12-09-2020، 13:22
.•°●══❂══┅┄
سینگل "Dynamite" این هفته در رتبهی ۱۸ چارت رسمی سینگلهای انگلستان قرار گرفت ، این اولین آهنگ بیتیاسه که ۳ هفته رو در Top20 این چارت میگذرونه ??
.•°●══❂══┅┄
آرتیستها با بیشترین تعداد آهنگی که در سال ۲۰۲۰ در صدر آیتونز آمریکا داشتن :
1 BTS — 11 Songs
2 Nicki Minaj — 6 Songs
.•°●════┅┄
هشتک #/Dynamite8thWin ترند چهارم دنیا در توییتر
.•°●════┅┄
آپدیت توییتر BTS Universe Story
" خورشید، تو این چهار روز غروب نکرده.
جیمین غیبش زده و تههیونگم منتظرشه.
یه روز ، دوتا مرد باهاش حرف زدن...
اون باید سر وقت خودشو از این معرکه خلاص کنه و فرار کنه؟
چه چیزیو انتخاب میکنید؟
پاسخ درست بدید تا داستان بعدی معلوم بشه..
گزینهیA : باغ وحش
گزینهیB : کلانتری
•• √ به این لینک برید و گزینهی موردنظرتونو انتخاب کنید
#/ داستان دنیای بیتیاس_جایی که خورشید هرگز غروب نمیکنه
#/ همین الانPreRegister کنید "
.•°●════┅┄
سینگل Dynamite در ساعت ۱۹:۳۰ به وقت کره ، به ۲۷۰امین پرفکت آلکیل خودش دست پیدا کرد ?
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" با کسب ۵۹۹۹ هزار اسپین و ۲۳.۴۷۶ میلیون شنونده ، همچنان در رتبهی ۱۶ رادیو پاپ آمریکا قرار داره ???
.•°●════┅┄
وضعیت سینگل "Dynamite" در Top200 چارتهای روزانهی اسپاتیفای ، این سینگل به مدت ۲۱ روز متوالیه( ۳ هفته) که در Top5 اسپاتیفای جهانی حضور داره ، پسرا اولین اکت کرهایی هستن که به این موفقیت دست پیدا میکنن
• ?Global: 4 (=) — 3,953,132
• ??US: 11 (=) — 700,166
.•°●════┅┄
آپدیت توییتر MBC RADIO با اعلام خبر حضور بیتیاس در برنامهی رادیوایِ Bae Cheol Soo’s Music Camp در تاریخ ۱۴ سپتامبر ??
.•°●════┅┄
جیمی فالون در برنامهی اخیرش به صدرنشینی سینگل Dynamite در چارت Hot100 بیلبورد اشاره کرد ?
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" با کسب ۲۴۴.۴۰۰ لایک از آهنگ ON پیشی گرفت و تبدیل به آهنگی از یک گروه آیدل با بیشترین تعداد لایک در ملون شد ،آهنگها با بیشترین تعداد لایک در ملون عبارتند از:
• 1. IU & Suga 'Eight' — 314,000
• 2. Zico 'Any Song' — 246,000
• 3. (+1) BTS 'Dynamite' — 244,400 ?
• 4. (-1) BTS 'ON' — 244,300
.•°●════┅┄
ترکِ Filter از جیمین تنها با گذشت ۲۰۴ روزاز انتشارش به بیش از ۸۰ میلیون استریم در اسپاتیفای رسید و تبدیل به سریعترین سولو آهنگ از یک اکت مرد کرهای شد که به این میزان استریم در این پلتفرم و در کمترین زمان ممکن دست پیدا میکنه ?
.•°●════┅┄
?? BIRTHDAY
" خیلی تو قلبم احساس سنگینی میکنم..حتی جرات نمیکنم بگم که میتونم حال و اوضاع و حس و حالِ آدمایی که دارن این شرایط سختو میگذرونن و باهاش دست و پنجه نرم میکننو درک میکنم ، اما آهنگمون Dynamite نمیتونست تو دنیایی که هیچ اثری از کووید ۱۹ توش وجود نداشته باشه ، منتشر بشه. جدی میگم..
