16-03-2020، 15:48
(16-03-2020، 15:37)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینکارو کردم هیچ اطلاعاتی کامپیوتر نداره ازش
(16-03-2020، 15:35)pesar.sistani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-03-2020، 15:24)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-03-2020، 14:36)pesar.sistani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-03-2020، 11:29)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
منم قبلا از شبیه ساز بلواستکس استفاده میکردم...خیلی هنگ میکنه بیشتر کارا روش اعمال نمیشه
بهتره اونو پاک کنی و برنامه Nox رو نصب کنی...این یکی خیلی پیشرفته تر و بهتره
اره درسته دیدم اما الان من نمیدونم بلواستکس کجای کامپیوتره داره فضای کامپیوترو پر میکنه ویندوز 7 کامپیوترم
امممم احتمالا از رو دسکتاپ پاک کردی ولی حذف نصب نکردی
برو تنظیمات بعد بزن رو برنامه ها بعدش رو هر برنامه ای بزنی ی گزینه داره برا حذف نصب
خب منم همون جا رفتم بواستکس نیست وی هنوز کار میکنه
عه مگه میشه؟
از کجا مطمئنی کار میکنه؟؟؟
سرچ کن اسمشو
شاید اورد!