت بود که تا وقتی ساعت ۱۲ بشه، منتظر بمونین، درسته؟ ㅠ
من با یه کاور آهنگ جدید که این دفعه هم با سعی و تلاش آماده شده بود، برگشتم.
این آهنگ خیلی قشنگه و ساندولسونبهنیم هم اون رو به خوبی خونده. حتی از مدتها پیش هم این آهنگی بود که من خیلی خیلی به استی پیشنهاد میدادم. این آهنگی بود که میخواستم مطمئن بشم که یه روزی به خوبی کاورش کنم. این دفعه اینطوری آمادهاش کردم تا استی بهش گوش کنن. مثل ابراز احساساتی که تو یه همراهی ساده و مشخص وجود داره، من در حالی براش آماده شدم که بهش توجه کامل، با در نظر گرفتن همهی قسمتاش داشتم. این من رو هم خوشحال میکنه که میتونم استیها رو با گوش دادن بهش، خوشحال کنم.
تقریبا دور و بر سال اول راهنماییم بود؟ من اولین باری که این آهنگ رو شنیدم، عاشقش شدم. حتی الان هم وقتی دوران سختی رو دارم، من باهاش آرامش پیدا میکنم و با گوش دادن بهش، قوی میمونم. این آهنگی بود که همیشه توی پِلی لیستم جا داشت. با گذر زمان، من تونستم که به استی این توانایی رو بدم که با صدای من بهش گوش کنن، این خیلی برای من ارزشمنده. من امیدوارم علاقهام برای خوندن، برای یه مدت طولانی، بتونه خیلی خیلی انتقال پیدا کنه. "
# سونگ ـستاگرام
# همونطوری_که_هستی_بمون
#اسکیز رکورد
—
—
سریعترین ام وی های ژاپنی استری کیدز که به 6 میلیون بازدید رسیدن?️:
ALL IN - 9 days 21 hours ?
TOP - 123 days
—
—
استری کیدز پنجم نوامبر در برنامه '내친방' که از چنل یوتیوب 'ALL THE K-POP' پخش میشه، حضور خواهند داشت ?
—
—
حضور استری کیدز در '2020 The Fact Music Awards' که در دسامبر امسال برگزار میشه تایید شد ?
—