03-09-2020، 23:12
سوکجین: فکر میکنم صدرنشینی توی چارت همش به لطف آرمیهاست، آرمیها کسایی هستن که ما میخواییم اول خبرای خوب رو باهاشون به اشتراک بذاریم و راستش خبرای بد رو پنهان کنیم. ما فقط میخواییم طرف مثبت رو نشونشون بدیم، چیزای خوب و فکرای خوب رو باهاشون به اشتراک بذاریم. داینامایت آهنگیه که ما شروع به کار کردن روش کردیم که در ابتدا با طرفدارهامون ازش لذت ببریم. و ما ازش لذت بردیم و وسطِ لذت بردنمون قادر به این شدیم که به این هدف بزرگ دست پیدا کنیم. بخاطر اینکه آرمیها وجود دارن، ما هم وجود داریم. و ما همیشه سپاسگزاریم و میخواییم بهترینِ خودمون رو به آرمیها نشون بدیم. و ما میخواییم همینطوری سخت کار کنیم، پس میتونیم به آرمیها یکم خوشحالی و لذت بدیم. آرمی، ما دوستتون داریم!
بیتیاس حق داره که توی تمام بخشهای اصلی در تمام مراسمهای جوایز نامزد بشه. حتی BBMAs. اونا رقیبهای اسامی بزرگ و مهمی در صنعت هستن، اونا به فروش بیشتر ادامه میدن و الان از بزرگترین اکتها هستن، پس امیدواریم برای اونچه لایقش هستن نامزد بشن!
یونگی: من باید هدف جدیدمون رو اعلام کنم، اما فشار زیادی احساس میکنم. ما امسال به مراسم گرمی رفتیم، اما در یک همکاری شرکت داشتیم. حالا، میخوام که یک اجرای سولو انجام بدیم، فقط بیتیاس روی استیج گرمی.
آپدیت توییتر یونگی | 200903
" دینامیت نامبروانِ Hot100 بیلبوورددد!!!!!!!!!!!!? دارم با گیتار Dynamite تمرین میکنم #/شوگا ، بیاید باهم بهش گوش بدیم ! ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://t.co/TtqtSfJh9L )
به دنبال توییت یونگی ، سینگل Dynamite مجددا به صدر آیتونز آمریکا بازگشت??
1. Dynamite (+1) ??
3. Dynamite (Tropical RM) (+1)
5. Dynamite (Poolside RM) (+1)
8. Dynamite (EDM RM) (+2)
17. Dynamite (Acoustic RM) (=)
35. Dynamite (Instrumental) (+2)
وضعیت سینگل "Dynamite" در تاریخ ۲ام سپتامبر در Top200 چارتهای روزانهی اسپاتیفای ، این سینگل به مدت ۱۳ روز متوالیه که در Top5 اسپاتیفای جهانی حضور داره
• ?Global: 4 (=) — 4,272,233
• ??US: 10 (-4) — 798,715
• ??UK: 33 (-1) — 137,878
بیتیاس حق داره که توی تمام بخشهای اصلی در تمام مراسمهای جوایز نامزد بشه. حتی BBMAs. اونا رقیبهای اسامی بزرگ و مهمی در صنعت هستن، اونا به فروش بیشتر ادامه میدن و الان از بزرگترین اکتها هستن، پس امیدواریم برای اونچه لایقش هستن نامزد بشن!
یونگی: من باید هدف جدیدمون رو اعلام کنم، اما فشار زیادی احساس میکنم. ما امسال به مراسم گرمی رفتیم، اما در یک همکاری شرکت داشتیم. حالا، میخوام که یک اجرای سولو انجام بدیم، فقط بیتیاس روی استیج گرمی.
آپدیت توییتر یونگی | 200903
" دینامیت نامبروانِ Hot100 بیلبوورددد!!!!!!!!!!!!? دارم با گیتار Dynamite تمرین میکنم #/شوگا ، بیاید باهم بهش گوش بدیم ! ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://t.co/TtqtSfJh9L )
به دنبال توییت یونگی ، سینگل Dynamite مجددا به صدر آیتونز آمریکا بازگشت??
1. Dynamite (+1) ??
3. Dynamite (Tropical RM) (+1)
5. Dynamite (Poolside RM) (+1)
8. Dynamite (EDM RM) (+2)
17. Dynamite (Acoustic RM) (=)
35. Dynamite (Instrumental) (+2)
وضعیت سینگل "Dynamite" در تاریخ ۲ام سپتامبر در Top200 چارتهای روزانهی اسپاتیفای ، این سینگل به مدت ۱۳ روز متوالیه که در Top5 اسپاتیفای جهانی حضور داره
• ?Global: 4 (=) — 4,272,233
• ??US: 10 (-4) — 798,715
• ??UK: 33 (-1) — 137,878