29-10-2020، 12:39
BTS
✳️ وضعیت بیتیاس در اسپاتیفای :
? مجموع استریم: ۱۲.۶۰۴.۳۵۸.۷۷۳
? میزان استریم در سال ۲۰۲۰: ۴.۶۹۱.۵۴۴.۰۹۲
? شنوندهی ماهانه: ۳۲.۶۰۳.۵۶۵
* بیتیاس همچنان رکوردار بیشترین میزان شنوندهی ماهانه برای یک اکت کرهای در اسپاتیفایست ، این پیکجدیدی از شوندهی ماهانه برای یک اکت کرهایست*
? مجموع استریم سینگل Dynamite برابر با ۳۴۲.۰۶۰.۴۰۲
.•°●════┅┄
?? وضعیت سینگل "Dynamite" در چارتهای این هفتهی گائون به این صورت میباشد :
•• Digital Song Chart
▫️ 2 Dynamite
(7 Weeks at 1 )
•• Streaming Chart
▫️ 2 Dynamite
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" به بیش از ۴۰۰ میلیون امتیاز دیجیتال در گائون رسید ، این سریعترین آهنگ از یک گروه در سال ۲۰۲۰ هست که به این میزان امتیاز دیجیتال در این چارت دست پیدا میکنه✨
.•°●════┅┄
آهنگ 'ON' به بیش از ۵۰۰ میلیون امتیاز دیجیتال در چارت گائون رسید ، این دومین آهنگ از یک گروه پسر در سال ۲۰۲۰ هست که بعد از آهنگ Boy Eith Luv به این میزان امتیاز میرسه?
.•°●════┅┄
با کسب جمعا ۱.۴۴ میلیارد امتیاز دیجیتال در چارت گائون آهنگ "Boy With Luv" با پیشی از آهنگ Love Scenario اکنون آهنگی از یک گروه آیدل با بیشترین میزان امتیاز دیجیتال در تمام دوران چارت گائون میباشد?
.•°●════┅┄
آهنگ "Eight" از آیو و با همکاری یونگی به بیش از ۷۰۰ میلیون امتیاز دیجیتال در گائون رسید ?
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" به مدت ۵۰ روزه که در صدر این چارت قرار داره ، آهنگها با بیشترین تعداد روز صدرنشینی در چارت روزانهی ملون در سال ۲۰۲۰ عبارتتد از ??:
~ 1. Zico "Any Song" — 52
~ 2. BTS "Dynamite" — 50
~ 3. SSAK3 "Beach Again" — 39
~ 4. IU/Suga "Eight" — 33
.•°●════┅┄
در لیستِ " افراد قدرتمند سال ۲۰۲۰" که توسط رای متخصصان صنعت انتخاب شدن ، بیتیاس با کسب اکثر آرا ، ۹۸ رای در رتبهی اول قرار داره 〰
1 BTS - 98
2 Yoo Jaesuk - 31
3 Lee Hyori - 20
4 Lim Young-woong - 18
5 Bang Si-hyuk - 15
6 Bong Joon-ho - 12
7 Lee Soo-man - 5
8 Na Hoon-ah, Kim Ho-joong - 4
9 Kim Tae-ho, Baek Jong-won
.•°●════┅┄
?? ترجمهی پیامهای پسرا در پاپ اپاستور Map Of The Soul
۱- ?تهته: کیم تههیونگ اومد و رفت
۲- ?جیمین: پارک جیمین هم اومد و رفتش
۳- ?مونی: همگی ، من واقعا واقعا دلم براتون یه ذره شده - کیوتی نامجونی-
۴- ?جیمین: شوخی میکنی؟ - جیمین-
۵- ? مونی: راستکی
۶- ? جین : ؟؟
۷- ? جین: خاطرات خوب و خوشی اینجا بسازید - خوشتیپ عالم سوکجینی-
۸- ? بازم؟ - جیمین-
۹- ?جونگکوکی گفتش که به آرمی فکر میکرده .منم دلم براتون تنگ شده بچها..عاشقتونم - جیمین-
۱۰- ? منظورم اینه
۱۱- ?هوپی : هوپی هم اومد و رفت~♡♡ آرمی خیلی خیلیییی دلم براتون تنگ شده♡♡ امیدوارم اوقات خوب و خوشی اینجا داشته باشید
۱۲- ?یونگی: مین شوگاهم اینجا بود و رفت ، همگی دلم براتون یه ذره شده ? شوگا
۱۳- ?تهته: دلم برای آرمی تنگ شده~ روز خوبی داشته باشین و اینکه منم اینجا بودم
۱۴- ?کوکی: آرمی دلم خیلی براتون تنگ شده و برای همینم اومدم اینجا یه سری بزنمㅠㅠ تا روزی که دوباره همدیگه رو ببینیم ، مریض نشید و سالم و سلامت باشید !! خداحافظ ♡3♡
- جیمین× - جیکی× - جیمین× - جیکی
.•°●════┅┄
بیتیاس در مراسم MAMA2020 نامزد دریافت جایزهی " Best Male Group " میباشد ?
