13-09-2020، 13:40
لیریک:
ویلایو تولد مونی~?
" ?مونی: مرسی از همه عشق و محبتی که نسبت به تولدم داشتین و تموم تبریکایی که گفتین و من واقعا خیلی خوشحالم و خوششانسم که همهی اینارو دارم و به نظرم این بیشتر ، به نظرم این حتی خیلی بیشتر از چیزیه که لایقشم و یا سرنوشتمه و با این وجود بازم بابت تموم اینها قدردانم و خیلی خیلی ممنونم.. و من دیگه از الان به بعد میخوام استراحت کنم و به شماهم پیشنهاد میکنم که همین کارو بکنید و کاراتونو از فردا دوباره انجام بدید، کارام که تموم بشه میرم و با خانوادم یه چیزی میخورم..خداحافظ ، خب من دیگه میرم "
.•°●══❂══┅┄
آپدیت توییتر ژاپنی بیتیاس | 200912
"برنامهی #/MUSICDAY ?
تازشم امروز روزِ #/آر امم هست?? اجرای #/Dynamite چطور بود؟ به #/بیتیاس که کلی خوش گذشت! ? "
.•°●══❂══┅┄
سینگل Dynamite در ساعت ۱:۳۰ بامداد به وقت کره ، به ۳۰۰امین پرفکت آلکیل خودش دست پیدا کرد ، به این ترتیب Dynamite اکنون اولین و تنها آهنگ از یک گروه آیدل و به طور کل دومین آهنگ در تاریخ چارتهای کرهایست که به ۳۰۰ پرفکت آلکیل دست پیدا میکنه ?
.•°●══❂══┅┄
?آهنگها با بیشترین تعداد پرفکت آلکیل در تاریخ چارتهای کرهای:
" 1⃣ Any Song — 330
2⃣ Dynamite — 300
3⃣ Beach Again — 208
4⃣ Love Scenario — 204 "
?آرتیستها با بیشترین تعداد پرفکتآلکیل در تاریخ :
" 1⃣ IU — 682
2⃣ BTS — 374 "
.•°●══❂══┅┄
وضعیت سینگل "Dynamite" در Top200 چارتهای روزانهی اسپاتیفای ، این سینگل به مدت ۲۲ روز متوالیه که در Top5 اسپاتیفای جهانی حضور داره ، پسرا اولین اکت کرهایی هستن که به این موفقیت دست پیدا میکنن
• ?Global: 4 (=) — 4,123,319
• ??US: 12 (-1) — 760,190
✳️ وضعیت بیتیاس در اسپاتیفای :
? مجموع استریم: ۱۱.۶۳۱.۱۷۰.۵۱۴
?شنوندهی ماهانه: ۲۷.۲۴۴.۶۳۱
* این بالاترین میزان شنوندهی ماهانه بیتیاس تا به اینجا بوده.بیتیاس با کسب این تعداد ، رکورد بیشترین میزان شنوندهی ماهانه برای یک اکت کرهای در اسپاتیفای است*
? مجموع استریم سینگل Dynamite برابر با ۱۳۴.۵۹۳.۵۶۹
* این سریع ترین آهنگ پسراست که به این میزان استریم در این پلتفرم دست پیدا میکنه*
.•°●════┅┄
بیتیاس با ۱۵.۴۷۳.۰ استریمِ تمامی ویدئوهای رسمیش در یوتیوب ، اکنون دوازدهمین آرتیست با بیشترین میزان استریم در این پلتفرم میباشد ?
.•°●════┅┄
??پرفروش ترین آهنگهای سال ۲۰۲۰ بر اساس بیشترین میزان فروش خالص در آمریکا:
1- Dynamite ?
2- Savage (Remix)
3- WAP
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" با ۱۰۳ میلیون شنونده ، برای دومین هفته در صدر چارت آهنگهای یوتیوب جهانی قرار گرفت
.•°●════┅┄
پراستریم ترین گروهها در یوتیوب آمریکا در بازه زمانیِ ۴ام تا ۱۰ام سپتامبر??
1- BTS → 16.5
.•°●════┅┄
پراستریم ترین گروهها در یوتیوب جهانی در بازه زمانیِ ۴ام تا ۱۰ام سپتامبر?
2- BTS → 250 M
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" اکنون به مدت ۱۸ روزه که در صدر چارت روزانهی ملون قرار داره ، آهنگهایی از گروههای آیدل با بیشترین تعداد روزی که صدرنشین این چارت در سال ۲۰۲۰ بودن ، عبارتند از : ??
1⃣. HYLT — 21 days
2⃣. BTS Dynamite — 18 days
3⃣. Dumhdurum & More & More — 1 day
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" در SBS Inkigayo امروز کاندید جایگاه اول و دریافت جایزه میباشد ?