یه ضرب المثل چینی هست که میگه ، من ایمان دارم که اگه یه چیز بد پیش بیاد ، قطعا چیزای خوبی رو هم به دنبال خودش داره..وقتی شبه ، سایه هم طولانی و بزرگه ولی بازم با این وجود ایمان دارم که خورشید بالاخره طلوع میکنه.. آدمای زیادی دارن تو این دورهی زمانی ، رنج میکشن و سختی میبینن ولی ماهم بهترینمونو انجام میدیم و سخت تلاش میکنیم ، برای همینم من امیدوارم که همه انرژی بگیرن و واقعااا از ته دلم امیدوارم سالم و سلامت باشن..ممنونم..
- کیم نامجون « Interview With News9 » "
?? Happy Our Leader Day ~
.•°●══❂══┅┄
آپدیت توییتر رسمی بی تی اس| 200911
[#/تولد آر ام مبارک]
0912 تولدت مبارک
آر ام
بیشتر از کلمهی دوستت دارم ، عاشقتم???
#/آر ام #/کیم نامجون #/ناموجون #/تولد نامجونه #/نامجون باید خوشحال باشه ، مهم نیست چی بشه ، باشه ؟ "
.•°●══❂══┅┄
?ترجمهی نوشتهی نامجون:
" الان دیگه تولد ۲۷سالگیمه..سن فوقالعادهای به نظر میرسه ، ولی اونقدرا هم اینجوری نیست مگه نه؟ امسالو هم سالم و سلامت باشین و با شادی و خوشحالی سپریش کنید ..زیادی به خودتون استرس وارد نکنید . من از همه بیشتر عاشقتونم ،اینو میدونید دیگه مگه نه؟ بیاید قوی بمونیم..من همیشهی خدا ازتون ممنونم.. "
طبق اعلام برنامهی ILAND ، بیتیاس در اپیزود پایانی این برنامه که جمعهی هفتهی آینده ۱۸ام سپتامبر ساعت ۱۵:۳۰ به وقت ایران پخش میشه ، حضور خواهند داشت ??
آپدیت توییتر جین | 200911
" نامجونا تولدت مبارک
تولدت مبارک داداش "
* حرفهایی که تو ویدئو میزنه هم مشابه کپشن پستشه *
سینگل "Dynamite" این هفته در رتبهی ۱۸ چارت رسمی سینگلهای انگلستان قرار گرفت ، این اولین آهنگ بیتیاسه که ۳ هفته رو در Top20 این چارت میگذرونه ??
.•°●══❂══┅┄
آرتیستها با بیشترین تعداد آهنگی که در سال ۲۰۲۰ در صدر آیتونز آمریکا داشتن :
1 BTS — 11 Songs
2 Nicki Minaj — 6 Songs
.•°●════┅┄
هشتک #/Dynamite8thWin ترند چهارم دنیا در توییتر
.•°●════┅┄
آپدیت توییتر BTS Universe Story
" خورشید، تو این چهار روز غروب نکرده.
جیمین غیبش زده و تههیونگم منتظرشه.
یه روز ، دوتا مرد باهاش حرف زدن...
اون باید سر وقت خودشو از این معرکه خلاص کنه و فرار کنه؟
چه چیزیو انتخاب میکنید؟
پاسخ درست بدید تا داستان بعدی معلوم بشه..
گزینهیA : باغ وحش
گزینهیB : کلانتری
•• √ به این لینک برید و گزینهی موردنظرتونو انتخاب کنید
#/ داستان دنیای بیتیاس_جایی که خورشید هرگز غروب نمیکنه
#/ همین الانPreRegister کنید "
.•°●════┅┄
سینگل Dynamite در ساعت ۱۹:۳۰ به وقت کره ، به ۲۷۰امین پرفکت آلکیل خودش دست پیدا کرد ?
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" با کسب ۵۹۹۹ هزار اسپین و ۲۳.۴۷۶ میلیون شنونده ، همچنان در رتبهی ۱۶ رادیو پاپ آمریکا قرار داره ???