• BTS
• EXO
• GOT7
• NCT
• MONSTA X
• SEVENTEEN
.•°●════┅┄
آهنگ 'Eight' از آیو و با همکاری یونگی در مراسم MAMA2020 نامزد دریافت جایزهی " Best Collaboration " میباشد ?
• "When We Disco" by J.Y Park x Sunmi
• "Leo" by BOL4 x BAEKHYUN
• "First Winter" by IU x Sung Si Kyung
• "Eight" by IU x SUGA
• "Summer Hate" by ZICO x RAIN
.•°●════┅┄
بیتیاس با آهنگ 'Dynamite' در مراسم MAMA2020 نامزد دریافت جایزهی " Best Dance Performance Male Group " میباشد ?
• "Dynamite" by BTS
• "INCEPTION" by ATEEZ
• "Obsession" by EXO
• "Kick It" by NCT 127
• "Can't You See Me?" by TXT
• "Left & Right" by SEVENTEEN
.•°●════┅┄
[ رای گیری Mnet Asian Music Awards 2020 ? ]
- ?Artist Of The Year
- ?Song Of The Year (Dynamite)
- ?Worldwide Fan's Choice
- ?Best Male Group
- ?Best Dance Performance Male Group (Dynamite)
- ?Best Collaboration (Eight / IUxSUGA)
● رایگیری برای این مراسم از الان آغاز شده و پسرا در کتگوریهای بالا نامزد دریافت جایزه میباشند ، برای رای دادن به بی تی اس شما میتونید از طریق شبکه های اجتماعی که عضو هستید( توییتر/کاکائو/ فیسبوک/ NAVER / گوگل/ اینستاگرام/ تامبلر/ لاین) ، در سایت ماما اکانت بسازید. بعد از وارد کردنِ حساب ها و تایید کردنِ اکانتتون روی 'Go Vote' بزنید و حالا آماده اید که رای بدید ؛ ابتدا وارد سایت زیر میشید، همونطور که گفته شد با یکی از اکانت هاتون وارد می شید. به ترتیب برای همه بخش ها یکی یکی رای میدید و در آخر رای هاتون رو تایید می کنید تا ثبت بشن.
⚠️توجه بفرمایید برای کتگوریِ Worldwide Fan's Choice هم از طریق سایت و هم از طریق توییتر میتونید رای بدید ، کافیه که از این هشتک ها در توییتها و ریتوییتهاتون استفاده کنید :
#/MAMAVOTE #/BTS @/BTS_twt
?: ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://2020mama.com )
❗️روزانه با هر اکانت یک دور میتونید رای بدید..