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" در SBS Inkigayo امروز موفق به کسب جایگاه اول و دهمین بردش شد و دومین تریپل کراون خودش رو کسب کرد ?
? Music Core
? SBS Inkigayo
? Show Champion
? Music Bank
? Music Core
? SBS Inkigayo
? Show Champion
? Music Bank
? Music Core
? SBS Inkigayo
.•°●════┅┄
به دنبال برد جایگاه اول SBS Inkigayo امروز با سینگل Dynamite ، بیتیاس رکورد خودش رو به عنوان آرتیستی با بیشترین تعداد برد در سال ۲۰۲۰ در موزیک شوهای کرهای ارتقا داد ( کسب ۲۶ برد ) ، پسرا تا به اینجا ۱۰۰ مقام اول رو در موزیک شوهای کرهای به نام خودشون ثبت کردن و در حال حاضر سومین آرتیست با بیشترین تعداد برد در تاریخ موزیک شوهای کرهای میباشند ?
.•°●════┅┄
بیتیاس تنها اکتیه که چندین آهنگ در Top5 آهنگهای سال ۲۰۲۰ با بیشترین تعداد برد در موزیک شوها داره ?
~ 1 BTS - ON (16)
~ 2 Blackpink - HYLT (13)
~ 3 BTS - Dynamite (10)?
~ 4 Twice - More & More (9)
~ 4 Red Velvet - Psycho (9)
.•°●════┅┄
هشتکهای #/Dynamite10thwin و #/BTS100thwin به ترتیب ترند سوم و چهارم دنیا در توییتر ??
.•°●════┅┄
آپدیت توییتر BTS Universe Story
" استادیوم از صدای سوت و تشویق ترکیده.
جونگکوک همونطور که به جمعیتی که اسمشو یه صدا فریاد میزنه نگاه میکنه ، نفسشوهم حبس نگه میداره
#/جونگکوک کجا ایستاده
ماجرای پشت دنیای جدید جونگکوک چیه؟! "
#/ داستان دنیای بیتیاس
#/ همین الانPreRegister کنید "
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" با کسب ۶۲۱۹ هزار اسپین و ۲۴.۲۶۷ میلیون شنونده ، همچنان در رتبهی ۱۶ رادیو پاپ آمریکا قرار داره
.•°●════┅┄
ویلایو تولد مونی~?
" ?مونی: مرسی از همه عشق و محبتی که نسبت به تولدم داشتین و تموم تبریکایی که گفتین و من واقعا خیلی خوشحالم و خوششانسم که همهی اینارو دارم و به نظرم این بیشتر ، به نظرم این حتی خیلی بیشتر از چیزیه که لایقشم و یا سرنوشتمه و با این وجود بازم بابت تموم اینها قدردانم و خیلی خیلی ممنونم.. و من دیگه از الان به بعد میخوام استراحت کنم و به شماهم پیشنهاد میکنم که همین کارو بکنید و کاراتونو از فردا دوباره انجام بدید، کارام که تموم بشه میرم و با خانوادم یه چیزی میخورم..خداحافظ ، خب من دیگه میرم "
.•°●══❂══┅┄
آپدیت توییتر ژاپنی بیتیاس | 200912
"برنامهی #/MUSICDAY ?
تازشم امروز روزِ #/آر امم هست?? اجرای #/Dynamite چطور بود؟ به #/بیتیاس که کلی خوش گذشت! ? "
.•°●══❂══┅┄
سینگل Dynamite در ساعت ۱:۳۰ بامداد به وقت کره ، به ۳۰۰امین پرفکت آلکیل خودش دست پیدا کرد ، به این ترتیب Dynamite اکنون اولین و تنها آهنگ از یک گروه آیدل و به طور کل دومین آهنگ در تاریخ چارتهای کرهایست که به ۳۰۰ پرفکت آلکیل دست پیدا میکنه ?
