بنظر من خیلی نگاه اجمالی و سطحی بود و یه همچین تفسیری در مورد نگار قابل قبول نیست ; از اول بنظر متن خوبی میومد ولی یکم که پایین اومدم کاملا پشیمون شدم ; نگار علی سورنا نقطه عطف تمام احساسات و تفکرات علیه ; اون شیفته نماد سازی و زنده کردن تفکره، درست شبیه صادق ، طوری که عاشق اونه و از سبک اون پیروی میکنه ، سبکی که هیچ وقت مستقیم مبارزه نمیکنه و گوشه کناری منتظر تغییره .قصد اصلیش مبارزه علیه ستم دور از هارت و پورت و اشاره مستقیمه ولی تا وقتی ما اشعارش رو اینجوری پیش خودمون نگه داریم هیچی ازش گیرمون نمیاد ; البته خودشم میگه که از من یه قهرمان نسازید و مثل باقی رپر های امروزی به دنبال شهرت نیست و توی اجتماع نمایان نیست یا مثلا مثل بهرام و هیچکس پشت روحانی در نمیاد ( چه آدم احمق و جو گیری ) وکاملا مظهر بی داده اما به روش هیپ هاپ ولی اگر بخواییم از دید شما نگاه کنیم چرا ... مجموعه نگار نه نماد چیزیه نه اشاره به چیزی داره فقط یه داستان سادس از دختری 15 ساله که روایت میکنه و میمیره ، شاید محدودیت ها و تعالیم نادرست باعث شده ما نگار رو به این شکل ببینیم و براش دست بزنیم ...
|
امتیاز موضوع:
تفسیر البوم نگار از استاد سورنا |
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
پیامهای داخل این موضوع |
تفسیر البوم نگار از استاد سورنا - ''HeisEnbErg'' - 31-03-2016، 0:35
RE: تفسیر البوم نگار از استاد سورنا - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 04-04-2016، 15:00
RE: تفسیر البوم نگار از استاد سورنا - eNorto - 04-04-2016، 19:25
RE: تفسیر البوم نگار از استاد سورنا - wsaeid - 04-12-2017، 0:31
RE: تفسیر البوم نگار از استاد سورنا - saeed mosavi - 06-06-2018، 23:15
RE: تفسیر البوم نگار از استاد سورنا - smith2000 - 06-04-2019، 18:53
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان