24-07-2018، 14:53
مواد لازم برای تهیه مربا بهار نارنج:
بهار نارنج: 4 لیوان
شکر: 3 لیوان
آب : 3 لیوان
گلاب:1 لیوان
آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
پودر هل سبز:1/2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه مربای بهار نارنج:
ابتدا بهار نارنج را برگ برگ كنید و آن را كاملا بشویید و بعد داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید و حرارت را زیاد كنید تا جوش بیاید و چند قل بزند.سپس آن را آبكش كرده و با آب سرد بشویید.این كار را برای 2مرتبه دیگر هم انجام دهید تا تلخی این گیاه از بین برود.
سپس داخل قابلمه 2 لیوان آب سرد و 1لیوان گلاب بریزید و بهار نارنج آبکش شده را اضافه کنید و شکر را لابه لای بهارنارنج بپاشید سپس روی آن را بپوشانید و 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
پس از 12 ساعت قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کنید تا مربا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود و گلبرگ ها شیشه ای شوند ، در پایان آبلیمو و پودر هل سبز را اضافه کنید و چند جوش که زد از روی حرارت بردارید ، روی قابلمه را با پارچه بپوشانید و اجازه دهید مربا خوب سرد شود سپس داخل شیشه بریزید.
نکات مهم:
-به یاد داشته باشید بهارنارنج خیلی زود پلاسیده میشود و بهتر است بعد از خرید سریع طبخ شود.
-میتوانید مقدار آب بیشتر به مربا اضافه کنید و از آن برای شربت استفاده کنید.