.•°●══❂══┅┄
?آهنگها با بیشترین تعداد پرفکت آلکیل در تاریخ چارتهای کرهای:
" 1⃣ Any Song — 330
2⃣ Dynamite — 300
3⃣ Beach Again — 208
4⃣ Love Scenario — 204 "
?آرتیستها با بیشترین تعداد پرفکتآلکیل در تاریخ :
" 1⃣ IU — 682
2⃣ BTS — 374 "
.•°●══❂══┅┄
وضعیت سینگل "Dynamite" در Top200 چارتهای روزانهی اسپاتیفای ، این سینگل به مدت ۲۲ روز متوالیه که در Top5 اسپاتیفای جهانی حضور داره ، پسرا اولین اکت کرهایی هستن که به این موفقیت دست پیدا میکنن
• ?Global: 4 (=) — 4,123,319
• ??US: 12 (-1) — 760,190
✳️ وضعیت بیتیاس در اسپاتیفای :
? مجموع استریم: ۱۱.۶۳۱.۱۷۰.۵۱۴
?شنوندهی ماهانه: ۲۷.۲۴۴.۶۳۱
* این بالاترین میزان شنوندهی ماهانه بیتیاس تا به اینجا بوده.بیتیاس با کسب این تعداد ، رکورد بیشترین میزان شنوندهی ماهانه برای یک اکت کرهای در اسپاتیفای است*
? مجموع استریم سینگل Dynamite برابر با ۱۳۴.۵۹۳.۵۶۹
* این سریع ترین آهنگ پسراست که به این میزان استریم در این پلتفرم دست پیدا میکنه*
.•°●════┅┄
بیتیاس با ۱۵.۴۷۳.۰ استریمِ تمامی ویدئوهای رسمیش در یوتیوب ، اکنون دوازدهمین آرتیست با بیشترین میزان استریم در این پلتفرم میباشد ?
.•°●════┅┄
??پرفروش ترین آهنگهای سال ۲۰۲۰ بر اساس بیشترین میزان فروش خالص در آمریکا:
1- Dynamite ?
2- Savage (Remix)
3- WAP
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" با ۱۰۳ میلیون شنونده ، برای دومین هفته در صدر چارت آهنگهای یوتیوب جهانی قرار گرفت
.•°●════┅┄
پراستریم ترین گروهها در یوتیوب آمریکا در بازه زمانیِ ۴ام تا ۱۰ام سپتامبر??
1- BTS → 16.5
.•°●════┅┄
پراستریم ترین گروهها در یوتیوب جهانی در بازه زمانیِ ۴ام تا ۱۰ام سپتامبر?
2- BTS → 250 M
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" اکنون به مدت ۱۸ روزه که در صدر چارت روزانهی ملون قرار داره ، آهنگهایی از گروههای آیدل با بیشترین تعداد روزی که صدرنشین این چارت در سال ۲۰۲۰ بودن ، عبارتند از : ??
1⃣. HYLT — 21 days
2⃣. BTS Dynamite — 18 days
3⃣. Dumhdurum & More & More — 1 day
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" در SBS Inkigayo امروز کاندید جایگاه اول و دریافت جایزه میباشد ?
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" در SBS Inkigayo امروز موفق به کسب جایگاه اول و دهمین بردش شد و دومین تریپل کراون خودش رو کسب کرد ?
? Music Core
? SBS Inkigayo
? Show Champion
? Music Bank
? Music Core
? SBS Inkigayo
? Show Champion
? Music Bank
? Music Core
? SBS Inkigayo
.•°●════┅┄
به دنبال برد جایگاه اول SBS Inkigayo امروز با سینگل Dynamite ، بیتیاس رکورد خودش رو به عنوان آرتیستی با بیشترین تعداد برد در سال ۲۰۲۰ در موزیک شوهای کرهای ارتقا داد ( کسب ۲۶ برد ) ، پسرا تا به اینجا ۱۰۰ مقام اول رو در موزیک شوهای کرهای به نام خودشون ثبت کردن و در حال حاضر سومین آرتیست با بیشترین تعداد برد در تاریخ موزیک شوهای کرهای میباشند ?
.•°●════┅┄
بیتیاس تنها اکتیه که چندین آهنگ در Top5 آهنگهای سال ۲۰۲۰ با بیشترین تعداد برد در موزیک شوها داره ?
~ 1 BTS - ON (16)
~ 2 Blackpink - HYLT (13)
~ 3 BTS - Dynamite (10)?
~ 4 Twice - More & More (9)
~ 4 Red Velvet - Psycho (9)
.•°●════┅┄
هشتکهای #/Dynamite10thwin و #/BTS100thwin به ترتیب ترند سوم و چهارم دنیا در توییتر ??
.•°●════┅┄
آپدیت توییتر BTS Universe Story
" استادیوم از صدای سوت و تشویق ترکیده.
جونگکوک همونطور که به جمعیتی که اسمشو یه صدا فریاد میزنه نگاه میکنه ، نفسشوهم حبس نگه میداره
#/جونگکوک کجا ایستاده
ماجرای پشت دنیای جدید جونگکوک چیه؟! "
#/ داستان دنیای بیتیاس
#/ همین الانPreRegister کنید "
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" با کسب ۶۲۱۹ هزار اسپین و ۲۴.۲۶۷ میلیون شنونده ، همچنان در رتبهی ۱۶ رادیو پاپ آمریکا قرار داره
.•°●════┅┄