23-09-2020، 21:12
࿓⟳
جونگ کوک: من یه دوست پسر سیکس پک دار میخواام
*تهیونگ با ماژیگ واسه خودش سیکس پک میکشه*
جین:دقیقا چیکار میکنی کیم تهیونگ؟!
تهیونگ: الااان فقط همین کار از دستم بر میاد
جین:
جین: من این امیدو به خدا داشتم واسم از آسمون برف صورتی میباروند :/
داینامایت به ۵۰۰+ پرفکتآلکیل دست یافت، دو هفته نامبر وان هات۱۰۰ بود، دو هفته رتبهی دوم هات۱۰۰ بود و قطعاً هنوزم تو چارت باقی میمونه، ۱۳ تا برد موزیکشو داشته، به ۳۸۱ میلیون بازدید یوتیوب و ۱۸ میلیون لایک توی یک ماه رسیده، ۱۷۷ میلیون استریم اسپاتیفای داشته و یک میلیون یونیت توی امریکا فروخته.
جوریکه بیتیاس غیرقابل لمسن.
خبر خوب اینه که بیتیاس دارن محیطهای امنی رو برای خودشون به وجود میارن. مثلاً رانبیتیاس به جای ورایتیشوهایی که بهشون احترام نمیذاشتن، ویورس به جای توییتر که همیشه به ناحق قضاوتشون میکنه، مجلهی ویورس به جای نشریات بیگانههراسی که هر طور به نفع خودشونه کلمات بیتیاس رو نشون میدن و غیره.
دو تا کار هستن که بیتیاس نمیتونن انجام بدن:
- لبخونی کردن
- یهجا نشستن
کانال:
به لطف سامسونگ،اسکار هم رفت توی لیست جوایزی که باید به بنگتن تعلق بگیره.
هیتر:هه اونا هیچوقت نمیتونن توی جمشیل اجرا کنن
بنگتن:آره راست میگی
بنگتن:یه استادیوم بزرگ تر لازمه.
جونگ کوک: من یه دوست پسر سیکس پک دار میخواام
*تهیونگ با ماژیگ واسه خودش سیکس پک میکشه*
جین:دقیقا چیکار میکنی کیم تهیونگ؟!
تهیونگ: الااان فقط همین کار از دستم بر میاد
جین:
جین: من این امیدو به خدا داشتم واسم از آسمون برف صورتی میباروند :/
داینامایت به ۵۰۰+ پرفکتآلکیل دست یافت، دو هفته نامبر وان هات۱۰۰ بود، دو هفته رتبهی دوم هات۱۰۰ بود و قطعاً هنوزم تو چارت باقی میمونه، ۱۳ تا برد موزیکشو داشته، به ۳۸۱ میلیون بازدید یوتیوب و ۱۸ میلیون لایک توی یک ماه رسیده، ۱۷۷ میلیون استریم اسپاتیفای داشته و یک میلیون یونیت توی امریکا فروخته.
جوریکه بیتیاس غیرقابل لمسن.
خبر خوب اینه که بیتیاس دارن محیطهای امنی رو برای خودشون به وجود میارن. مثلاً رانبیتیاس به جای ورایتیشوهایی که بهشون احترام نمیذاشتن، ویورس به جای توییتر که همیشه به ناحق قضاوتشون میکنه، مجلهی ویورس به جای نشریات بیگانههراسی که هر طور به نفع خودشونه کلمات بیتیاس رو نشون میدن و غیره.
دو تا کار هستن که بیتیاس نمیتونن انجام بدن:
- لبخونی کردن
- یهجا نشستن
کانال:
به لطف سامسونگ،اسکار هم رفت توی لیست جوایزی که باید به بنگتن تعلق بگیره.
هیتر:هه اونا هیچوقت نمیتونن توی جمشیل اجرا کنن
بنگتن:آره راست میگی
بنگتن:یه استادیوم بزرگ تر لازمه.