26-08-2020، 21:15
وضعیت بیتیاس در اسپاتیفای:
مجموع استریم: ۱۱.۲۶۷.۱۵۶.۸۹۲
شنوندهی ماهانه: ۱۷.۴۶۸.۵۶۵
• میزان استریم سینگل "Dynamite" در پلتفرم اسپاتیفای:
?ورژن اصلی:
- روز اول : ۱۲.۶۳۸.۵۴۰
- روز دوم: ۹.۲۷۳.۰۷۵
- روز سوم: ۷.۶۸۳.۷۹۰
- روز چهارم: ۷.۳۵۵.۵۴۶
- روز پنجم : ۶.۲۸۵.۵۶۳
- مجموع استریم: ۴۳.۲۳۶.۵۱۴
?ورژن بیکلام:
- روز اول : ۱.۴۳۷.۶۷۷
- روز دوم: ۷۵۰.۶۴۳
- روز سوم: ۵۴۷.۹۲۳
- روز چهارم: ۶۰۵.۲۷۸
- روز پنجم: ۴۰۲.۸۰۵
- مجموع استریم: ۳.۷۴۴.۳۲۶
اکانت بیتیاس در TikTok به بیش از ۱۸ میلیون فالوور رسید و این اکانت همچنان در Top100 تمام دوران یوزرای تیکتاک با بیشترین میزان فالوور داره، پسرا تنها و اولین اکت کرهایی هستن که به این میزان فالوور در این پلتفرم دست پیدا میکنن ?
آپدیت فنکافهی ژاپنی بیتیاس با پیام جین به آرمیا:
" کلمهی مورد علاقت چیه؟!
جین: کلمهی مورد علاقم....اوم اینه..کلمهی مورد علاقم ، " خوشحالیه" . این کلمهایه که این روزا خیلی بکار میبرمش..این که به موفقیتی برسم یا کارمو درست و خوب انجام بدم یا یه همچین چیزایی..چه کارا درست پیش برن و چه درست پیش نرن اگه من خوشحال باشم میتونم اون لحظه بگم ' وای این بهترین لحظهی زندگیمه' .. خوشحالی ، کلمهای که از همه بیشتر دوسش دارم خوشحالیه.."
سینگل Dynamite به بیش از ۵۰۰ هزار شزم رسید ، این سریعتربن آهنگ امساله که به این میزان شرم میرسه ، شزم سینگل یادتون نره
وضعیت سینگل "Dynamite" ، ریمیکسها ، ورژن بیکلام در آیتونز آمریکا?? :
1. "Dynamite"
2. 'Dynamite' Instrumental
3. 'Dynamite' Acoustic Remix
5. "Dynamite" EDM Remix
آلبوم Map Of The Soul:7 تنها امروز با فروش ۷ هزار نسخه در Hanteo دومین آلبوم با بیشترین میزان فروش در این چارت بوده است
مجموع استریم: ۱۱.۲۶۷.۱۵۶.۸۹۲
شنوندهی ماهانه: ۱۷.۴۶۸.۵۶۵
• میزان استریم سینگل "Dynamite" در پلتفرم اسپاتیفای:
?ورژن اصلی:
- روز اول : ۱۲.۶۳۸.۵۴۰
- روز دوم: ۹.۲۷۳.۰۷۵
- روز سوم: ۷.۶۸۳.۷۹۰
- روز چهارم: ۷.۳۵۵.۵۴۶
- روز پنجم : ۶.۲۸۵.۵۶۳
- مجموع استریم: ۴۳.۲۳۶.۵۱۴
?ورژن بیکلام:
- روز اول : ۱.۴۳۷.۶۷۷
- روز دوم: ۷۵۰.۶۴۳
- روز سوم: ۵۴۷.۹۲۳
- روز چهارم: ۶۰۵.۲۷۸
- روز پنجم: ۴۰۲.۸۰۵
- مجموع استریم: ۳.۷۴۴.۳۲۶
اکانت بیتیاس در TikTok به بیش از ۱۸ میلیون فالوور رسید و این اکانت همچنان در Top100 تمام دوران یوزرای تیکتاک با بیشترین میزان فالوور داره، پسرا تنها و اولین اکت کرهایی هستن که به این میزان فالوور در این پلتفرم دست پیدا میکنن ?
آپدیت فنکافهی ژاپنی بیتیاس با پیام جین به آرمیا:
" کلمهی مورد علاقت چیه؟!
جین: کلمهی مورد علاقم....اوم اینه..کلمهی مورد علاقم ، " خوشحالیه" . این کلمهایه که این روزا خیلی بکار میبرمش..این که به موفقیتی برسم یا کارمو درست و خوب انجام بدم یا یه همچین چیزایی..چه کارا درست پیش برن و چه درست پیش نرن اگه من خوشحال باشم میتونم اون لحظه بگم ' وای این بهترین لحظهی زندگیمه' .. خوشحالی ، کلمهای که از همه بیشتر دوسش دارم خوشحالیه.."
سینگل Dynamite به بیش از ۵۰۰ هزار شزم رسید ، این سریعتربن آهنگ امساله که به این میزان شرم میرسه ، شزم سینگل یادتون نره
وضعیت سینگل "Dynamite" ، ریمیکسها ، ورژن بیکلام در آیتونز آمریکا?? :
1. "Dynamite"
2. 'Dynamite' Instrumental
3. 'Dynamite' Acoustic Remix
5. "Dynamite" EDM Remix
آلبوم Map Of The Soul:7 تنها امروز با فروش ۷ هزار نسخه در Hanteo دومین آلبوم با بیشترین میزان فروش در این چارت بوده است