25-09-2020، 0:10
سینگل "Dynamite" مجددا وارد Top10 آیتونز آمریکا شد ??
#News 200924
┄┅════●°•.
@IRBANGTAN
.•°●════┅┄
با ۱۵.۶۸۳.۸ استریمِ ویدئوهای رسمی پسرا در یوتیوب ، اکنون بیتیاس با پیشی از Rihanna ، دهمین آرتیست با بیشترین میزان استریم در این پلتفرم میباشد ??
#News 200924
┄┅════●°•.
@IRBANGTAN
.•°●════┅┄
آهنگ "Eight" از آیو و باهمکاری یونگی به بیش از ۵۰ میلیون استریم در چارت جینی رسید ، این سومین آهنگ سال ۲۰۲۰ و ۱۱۸امین آهنگ در تاریخ این پلتفرمه که به این میزان استریم دست پیدا میکنه?
#News 200924
┄┅════●°•.
@IRBANGTAN
.•°●════┅┄
جیمز کوردن در این قسمت از برنامهی The Late Late Show وقتی ازش خواسته شد بین هری و بیبیموچی یکیو انتخاب کنه در جواب گفته " من عاشق بیبی موچیمم .. من پاپاموچیام و اونم بیبی موچیعه " ?
#Video 200924
┄┅════●°•.
@IRBANGTAN
.•°●════┅┄
شوگا به بیش از ۱ میلیارد امتیاز دیجیتال در چارت گائون دست پیدا کرد ?➰
#News 200924
┄┅════●°•.
@IRBANGTAN
.•°●════┅┄
وضعیت سینگل "Dynamite" در Top200 چارتهای روزانهی اسپاتیفای ، این سینگل به مدت ۳۱ روز متوالیه که در Top5 اسپاتیفای جهانی حضور داره ، پسرا اولین اکت کرهایی هستن که به این موفقیت دست پیدا میکنن
• ?Global: 5 (+1) — 3,952,753
• ??US: 13 (=) — 683,699
#News 200925
┄┅════●°•.
@IRBANGTAN
.•°●════┅┄
??وضعیت چارت های جهانی
— آیتونز جهانی:
• سینگل Dynamite: رتبهی ۲ (۱+)
— آهنگهای اروپا:
• سینگل Dynamite : رتبهی ۱۴
— دیجیتال آرتیست جهانی :
• بیتیاس : رتبهی ۲ (=)
#News 200925
┄┅════●°•.
@IRBANGTAN
.•°●════┅┄
#News 200924
┄┅════●°•.
@IRBANGTAN
.•°●════┅┄
با ۱۵.۶۸۳.۸ استریمِ ویدئوهای رسمی پسرا در یوتیوب ، اکنون بیتیاس با پیشی از Rihanna ، دهمین آرتیست با بیشترین میزان استریم در این پلتفرم میباشد ??
#News 200924
┄┅════●°•.
@IRBANGTAN
.•°●════┅┄
آهنگ "Eight" از آیو و باهمکاری یونگی به بیش از ۵۰ میلیون استریم در چارت جینی رسید ، این سومین آهنگ سال ۲۰۲۰ و ۱۱۸امین آهنگ در تاریخ این پلتفرمه که به این میزان استریم دست پیدا میکنه?
#News 200924
┄┅════●°•.
@IRBANGTAN
.•°●════┅┄
جیمز کوردن در این قسمت از برنامهی The Late Late Show وقتی ازش خواسته شد بین هری و بیبیموچی یکیو انتخاب کنه در جواب گفته " من عاشق بیبی موچیمم .. من پاپاموچیام و اونم بیبی موچیعه " ?
#Video 200924
┄┅════●°•.
@IRBANGTAN
.•°●════┅┄
شوگا به بیش از ۱ میلیارد امتیاز دیجیتال در چارت گائون دست پیدا کرد ?➰
#News 200924
┄┅════●°•.
@IRBANGTAN
.•°●════┅┄
وضعیت سینگل "Dynamite" در Top200 چارتهای روزانهی اسپاتیفای ، این سینگل به مدت ۳۱ روز متوالیه که در Top5 اسپاتیفای جهانی حضور داره ، پسرا اولین اکت کرهایی هستن که به این موفقیت دست پیدا میکنن
• ?Global: 5 (+1) — 3,952,753
• ??US: 13 (=) — 683,699
#News 200925
┄┅════●°•.
@IRBANGTAN
.•°●════┅┄
??وضعیت چارت های جهانی
— آیتونز جهانی:
• سینگل Dynamite: رتبهی ۲ (۱+)
— آهنگهای اروپا:
• سینگل Dynamite : رتبهی ۱۴
— دیجیتال آرتیست جهانی :