❕دو کتگوری اول دسانگ هستن ، دسانگ آلبوم سال رایگیری نداره و تنها بر اساس میزان فروش (۶۰%)و رای داوران (۴۰%)به برنده اهدا خواهد شد
‼️موقع رای گیری به آنتی ها و هیترا توجه نکنید و رو کار خودتون تمرکز کنید
⏰ پایان رایگیری ۵ام دسامبر ساعت ۱۸:۲۹ به وقت ایران خواهد بود
.•°●════┅┄
✳️ وضعیت بیتیاس در اسپاتیفای :
? مجموع استریم: ۱۲.۶۰۴.۳۵۸.۷۷۳
? میزان استریم در سال ۲۰۲۰: ۴.۶۹۱.۵۴۴.۰۹۲
? شنوندهی ماهانه: ۳۲.۶۰۳.۵۶۵
* بیتیاس همچنان رکوردار بیشترین میزان شنوندهی ماهانه برای یک اکت کرهای در اسپاتیفایست ، این پیکجدیدی از شوندهی ماهانه برای یک اکت کرهایست*
? مجموع استریم سینگل Dynamite برابر با ۳۴۲.۰۶۰.۴۰۲
.•°●════┅┄
?? وضعیت سینگل "Dynamite" در چارتهای این هفتهی گائون به این صورت میباشد :
•• Digital Song Chart
▫️ 2 Dynamite
(7 Weeks at 1 )
•• Streaming Chart
▫️ 2 Dynamite
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" به بیش از ۴۰۰ میلیون امتیاز دیجیتال در گائون رسید ، این سریعترین آهنگ از یک گروه در سال ۲۰۲۰ هست که به این میزان امتیاز دیجیتال در این چارت دست پیدا میکنه✨
.•°●════┅┄
آهنگ 'ON' به بیش از ۵۰۰ میلیون امتیاز دیجیتال در چارت گائون رسید ، این دومین آهنگ از یک گروه پسر در سال ۲۰۲۰ هست که بعد از آهنگ Boy Eith Luv به این میزان امتیاز میرسه?
.•°●════┅┄
با کسب جمعا ۱.۴۴ میلیارد امتیاز دیجیتال در چارت گائون آهنگ "Boy With Luv" با پیشی از آهنگ Love Scenario اکنون آهنگی از یک گروه آیدل با بیشترین میزان امتیاز دیجیتال در تمام دوران چارت گائون میباشد?
.•°●════┅┄
آهنگ "Eight" از آیو و با همکاری یونگی به بیش از ۷۰۰ میلیون امتیاز دیجیتال در گائون رسید ?
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" به مدت ۵۰ روزه که در صدر این چارت قرار داره ، آهنگها با بیشترین تعداد روز صدرنشینی در چارت روزانهی ملون در سال ۲۰۲۰ عبارتتد از ??:
~ 1. Zico "Any Song" — 52
~ 2. BTS "Dynamite" — 50
~ 3. SSAK3 "Beach Again" — 39
~ 4. IU/Suga "Eight" — 33
.•°●════┅┄
در لیستِ " افراد قدرتمند سال ۲۰۲۰" که توسط رای متخصصان صنعت انتخاب شدن ، بیتیاس با کسب اکثر آرا ، ۹۸ رای در رتبهی اول قرار داره 〰
1 BTS - 98
2 Yoo Jaesuk - 31
3 Lee Hyori - 20
4 Lim Young-woong - 18
5 Bang Si-hyuk - 15
6 Bong Joon-ho - 12
7 Lee Soo-man - 5
8 Na Hoon-ah, Kim Ho-joong - 4
9 Kim Tae-ho, Baek Jong-won
.•°●════┅┄
?? ترجمهی پیامهای پسرا در پاپ اپاستور Map Of The Soul
۱- ?تهته: کیم تههیونگ اومد و رفت
۲- ?جیمین: پارک جیمین هم اومد و رفتش
۳- ?مونی: همگی ، من واقعا واقعا دلم براتون یه ذره شده - کیوتی نامجونی-
۴- ?جیمین: شوخی میکنی؟ - جیمین-
۵- ? مونی: راستکی
۶- ? جین : ؟؟
۷- ? جین: خاطرات خوب و خوشی اینجا بسازید - خوشتیپ عالم سوکجینی-
۸- ? بازم؟ - جیمین-
۹- ?جونگکوکی گفتش که به آرمی فکر میکرده .منم دلم براتون تنگ شده بچها..عاشقتونم - جیمین-
۱۰- ? منظورم اینه
۱۱- ?هوپی : هوپی هم اومد و رفت~♡♡ آرمی خیلی خیلیییی دلم براتون تنگ شده♡♡ امیدوارم اوقات خوب و خوشی اینجا داشته باشید
۱۲- ?یونگی: مین شوگاهم اینجا بود و رفت ، همگی دلم براتون یه ذره شده ? شوگا
۱۳- ?تهته: دلم برای آرمی تنگ شده~ روز خوبی داشته باشین و اینکه منم اینجا بودم
۱۴- ?کوکی: آرمی دلم خیلی براتون تنگ شده و برای همینم اومدم اینجا یه سری بزنمㅠㅠ تا روزی که دوباره همدیگه رو ببینیم ، مریض نشید و سالم و سلامت باشید !! خداحافظ ♡3♡
- جیمین× - جیکی× - جیمین× - جیکی
.•°●════┅┄
بیتیاس در مراسم MAMA2020 نامزد دریافت جایزهی " Best Male Group " میباشد ?
