17-04-2020، 20:14
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-04-2020، 20:34، توسط ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱.)
﷽
برای افزایش اطلاعات خودتون این تاپیک رو دُنبال کنین!
| منبع: در جستجوی هیولا |
+
[آپدیتـــــ]
#افراد تسخیر شده
| مایکل میلر |
مایکل میلر به پلیس گفت که وی آن شب پسرش را در تخت خواب قرار داده است آنها دوتایی باهم دعا کردند که خدا آنها را حفظ کند
شش ساعت بعد او میگوید که به پسرش ۱۱بار چاقو زده و زن و دخترش را نیز کشته است
میلر به مامور پلیس گفت که وی تسخیر شده بود و همسرش به یک شیطان تبدیل شده بود
او به پلیس گفت که وی ساعت ۴صبح دقیقا قبل از اینکه به همسرش چاقو بزند، شروع کرده است به فریاد زدن این شعر از امینم:
حالا شیطان میاد، من ضد مسیح هستم من میخوام تورو بکشم
مایکل میلر ۲۹ساله، غرق در خون دقایقی بعد از کشتن همسر خود (آدریانا) دختر ۹ساله خود (والری) و به سختی مجروح کردن پسر ۴ساله خود (برایان) در حال صحبت با اپراتور ۹۱۱:
با ۹۱۱تماس گرفته اید. امر شما چیست؟
من همین الان خانواده ام را با یک چاقو کشتم، همشون رو، هر سه تاشون رو
اونا بیدار شدن، من داشتم با چاقویی که در دستم بود همسرم رو تهدید میکردم و بچه هام اومدن بیرون و من همسرم رو کشتم و در حقیقت بچه هام رو هم کشتم
آیا تو مطمئنی که خواب نمیبینی مایکل؟
من مطمئنم
آیا تو هیچوقت افکار این کار را قبلا هم داشتی؟
هیچوقت هیچوقت هرگز هرگز … اون فقط به من خورد (منظورش جن هست) مثل یه آجری که به صورت بخوره. من حتی نمی دونم چرا این کارو کردم!
#شکنجه گران
| پیتر اسکالی |
پیتر اسکالی متجاوز معروف دیپ وب بود که در مجموع به ۱۸ دختر با منتشر کردن فیلم تخریب دیزی daisys destruction در دیپ وب معروف شد، در این فیلم این مرد پنجاه و یک ساله به همراه یک زن که هیچوقت مشخص نشد کی هست شروع به ازار و اذیت دختری به نام دیزی میکنند ، در این فیلم که حدودا چهل دقیقه است انواع شکنجه ها روی دیزی انجام میشود و بعد به او تجاوز میشود این دختر که بعد از دستگیری پیتر اسکالی جنازش پیدا شد مشخص شد که در زمان فیلمبرداری هشت سال بیشتر سن نداشت، این فیلم سریع در اینترنت پخش شد و به همان سرعت از اینترنت پاک شد اما کسانی که این فیلم رو دیدند، دیدن این فیلم رو اصلا پیشنهاد نکردند حتی برای انسان های با روحیه قوی، بعد از پخش این فیلم پلیس دست به کار شد و چند سال بعد پیتر اسکالی را در فیلیپین دستگیر کرد و در خانه ی او دو جسد از دختران زیر دوازده سال و چندین فیلم تجاوز به ان ها پیدا شد، پیتر اسکالی به سه بار حبس ابد در بیمارستان روانی محکوم شد!!!!!!!!! !!! اون تاکنون چندین فقره تجاوز وقتل مرتکب شده که کوچکترین کیس ۱۸ ماه عمر داشت.
نویسنده سایت در جست و جوی هیولا :
متاسفانه یا خوشبختانه نتونستم کلیپ رو پیدا کنم هیچ جا یافت نمیشه.
فیلم رو پیدا کردم و شروع کردم به تماشا کردنش. روی من که خیلی تاثیر بدی گذاشت و تا چند روز اعصابم خورد بود بابت بی رحمی این مرد
تا این حد از بی رحمی رو توی قتل های رد رومی دیگه ندیده بودم
به همین خاطر فیلم رو نذاشتم تا باعث بهم ریختن اعصابم شما هم بشه
#قاتل و مقتول ها
| خواکیم کرول, قاتل سریالی آلمانی |
بین فوریه ۱۹۵۵ تا جولای ۱۹۷۶ یکی از قاتلین سریالی نسبتاً مشهور آلمانی، وحشتی عمیق را در این کشور براه انداخته و بیش از ۱۴ نفر را به کام مرگ فرستاد، هر چند خود وی گفته که تعداد قربانیانش بسیار بیشتر بوده و تعداد آن ها را فراموش کرده است. خواکیم کرول بعدها به دلیل جنایات فجیعش در طی ۲۰ سال به «شکارچی رور» «آدمخوار دویسبورگ» و «آدمخوار رور» مشهور شد. کرول اولین قتلش را در سال ۱۹۵۵ مرتکب شد و یک دختر ۱۹ ساله آلمانی را با ضربات چاقو از پای درآورده و در ادامه بدن او را تکه تکه کرد. کرول از آن دسته قاتلین سریالی بود که از همان دوران کودکی به خونریزی و سلاخی کردن علاقه داشت و تنها برای رسیدن به آرزوی خود صبر کرد تا به دوران بزرگسالی برسد.
برخلاف دیگر قاتلین سریالی آدمخوار، کرول تقریباً تک تک قربانیان خود را می خورد و بدن آن ها را تکه تکه می کرد. وی پس از قتل، قربانیان خود را لخت کرده و پس از تجاوز، بخش هایی از گوشت آن را بریده و برای خوردن نگهداری می کرد. وی بعدها ادعا کرد که به دلیل عدم توانایی در خریدن گوشت تصمیم به آدمخواری گرفته است. همچنین وی ادعا کرد که خوردن گوشت کودکان تنها آدمخواری بوده که واقعاض از آن لذت برده است.
بعد از قتل یک دختر ۴ ساله توسط کرول، یکی از همسایه های کرول اعلام کرد که لوله فاضلاب مسدود شده است و وقتی وی به خانه کرول مراجعه کرد و علت را جویا شد، کرول گفت که «دل و روده» باعث مسدود شدن لوله فاضلاب شده است. در واقع دل و روده ی دختر بینوا بود که در داخل لوله ها گیر کرده بود.
بعد از این که پلیس از ماجرا خبردار شد به خانه کرول هجوم برد و آن جا بود که با خانه ای پر از وحشت مواجه شد و دست هایی قطع شده را دید که در حال پختن در درون یک قابلمه بودند. کرول نیز مانند تول از ضریب هوشی بسیار پایینی برخوردار بود. بسیاری بر این باورند که دلیل موفقیت کرول در این همه قتل و دستگیر نشدن این بود که پلیس در جستجوی یک قاتل بسیار باهوش بوده و نتوانسته بودند هیچ ارتباط و منطقی بین این جنایات عجیب و غریب پیدا کنند.