.•°●════┅┄
وضعیت سینگل "Dynamite" در Top200 چارتهای روزانهی اسپاتیفای ، این سینگل به مدت ۲۱ روز متوالیه( ۳ هفته) که در Top5 اسپاتیفای جهانی حضور داره ، پسرا اولین اکت کرهایی هستن که به این موفقیت دست پیدا میکنن
• ?Global: 4 (=) — 3,953,132
• ??US: 11 (=) — 700,166
.•°●════┅┄
آپدیت توییتر MBC RADIO با اعلام خبر حضور بیتیاس در برنامهی رادیوایِ Bae Cheol Soo’s Music Camp در تاریخ ۱۴ سپتامبر ??
.•°●════┅┄
جیمی فالون در برنامهی اخیرش به صدرنشینی سینگل Dynamite در چارت Hot100 بیلبورد اشاره کرد ?
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" با کسب ۲۴۴.۴۰۰ لایک از آهنگ ON پیشی گرفت و تبدیل به آهنگی از یک گروه آیدل با بیشترین تعداد لایک در ملون شد ،آهنگها با بیشترین تعداد لایک در ملون عبارتند از:
• 1. IU & Suga 'Eight' — 314,000
• 2. Zico 'Any Song' — 246,000
• 3. (+1) BTS 'Dynamite' — 244,400 ?
• 4. (-1) BTS 'ON' — 244,300
.•°●════┅┄
ترکِ Filter از جیمین تنها با گذشت ۲۰۴ روزاز انتشارش به بیش از ۸۰ میلیون استریم در اسپاتیفای رسید و تبدیل به سریعترین سولو آهنگ از یک اکت مرد کرهای شد که به این میزان استریم در این پلتفرم و در کمترین زمان ممکن دست پیدا میکنه ?
.•°●════┅┄
?? BIRTHDAY
" خیلی تو قلبم احساس سنگینی میکنم..حتی جرات نمیکنم بگم که میتونم حال و اوضاع و حس و حالِ آدمایی که دارن این شرایط سختو میگذرونن و باهاش دست و پنجه نرم میکننو درک میکنم ، اما آهنگمون Dynamite نمیتونست تو دنیایی که هیچ اثری از کووید ۱۹ توش وجود نداشته باشه ، منتشر بشه. جدی میگم..
یه ضرب المثل چینی هست که میگه ، من ایمان دارم که اگه یه چیز بد پیش بیاد ، قطعا چیزای خوبی رو هم به دنبال خودش داره..وقتی شبه ، سایه هم طولانی و بزرگه ولی بازم با این وجود ایمان دارم که خورشید بالاخره طلوع میکنه.. آدمای زیادی دارن تو این دورهی زمانی ، رنج میکشن و سختی میبینن ولی ماهم بهترینمونو انجام میدیم و سخت تلاش میکنیم ، برای همینم من امیدوارم که همه انرژی بگیرن و واقعااا از ته دلم امیدوارم سالم و سلامت باشن..ممنونم..
- کیم نامجون « Interview With News9 » "
?? Happy Our Leader Day ~
.•°●══❂══┅┄
آپدیت توییتر رسمی بی تی اس| 200911
[#/تولد آر ام مبارک]
0912 تولدت مبارک
آر ام
بیشتر از کلمهی دوستت دارم ، عاشقتم???
#/آر ام #/کیم نامجون #/ناموجون #/تولد نامجونه #/نامجون باید خوشحال باشه ، مهم نیست چی بشه ، باشه ؟ "
.•°●══❂══┅┄
?ترجمهی نوشتهی نامجون:
" الان دیگه تولد ۲۷سالگیمه..سن فوقالعادهای به نظر میرسه ، ولی اونقدرا هم اینجوری نیست مگه نه؟ امسالو هم سالم و سلامت باشین و با شادی و خوشحالی سپریش کنید ..زیادی به خودتون استرس وارد نکنید . من از همه بیشتر عاشقتونم ،اینو میدونید دیگه مگه نه؟ بیاید قوی بمونیم..من همیشهی خدا ازتون ممنونم.. "
طبق اعلام برنامهی ILAND ، بیتیاس در اپیزود پایانی این برنامه که جمعهی هفتهی آینده ۱۸ام سپتامبر ساعت ۱۵:۳۰ به وقت ایران پخش میشه ، حضور خواهند داشت ??
آپدیت توییتر جین | 200911
" نامجونا تولدت مبارک
تولدت مبارک داداش "
* حرفهایی که تو ویدئو میزنه هم مشابه کپشن پستشه *