• BTS
• EXO
• GOT7
• NCT
• MONSTA X
• SEVENTEEN
.•°●════┅┄
آهنگ 'Eight' از آیو و با همکاری یونگی در مراسم MAMA2020 نامزد دریافت جایزهی " Best Collaboration " میباشد ?
• "When We Disco" by J.Y Park x Sunmi
• "Leo" by BOL4 x BAEKHYUN
• "First Winter" by IU x Sung Si Kyung
• "Eight" by IU x SUGA
• "Summer Hate" by ZICO x RAIN
.•°●════┅┄
بیتیاس با آهنگ 'Dynamite' در مراسم MAMA2020 نامزد دریافت جایزهی " Best Dance Performance Male Group " میباشد ?
• "Dynamite" by BTS
• "INCEPTION" by ATEEZ
• "Obsession" by EXO
• "Kick It" by NCT 127
• "Can't You See Me?" by TXT
• "Left & Right" by SEVENTEEN
.•°●════┅┄
[ رای گیری Mnet Asian Music Awards 2020 ? ]
- ?Artist Of The Year
- ?Song Of The Year (Dynamite)
- ?Worldwide Fan's Choice
- ?Best Male Group
- ?Best Dance Performance Male Group (Dynamite)
- ?Best Collaboration (Eight / IUxSUGA)
● رایگیری برای این مراسم از الان آغاز شده و پسرا در کتگوریهای بالا نامزد دریافت جایزه میباشند ، برای رای دادن به بی تی اس شما میتونید از طریق شبکه های اجتماعی که عضو هستید( توییتر/کاکائو/ فیسبوک/ NAVER / گوگل/ اینستاگرام/ تامبلر/ لاین) ، در سایت ماما اکانت بسازید. بعد از وارد کردنِ حساب ها و تایید کردنِ اکانتتون روی 'Go Vote' بزنید و حالا آماده اید که رای بدید ؛ ابتدا وارد سایت زیر میشید، همونطور که گفته شد با یکی از اکانت هاتون وارد می شید. به ترتیب برای همه بخش ها یکی یکی رای میدید و در آخر رای هاتون رو تایید می کنید تا ثبت بشن.
⚠️توجه بفرمایید برای کتگوریِ Worldwide Fan's Choice هم از طریق سایت و هم از طریق توییتر میتونید رای بدید ، کافیه که از این هشتک ها در توییتها و ریتوییتهاتون استفاده کنید :
#/MAMAVOTE #/BTS @/BTS_twt
?: ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://2020mama.com )
❗️روزانه با هر اکانت یک دور میتونید رای بدید..
❕دو کتگوری اول دسانگ هستن ، دسانگ آلبوم سال رایگیری نداره و تنها بر اساس میزان فروش (۶۰%)و رای داوران (۴۰%)به برنده اهدا خواهد شد
‼️موقع رای گیری به آنتی ها و هیترا توجه نکنید و رو کار خودتون تمرکز کنید
⏰ پایان رایگیری ۵ام دسامبر ساعت ۱۸:۲۹ به وقت ایران خواهد بود
.•°●════┅┄