انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه مربا بهار نارنج - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه مربا بهار نارنج (/showthread.php?tid=269695)



طرز تهیه مربا بهار نارنج - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 24-07-2018

طرز تهیه مربا بهار نارنج 1


مواد لازم برای تهیه مربا بهار نارنج:

بهار نارنج: 4 لیوان

شکر: 3 لیوان

آب : 3 لیوان

گلاب:1 لیوان

آبلیمو:2 قاشق غذاخوری

پودر هل سبز:1/2 قاشق مرباخوری


طرز تهیه مربای بهار نارنج:

ابتدا بهار نارنج را برگ برگ كنید و آن را كاملا بشویید و بعد داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید و حرارت را زیاد كنید تا جوش بیاید و چند قل بزند.سپس آن را آبكش كرده و با آب سرد بشویید.این كار را برای 2مرتبه دیگر هم انجام دهید تا تلخی این گیاه از بین برود.

سپس داخل قابلمه 2 لیوان آب سرد و 1لیوان گلاب بریزید و بهار نارنج آبکش شده را اضافه کنید و شکر را لابه لای بهارنارنج بپاشید سپس روی آن را بپوشانید و 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

پس از 12 ساعت قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کنید تا مربا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود و گلبرگ ها شیشه ای شوند ، در پایان آبلیمو و پودر هل سبز را اضافه کنید و چند جوش که زد از روی حرارت بردارید ، روی قابلمه را با پارچه بپوشانید و اجازه دهید مربا خوب سرد شود سپس داخل شیشه بریزید.

نکات مهم:
-به یاد داشته باشید بهارنارنج خیلی زود پلاسیده میشود و بهتر است بعد از خرید سریع طبخ شود.

-میتوانید مقدار آب بیشتر به مربا اضافه کنید و از آن برای شربت استفاده کنید.