طرز تهیه مربا بهار نارنج - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه مربا بهار نارنج (/showthread.php?tid=269695) |
طرز تهیه مربا بهار نارنج - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 24-07-2018 مواد لازم برای تهیه مربا بهار نارنج: بهار نارنج: 4 لیوان شکر: 3 لیوان آب : 3 لیوان گلاب:1 لیوان آبلیمو:2 قاشق غذاخوری پودر هل سبز:1/2 قاشق مرباخوری طرز تهیه مربای بهار نارنج: ابتدا بهار نارنج را برگ برگ كنید و آن را كاملا بشویید و بعد داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید و حرارت را زیاد كنید تا جوش بیاید و چند قل بزند.سپس آن را آبكش كرده و با آب سرد بشویید.این كار را برای 2مرتبه دیگر هم انجام دهید تا تلخی این گیاه از بین برود. سپس داخل قابلمه 2 لیوان آب سرد و 1لیوان گلاب بریزید و بهار نارنج آبکش شده را اضافه کنید و شکر را لابه لای بهارنارنج بپاشید سپس روی آن را بپوشانید و 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید. پس از 12 ساعت قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کنید تا مربا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود و گلبرگ ها شیشه ای شوند ، در پایان آبلیمو و پودر هل سبز را اضافه کنید و چند جوش که زد از روی حرارت بردارید ، روی قابلمه را با پارچه بپوشانید و اجازه دهید مربا خوب سرد شود سپس داخل شیشه بریزید. نکات مهم: -به یاد داشته باشید بهارنارنج خیلی زود پلاسیده میشود و بهتر است بعد از خرید سریع طبخ شود. -میتوانید مقدار آب بیشتر به مربا اضافه کنید و از آن برای شربت استفاده کنید. |