08-09-2020، 8:17
سینگل Dynamite در ساعت ۲۲:۳۰ شب به وقت کره ، به ۱۵۰امین پرفکت آلکیل خودش دست پیدا کرد ، این اهنگ همچنان چهارمین آهنگ تاریخ با بیشترین تعداد پرفکت آلکیل در چارتهای کرهای میباشد ?
?آپدیت فنکافهی ژاپنی بیتیاس با پیام کوکی به آرمیا:
" آهنگ پیشنهادی بیتیاس برای رو مود آوردن حس و حالتون :
?کوکی: من خودم به شخصه ، دلم میخواد آهنگ Euphoria رو پیشنهاد بکنم ، لیریکش واقعااا دلنشینه مگه نه؟؟ " تو خورشیدی هستی که دوباره تو زندگی من طلوع کردی ، این دستایی رو که الان گرفتی هیچ وقت ول نکن " اینا لیریکشن.. آهنگ خیلی عالیه ولی لیریکاش انگاری مثل تک تک حرفایین که به آرمی گفته میشه ، این یکی از آهنگایی که دوست دارم بخونمش هم، هست و برای همینم من یوفوریارو انتخاب میکنم..* میخونه*
تو دلیل خوشحالی منی? "
بیتیاس با موزیکویدئوی 'Boy With Luv' برندهی جایزهی Best Music Video از مراسم iHeartRadio Music Awards سال ۲۰۲۰ شد ??
?ترجمهی صحبتهای پسرا:
?پسرا: سلام ما بی تی اسیم
?مونی: ما یه پیام از آی هارت رادیو دریافت کردیم که حامل خبر هیچان انگیزیه اونم اینه که بخاطر شما آرمی ، ما برندهی جایزهی بهترین موزیک ویدئو در مراسم iHeartRadio2020 شدیم..پسرا عاشق اینن ...
?پسرا: هیییی
?مونی: میخواییم از همتون بابت این که بهمون رای دادین، تشکر کنیم و همچنین از دوست عزیزمون هالزی که تو این آهنگ به جمعمون پیوست هم ممنونیم ..آی هارت رادیو ازت ممنونیم و عاشقتیم.."
بیتیاس برای سومین سال متوالی برندهی جایزهی Best Fan Army از مراسم iHeartRadio Music Awards سال ۲۰۲۰ شدند ??
?ترجمهی صحبتهای پسرا:
?پسرا: سلام ما بیتیاسیم..
?هوپی: جایزهی best fan army مباااارکههه..این جایزه مال شماست ..
?مونی: شما همراه ما بودین . ما واقعا نمیتونیم با کلمات این که این چقدر برامون ارزشمند و با معناست رو بیان کنیم
?یونگی: بیتیاس تو طول این هفت سال پا برجا بود و این واقعا محشره
?جین: و این ها تماما بخاطر شماست ، شما میتونید هرچیزیو ممکن کنید.
?مونی: درسته
?جیمین: موسیقی و اجرای ما تماما برای شماست و شما همهی امید ما و تموم چیزی که بهش نیاز داریم هستین
?کوکی: خیلی ازتون ممنونیم که از موسیقیمون همونقدر که در حد توان انجامش میدیم عشق میورزین و لذت میبرین..
?تههیونگ: ارمی ما عاشقتونیم ..ازتون ممنونیم و جایزتون رو بهتون تبریک میگیم ..
?پسرا : ممنونیم، سپاسگزاریم
?آپدیت فنکافهی ژاپنی بیتیاس با پیام کوکی به آرمیا:
" آهنگ پیشنهادی بیتیاس برای رو مود آوردن حس و حالتون :
?کوکی: من خودم به شخصه ، دلم میخواد آهنگ Euphoria رو پیشنهاد بکنم ، لیریکش واقعااا دلنشینه مگه نه؟؟ " تو خورشیدی هستی که دوباره تو زندگی من طلوع کردی ، این دستایی رو که الان گرفتی هیچ وقت ول نکن " اینا لیریکشن.. آهنگ خیلی عالیه ولی لیریکاش انگاری مثل تک تک حرفایین که به آرمی گفته میشه ، این یکی از آهنگایی که دوست دارم بخونمش هم، هست و برای همینم من یوفوریارو انتخاب میکنم..* میخونه*
تو دلیل خوشحالی منی? "
بیتیاس با موزیکویدئوی 'Boy With Luv' برندهی جایزهی Best Music Video از مراسم iHeartRadio Music Awards سال ۲۰۲۰ شد ??
?ترجمهی صحبتهای پسرا:
?پسرا: سلام ما بی تی اسیم
?مونی: ما یه پیام از آی هارت رادیو دریافت کردیم که حامل خبر هیچان انگیزیه اونم اینه که بخاطر شما آرمی ، ما برندهی جایزهی بهترین موزیک ویدئو در مراسم iHeartRadio2020 شدیم..پسرا عاشق اینن ...
?پسرا: هیییی
?مونی: میخواییم از همتون بابت این که بهمون رای دادین، تشکر کنیم و همچنین از دوست عزیزمون هالزی که تو این آهنگ به جمعمون پیوست هم ممنونیم ..آی هارت رادیو ازت ممنونیم و عاشقتیم.."
بیتیاس برای سومین سال متوالی برندهی جایزهی Best Fan Army از مراسم iHeartRadio Music Awards سال ۲۰۲۰ شدند ??
?ترجمهی صحبتهای پسرا:
?پسرا: سلام ما بیتیاسیم..
?هوپی: جایزهی best fan army مباااارکههه..این جایزه مال شماست ..
?مونی: شما همراه ما بودین . ما واقعا نمیتونیم با کلمات این که این چقدر برامون ارزشمند و با معناست رو بیان کنیم
?یونگی: بیتیاس تو طول این هفت سال پا برجا بود و این واقعا محشره
?جین: و این ها تماما بخاطر شماست ، شما میتونید هرچیزیو ممکن کنید.
?مونی: درسته
?جیمین: موسیقی و اجرای ما تماما برای شماست و شما همهی امید ما و تموم چیزی که بهش نیاز داریم هستین
?کوکی: خیلی ازتون ممنونیم که از موسیقیمون همونقدر که در حد توان انجامش میدیم عشق میورزین و لذت میبرین..
?تههیونگ: ارمی ما عاشقتونیم ..ازتون ممنونیم و جایزتون رو بهتون تبریک میگیم ..
?پسرا : ممنونیم، سپاسگزاریم