07-09-2020، 15:18
? ترجمهی فوتوکارت مسیج تههیونگ از مرچهای کنسرت آنلاین BANG BANG CON
" روز هایی زیادی از دبیومون گذشته و تا الان تو سختی ها،خوشی ها،شادی ها،همشون،ممنون که همراهمون بودین و همه ی اون احساسات رو با ما تجربه کردین، هنوز روزهای خیلی بیشتری پیش رو داریم پس بیاید با هم قدم برداریم. "
? ترجمهی فوتوکارت مسیج جونگکوک از مرچهای کنسرت آنلاین BANG BANG CON
" هر چند من الانم خودم رو آنچنان عالی نمیدونم ...ممنون که به منی که، کسی نبودم،علاقه و حمایت و قدرت دادید، ممنون که دستمو ول نکردین،و من بهترینِ خودم رو نشونتون میدم و در آینده ناامیدتون نمیکنم!دوستتون دارم! "
??وضعیت چارت های جهانی
— آیتونز جهانی: ۱ (=)
- به مدت ۱۶ روز در صدر
* سینگل Dynamite پسرا به مدت ۱۶ روزه که در صدر چارت آهنگهای آیتونز جهانی حضور داره ، این آهنگ همچنان رکوردار آهنگی با بیشترین تعداد روز صدرنشینی توسط یک گروه کرهای در این چارت هست
— آهنگهای اروپا: ۴ (=)
— دیجیتال آرتیست جهانی : ۲ (۱-)
✳️ وضعیت بیتیاس در اسپاتیفای :
? مجموع استریم: ۱۱.۵۰۹.۹۴۰.۹۲۸
?شنوندهی ماهانه: ۲۴.۲۸۳.۲۵۲
* این بالاترین میزان شنوندهی ماهانه بیتیاس تا به اینجا بوده.
بیتیاس با کسب این تعداد ، رکورد بیشترین میزان شنوندهی ماهانه برای یک اکت کرهای در اسپاتیفای است *
? مجموع استریم سینگل Dynamite برابر با ۱۰۵.۸۰۱.۳۶۳
" روز هایی زیادی از دبیومون گذشته و تا الان تو سختی ها،خوشی ها،شادی ها،همشون،ممنون که همراهمون بودین و همه ی اون احساسات رو با ما تجربه کردین، هنوز روزهای خیلی بیشتری پیش رو داریم پس بیاید با هم قدم برداریم. "
? ترجمهی فوتوکارت مسیج جونگکوک از مرچهای کنسرت آنلاین BANG BANG CON
" هر چند من الانم خودم رو آنچنان عالی نمیدونم ...ممنون که به منی که، کسی نبودم،علاقه و حمایت و قدرت دادید، ممنون که دستمو ول نکردین،و من بهترینِ خودم رو نشونتون میدم و در آینده ناامیدتون نمیکنم!دوستتون دارم! "
??وضعیت چارت های جهانی
— آیتونز جهانی: ۱ (=)
- به مدت ۱۶ روز در صدر
* سینگل Dynamite پسرا به مدت ۱۶ روزه که در صدر چارت آهنگهای آیتونز جهانی حضور داره ، این آهنگ همچنان رکوردار آهنگی با بیشترین تعداد روز صدرنشینی توسط یک گروه کرهای در این چارت هست
— آهنگهای اروپا: ۴ (=)
— دیجیتال آرتیست جهانی : ۲ (۱-)
✳️ وضعیت بیتیاس در اسپاتیفای :
? مجموع استریم: ۱۱.۵۰۹.۹۴۰.۹۲۸
?شنوندهی ماهانه: ۲۴.۲۸۳.۲۵۲
* این بالاترین میزان شنوندهی ماهانه بیتیاس تا به اینجا بوده.
بیتیاس با کسب این تعداد ، رکورد بیشترین میزان شنوندهی ماهانه برای یک اکت کرهای در اسپاتیفای است *
? مجموع استریم سینگل Dynamite برابر با ۱۰۵.۸۰۱.۳۶۳