31-08-2020، 18:19
سینگل Dynamite تنها با گذشت ۱۰ روز از انتشارش به بیش از ۷۰ میلیون استریم در اسپاتیفای رسید ، این سریعترین آهنگ پسراست که به این میزان استریم در این پلتفرم دست پیدا میکنه ?
?? ??
" تابستون داغیرو پشت سر گذاشتیم و حالا زمستون داره میاد
من این نامه رو از فنلاند براتون مینویسم ، حالا که زمستون انقدر نزدیکه، منم از نظر احساسی خیلی بزرگ شدم ، واسه همین وقتی به آسمون نگاه میکنم فکرای زیادی به ذهنم میرسن، البته که شما آرمیها بیشتر افکارمو به خودتون اختصاص دادین..
شما هم به من فکر میکنین؟
افکار من دربارهی شما پر از خاطرههای فوقالعادست ، امیدوارم خاطراتی که شما از من دارین هم باارزش و فوقالعاده باشن ، من به خاطر شما بهتر میشم
آرمی تا همیشه،بیتیاس تا همیشه. آرمی مهم نیس چی بشه همیشه خوشحال باشین ، باشه؟ براتون هرروز شادی و سلامتی رو آرزو میکنم ، سالم بمونین، دوستتون دارم..
تو روز تولدم تمام آرزوهای صمیمانتون چیزیه که بهش احتیاج دارم .. این روز، روز تولد منه ولی جوری سپریش کنین که انگار روز تولد خودتونه
- جئونجونگکوک "
?? Happy GoldenJK Day ~
?ترجمهی نوشتهی جونگکوک:
" از پدر و مادرتون تشکر کنید !
اونا کسایی هستن که شما رو به دنیا اوردن ، از این بابت بگید که ازشون ممنونید "
به علاوه ، از آرمیا هم تشکر کنید!!
اونا ادمایین که شادی و خوشحالی رو براتون به ارمغان اوردن ❤️ "
?? ??
" تابستون داغیرو پشت سر گذاشتیم و حالا زمستون داره میاد
من این نامه رو از فنلاند براتون مینویسم ، حالا که زمستون انقدر نزدیکه، منم از نظر احساسی خیلی بزرگ شدم ، واسه همین وقتی به آسمون نگاه میکنم فکرای زیادی به ذهنم میرسن، البته که شما آرمیها بیشتر افکارمو به خودتون اختصاص دادین..
شما هم به من فکر میکنین؟
افکار من دربارهی شما پر از خاطرههای فوقالعادست ، امیدوارم خاطراتی که شما از من دارین هم باارزش و فوقالعاده باشن ، من به خاطر شما بهتر میشم
آرمی تا همیشه،بیتیاس تا همیشه. آرمی مهم نیس چی بشه همیشه خوشحال باشین ، باشه؟ براتون هرروز شادی و سلامتی رو آرزو میکنم ، سالم بمونین، دوستتون دارم..
تو روز تولدم تمام آرزوهای صمیمانتون چیزیه که بهش احتیاج دارم .. این روز، روز تولد منه ولی جوری سپریش کنین که انگار روز تولد خودتونه
- جئونجونگکوک "
?? Happy GoldenJK Day ~
?ترجمهی نوشتهی جونگکوک:
" از پدر و مادرتون تشکر کنید !
اونا کسایی هستن که شما رو به دنیا اوردن ، از این بابت بگید که ازشون ممنونید "
به علاوه ، از آرمیا هم تشکر کنید!!
اونا ادمایین که شادی و خوشحالی رو براتون به ارمغان اوردن ❤️ "